Liverpool > Transferi
Ljetni transferi 2017 - spammara
gento:
The agent of Atalanta midfielder Franck Kessie has confirmed contact with several Premier League clubs.
Kessie is expected to be on the move this summer.
“We have a lot of interest from the Premier League. Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City and Arsenal," agent George Atangana told Calciomercato.com.
“I cannot say at this stage how much he will cost but we are talking about one of the best young players in the world. But for us the most important thing is that the technical project is the right one for him."
dodoonn:
Moze,ali nikako ne smije onda bit jedini veznjak kojeg bi doveli :hm
STO%:
Gledo sam ga na kupu nacija.. prosjecan igrac.. nis posebno
Lasko:
Sve mi se više čini da će Klopp napraviti pravu čistku na ljeto. Riješio se on već dosta igrača prošle godine, međutim vjerujem da je odlučio dati priliku pojedincima da mu kroz ovu sezonu dokažu kako zaslužuju mjesto u momčadi. Nisam siguran da će to uspjeti, pogotovo ako se nastavi s ovakvim igrama do kraja sezone.
Lucas, Moreno, Sturridge, Can, Mignolet, Lovren - rekao bih da je svima situacija upitna (Lucas gotovo sigurno napušta klub, ističe mu ugovor). Nadam se da će ovi bezmudi odigrati nešto u preostalih 14 utakmica. Više se ne mogu vaditi na umor, sad imaju po tjedan dana između kola.
rosso per sempre:
Staviti vlasnike, upravu i trenera za stol i dogoviriti se kako dalje... da se to trebalo napraviti davnih dana je al sta je tu je
Jasno je ko dan da na ljeto necemo dovodit igrace kakve bi mi zeljeli jer za takve igrace treba dobrano posegnuti u dzep sto bojim se da nismo spremni.. ( ako zelite nekog dostojnog napadaca onda pljunite jebenih 60 milja za aubameyanga i izuj ga placom iz cipela, cisto primjera radi), ukoliko nisi spreman trositi toliko onda ulozi u jebeni skauting i kupuj mlade i perspektivne igrace kao sto to radi sevilla ili neki drugi normalan klub... Jednostavno tesko mi se pomiriti da si propustio dovesti llorisa, ousama dembelea, vertongena,van dajka i slicne a isro si 30 milja za jebenog wajnalduma ili lovrena.. Sta radi nas skauting da mi nikad ne vidimo takve igrace.. Zar je zaista netko tko radi u takvom klubu tipa liverpool mislio da ce lovren biti stup obrane??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju