Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 119148 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Filmovi, serije, knjige i stripovi
« : Travanj 22, 2017, 20:03 »
Glumac je Forest Whitaker, u filmu je on s kamerom te je snimio neko ubojstvo te prati ubojicu po gradu.. ne znam kak se film zove, zna netko kojim slucajem? :)

edit: naso sam :D
« Zadnja izmjena: Svibanj 30, 2017, 12:07 grbi »
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline mrdokic911

• Hero Member
Odg: Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #1 : Travanj 22, 2017, 20:21 »
Vantage Point?
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2 : Svibanj 01, 2017, 22:10 »
Pogledao danas epizodu nove serije American Gods... i na kraju gledanja nisam imao pojma sto sam gledao, da sam morao guglati o cemu se radi. Sad mi dodje da procitam knjigu da saznam vise o svemu...

Inace radnja bi se trebala odvijati u borbi izmedju starih bogova (Nordijska mitologija) i novih koje predstavljaju mediji, droge i tehnologija (sve sto predstavlja moderan život).

http://www.imdb.com/title/tt1898069/

dam priliku iskljucivo zbog Ian McShane. Vrhunski glumac.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #3 : Svibanj 03, 2017, 21:53 »
Ovaj mjesec, nakon 25 godina, izlazi treća sezona legendarnog Twin Peaksa.

Prva sezona je i dan danas najbolje što se pojavilo na televiziji (i najbitnije za razvoj popularnosti tv serija, TP je napravio revoluciju po tom pitanju).

A o čarobnom soundtracku/scoreu Badalamentija se ne treba ništa reći.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #4 : Svibanj 05, 2017, 19:58 »

Novi trailer... još samo dva mjeseca. :ceka
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #5 : Svibanj 07, 2017, 13:12 »
http://m.imdb.com/title/tt1837492/

Definitivno preporuka

Malo teža tema, samoubojstvo srednjoškolke al svakako pogledat. Priča o svemu onome lošem što se događa po školama a da to ni ne primjećujemo
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #6 : Svibanj 08, 2017, 08:17 »
Guardians of the Galaxy Vol. 2

Jedinica mi je bila genijalna, a dvojka ju šiša u svemu. Odličan, kvalitetno doziran humor, akcijske scene, efekti, emotivni trenuci... Sve vrhunski odrađeno uz odličan tempo bez imalo praznog hoda. Proletilo mi je tih dva i pol sata samo tako i s guštom sam odgledao creditse i svih 5 (!) naknadnih scena.
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #7 : Svibanj 08, 2017, 15:13 »
Zbilja?
Meni samo doslovni kraj 10/10, ostalo teški prosjek i dosada. Samo mi se totalna humanizacija likova svidjela, ostalo meh. :neznam

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #8 : Svibanj 09, 2017, 16:26 »
Po traileru, ovo bi lagano mogao biti film godine...

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #9 : Svibanj 09, 2017, 17:18 »
Ono kada te netko pita koji su naj filmovi koje si gledao Blade Runner mi je uvijek na vrhu... zato imam velika očekivanja od nastavka

ps. pogledao i 2.epizodu American Gods i za sada mi je serija bomba. Na početku mi je, slično kao i što je pisao LG, sve malo konfuzno ali polako se odmotava priča a to i nije tako loše.
Evo sada moram čekati 3.epizodu da vidim ako će biti čekićem u glavu  :roll
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #10 : Svibanj 09, 2017, 17:22 »
Ono kada te netko pita koji su naj filmovi koje si gledao Blade Runner mi je uvijek na vrhu... zato imam velika očekivanja od nastavka

Također, isto imam ogromna očekivanja. Nadajmo se da neće zakomplicirati stvar kao s Alien franšizom (Alien: Covenant se isto napeto iščekuje ali kako čitam analize trailera i općenito stvari koje Ridley Scott priča, entuzijazam mi pada brutalno).

Soundtrack je bomba u traileru  :super
« Zadnja izmjena: Svibanj 09, 2017, 17:29 mrdokic911 »

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #11 : Svibanj 09, 2017, 17:26 »

Također, isto imam ogromna očekivanja. Nadajmo se da neće zakomplicirati stvar kao s Alien franšizom (Alien: Covenant se isto napeto iščekuje ali kako čitam analize trailera i općenito stvari koji Ridley Scott priča, entuzijazam mi pada brutalno).

Soundtrack je bomba u traileru :super
baš to, uz priču i likove iz originala ono što me je tada privuklo je atmosfera i muzika. Velika su sada očekivanja
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #12 : Svibanj 09, 2017, 21:35 »
baš to, uz priču i likove iz originala ono što me je tada privuklo je atmosfera i muzika. Velika su sada očekivanja

Kod mene baš suprotno. Jednostavno ne volim film noir i takva atmosfera mi je minus bez obzira na priču. A baš to čini BR tako prepoznatljivim.

Nadajmo se da neće zakomplicirati stvar kao s Alien franšizom (Alien: Covenant se isto napeto iščekuje ali kako čitam analize trailera i općenito stvari koje Ridley Scott priča, entuzijazam mi pada brutalno).

Soundtrack je bomba u traileru  :super

A što se Covenanta tiče brojim dane do premijere hahaa. Ma zasrali su savršenu franšizu totalno, ali nema veze ja sam uživao i u Prometeju tako da ovo jedva čekam :D
Say what again!

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #13 : Svibanj 09, 2017, 21:46 »
Blade Runner nije film noir, molim lijepo. Neo-noir :D Zadnjim film noirom se moze smatrati Chinatown (jedan od najboljih filmova uopce).

Originalan score za BR je jedan od vrhunaca filmske glazbe (uz bok tomu mogu ici samo djela Morriconea, Badalamentija i Barryja), sto se tice trailera za BR2, cini mi se da Johannsson ide u kopiranje tog zvuka, iako nema on kapacitete genija Vangelisa.

Nemam neka ocekivanja od nastavka, osobito nakon trailera. Gosling je slab i krut glumac, a Jared Leto uvijek preglumljava. A i sumnjam da se moze ponovo uhvatiti taj spoj vizije buducnosti iz tog doba i filozofije koju film sadrzi. Jedino se nadam da ce Deakins napokon pokupit zasluzenog Oscara

A novi Alien mi jos vise smrdi. Ridley Scott u misiji unistavanja svoja dva masterpieca (na BR2 je doduse producent). Opcenito fransiza je otisla u krivom smjeru nakon prvog Aliena (koji je daleko najbolji).

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #14 : Svibanj 09, 2017, 22:09 »
Blade Runner nije film noir, molim lijepo. Neo-noir :D

:D

A novi Alien mi jos vise smrdi. Ridley Scott u misiji unistavanja svoja dva masterpieca (na BR2 je doduse producent). Opcenito fransiza je otisla u krivom smjeru nakon prvog Aliena (koji je daleko najbolji).

Ma sve to stoji, ali karta za četvrtak 18.5. u 20.00 je davno rezervirana.  :lol
Say what again!