Anketa

Njegova godine je na kraju za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
7 (18.9%)
5
11 (29.7%)
Ove godine je dokazao...
0 (0%)
...da je prva opcija
19 (51.4%)
...da je dobar ali ne još dovoljno
0 (0%)
...nisam siguran da je dovoljno dobar
0 (0%)

Ukupno Glasova: 19

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Trent Alexander-Arnold #66  (Posjeta: 88451 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
Odg: Trent Alexander-Arnold #66
« Odgovori #452 : Svibanj 13, 2024, 21:33 »
Navodno Real grize...

Nadam se da niti ne razmislja o tome, stvarno mislim da bi mogao biti one club man. :love
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #453 : Svibanj 14, 2024, 10:29 »
Daj mu još godinu-dvije bez trofeja i saznat ćeš hoće li biti.

I za Owena se isto mislilo pa je na kraju obukao 7-icu koju nije smio...

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #454 : Svibanj 14, 2024, 10:41 »
Nemoj mu ni davati godinu dvije, ne bi me čudilo da nas napusti ovo ljeto, pogotovo što ne vidim kako ćemo se boriti za titulu u narednih par sezona.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #455 : Svibanj 14, 2024, 11:45 »
Ma ja sam totalno ravnodušan prema ovom tipu. Odličan je igrač, ali ako hoće na kraju krajeva u Madrid za neku veliku cifru neću žaliti. Smeta mi njegov govor tijela, kao da ga nekad boli k***c za sve, manjak koncentracije u obrani, još mi je u glavi ona slika kako je branio korner kad smo dobili gol protiv Evertona, takvih situacija s njim kod branjenja prekida ili kad ga prođu po njegovoj strani kao da ga nema ćeš imat 10 ak po sezoni minimalno. A neću ni pričat kako ima prepotentan stav na stav na terenu i pun je sebe i kad igra loše. On i Van Dijk mi nisu nikako karakterno za kapetane ekipa jer su nonšalantni.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #456 : Svibanj 15, 2024, 11:05 »
Zadnju utakmicu protiv Aston Ville bio je kriminalan. Nisam niti skužio da igra dok nije opalio ono jednom po golu.

Uostalom, cijela ta utakmica je izgledala poprilično kaotično, a toliko grešaka s obje strane i loših postavljanja i dodavanja. Odavno nisam gledao jednu Premierligašku utakmicu takvog tipa, a da se ne radi o ekipama koje su već ispale iz lige.

Bez obzira na to jako je bitan igrač i volim ga. Svatko može imati flopove u formi. Mene najviše kod njega smeta (a za što nije kriv on sam) je to što je jako sklon ozljedama, pa ne znaš kada i koliko možeš računati na njega.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #457 : Svibanj 19, 2024, 19:47 »
U suzama danas, dosta u fokusu kamere tokom pozdravljanja Kloppa. Nadam se samo da nije to neki znak da odlazi.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #458 : Svibanj 19, 2024, 19:50 »
U suzama danas, dosta u fokusu kamere tokom pozdravljanja Kloppa. Nadam se samo da nije to neki znak da odlazi.

Sumnjam. Mislim da je decko samo emocionalan, kao i puno drugih. Meni vec deset minuta suze samo klize tijekom cijelog Kloppovog obracanja.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #460 : Svibanj 19, 2024, 20:38 »
Sumnjam. Mislim da je decko samo emocionalan, kao i puno drugih. Meni vec deset minuta suze samo klize tijekom cijelog Kloppovog obracanja.
Ja sam očekivao da me grlo stegne al kako je Klopp izašao veseo i preokrenuo tragediju u komediju, tako sam i ja nekako sve to dobro podnio.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #461 : Svibanj 19, 2024, 21:29 »
Ja sam očekivao da me grlo stegne al kako je Klopp izašao veseo i preokrenuo tragediju u komediju, tako sam i ja nekako sve to dobro podnio.

Meni je bilo emotivno. 9 godina je proslo kroz glavu, silni uspjesi, sila koja su bili na terenu. Bio je onaj jedan period pod Benitezom koji je djelovao kao takav 2008/09, ali ovo je daleko duze trajalo. Vratio je zlatne godine u klub, protivnici su nas se bojali, obarali smo rekorde i samo mi je zao jebene korone sto je unistila slavlje pobjednicke sezone. Mislim da cemo se opet nacekati na takve dane, bez obzira na temelje koje je Klopp ostavio.

Sto se tice igraca, nekako mi se Salah danas cinio ravnodusnim. Mozda gresim, ali onaj njegov stav sa prekrizenim rukama, nije mi djelovao nesto previse zalosno. Ok, ne mogu ocekivati niti od svih da budu emocionalni, ali najbolje svoje godine proveo je pod Kloppom, stvorio je od tebe WC igraca, i najbolje krilo PL ikad. Mozda su se odnosi narusili u zadnjih par tjedana, ali nekako mi se cini da je to to od Salaha.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #462 : Svibanj 19, 2024, 21:54 »
Meni je bilo emotivno. 9 godina je proslo kroz glavu, silni uspjesi, sila koja su bili na terenu. Bio je onaj jedan period pod Benitezom koji je djelovao kao takav 2008/09, ali ovo je daleko duze trajalo. Vratio je zlatne godine u klub, protivnici su nas se bojali, obarali smo rekorde i samo mi je zao jebene korone sto je unistila slavlje pobjednicke sezone. Mislim da cemo se opet nacekati na takve dane, bez obzira na temelje koje je Klopp ostavio.

Sto se tice igraca, nekako mi se Salah danas cinio ravnodusnim. Mozda gresim, ali onaj njegov stav sa prekrizenim rukama, nije mi djelovao nesto previse zalosno. Ok, ne mogu ocekivati niti od svih da budu emocionalni, ali najbolje svoje godine proveo je pod Kloppom, stvorio je od tebe WC igraca, i najbolje krilo PL ikad. Mozda su se odnosi narusili u zadnjih par tjedana, ali nekako mi se cini da je to to od Salaha.
Mene je isto salah danas užasno razočarao. Ljudski. Svaka čast na nogometu svih ovih godina ali dragi moj, posereš se sam na sebe i sve svoje uspjehe jednim jedinim činom u jednom jebenom trenutku. Barem šta se mene tiče.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #463 : Svibanj 19, 2024, 22:07 »
Meni se puno igrača danas činilo nekako ravnodušnim

Čini mi se da su najemotivniji bili Virgil, Trent (koji je na instagramu stavio odličan video vezan za Kloppa) i Alisson
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #464 : Svibanj 19, 2024, 22:45 »
Dobro, mi isto moramo shvatit da razliciti ljudi se na razlicite nacine nose sa nekim stvarima. Ne volim nagadat sto je netko mislio ili kako se osjecao. Meni se recimo Salah danas cinio dosta motiviran.