Ja sam očekivao da me grlo stegne al kako je Klopp izašao veseo i preokrenuo tragediju u komediju, tako sam i ja nekako sve to dobro podnio.
Meni je bilo emotivno. 9 godina je proslo kroz glavu, silni uspjesi, sila koja su bili na terenu. Bio je onaj jedan period pod Benitezom koji je djelovao kao takav 2008/09, ali ovo je daleko duze trajalo. Vratio je zlatne godine u klub, protivnici su nas se bojali, obarali smo rekorde i samo mi je zao jebene korone sto je unistila slavlje pobjednicke sezone. Mislim da cemo se opet nacekati na takve dane, bez obzira na temelje koje je Klopp ostavio.
Sto se tice igraca, nekako mi se Salah danas cinio ravnodusnim. Mozda gresim, ali onaj njegov stav sa prekrizenim rukama, nije mi djelovao nesto previse zalosno. Ok, ne mogu ocekivati niti od svih da budu emocionalni, ali najbolje svoje godine proveo je pod Kloppom, stvorio je od tebe WC igraca, i najbolje krilo PL ikad. Mozda su se odnosi narusili u zadnjih par tjedana, ali nekako mi se cini da je to to od Salaha.