Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 107492 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Massone

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #690 : Lipanj 19, 2023, 20:40 »
Iznajmite bicikle.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #691 : Lipanj 20, 2023, 07:25 »
Iznajmite bicikle.

:lol
London-Burnley-Liverpool-London

Idemo na Burnley City
Everton Fulham
Chelsea Liverpool

Poslano sa mog SM-A236B koristeći Tapatalk

https://www.skycarrentals.com/
Provjeri da li ovi imaju kakvu podružnicu u UK, daleko najpovoljniji taxi.
Prednost je što u istoj cijeni možeš dogovoriti da te auto čeka na aerodromu.

https://www.carwiz.hr/hr/

A za ove sam čuo od drugih samo osobno nemam iskustava s njima pa svakako vrijedi provjeriti.
Znam da je kolega umajmio auto grupe C (On je dobio Clio) za 350EUR/mjesec jer nije znao koliko će mu dugo trebati.

https://www.skyscanner.net/car-hire-in/croatia/29475102.html
A ovi su za HR čini mi se najpovoljniji.

« Zadnja izmjena: Lipanj 20, 2023, 07:32 Winx »

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #692 : Srpanj 02, 2023, 07:44 »
Danas idem na misu u Kedžaru, u spomen Divi Grabovčevoj:

https://bljesak.info/kultura/vjera/kedzara-tisuce-vjernika-se-okupilo-u-spomen-na-divu-grabovcevu/387380

#ProudToBeCroat #DivaGrabovčeva
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #693 : Rujan 04, 2023, 17:45 »
Hallo hallo, jel netko od vas bio u Rimu? Planiram sa zenom krajem 10-og mjeseca na par dana za Rim, pa gledamo ove ture vezane za koloseum, i sta unutra sve pogledati. Mene zanima od Gladiatora gotovo sve, pa ako je netko bio, moze pomoc oko karte, di je uzeo, koju je turu uzeo bla bla.. hvala unaprijed :)
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #694 : Rujan 04, 2023, 20:01 »
Hallo hallo, jel netko od vas bio u Rimu? Planiram sa zenom krajem 10-og mjeseca na par dana za Rim, pa gledamo ove ture vezane za koloseum, i sta unutra sve pogledati. Mene zanima od Gladiatora gotovo sve, pa ako je netko bio, moze pomoc oko karte, di je uzeo, koju je turu uzeo bla bla.. hvala unaprijed :)

Opet ides strasiti ljude? Na Krku te se boje isto   :D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #695 : Rujan 04, 2023, 22:54 »

Ja sam bio sa dragom prije 5-6g, pa se baš ne sjećam di sam uzeo te karte ali vjerojatno na licu mjesta,  a ono lutali smo sami i gledali šta nam paše.. sjećam se da je bila solidna gužva pred Coloseumom

E sad bio proljetos u Madridu, Kraljevsku palaču ili Santiago bernabeu nemožeš pogledati tipa isti dan, da dođeš tamo i uzmeš karte, moraš koji dan unaprijed i ono što želim reći vrijedi i za  Rim, za tako atraktivne lokacije uzmi online kartu koji dan unaprijed, proći ćeš uz puno manji red i osigurat da vidiš što želiš..

Znam da nisam puno pomogao, ali pokušao sam :D
YNWA!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #696 : Rujan 28, 2023, 08:08 »
Ljudi iz Dalmacije, pomagajte. Planiram za sljedecu godinu, prva dva tjedna u Kolovozu za Dalmaciju, problem nastaje kad trazimo app ili neku kucicu u kampu di mozemo s psom da idemo, ili su cijene preprevisoke, ili nema uopce odgovora ljudi. Naso sam neki APP u Pakostanima, posaljemo covjeku upit, odgovori nam "kad rezervirate poslat cemo vam slike nove iz APP jer jos nisu stavili nove" znaci neka prevara je u igri. Zna li netko od vas neki kamp ili APP di ima pseca plaza, te da mozemo u miru da odmorimo, i da se ljepo provedemo.

Hvala decki  :love

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #697 : Rujan 28, 2023, 08:13 »
Imaš na Bookingu filter koji kod pretrage uključiš, zove se "dozvoljeni ljubimci".

Što se tiče plaža za pse, Google ftw. :D

Naravno, ovo nisu jedine plaže na kojima možeš doći sa psom. Sa psom se bazno možeš kupati gdje god ne postoji oznaka zabrane, no većina uređenih plaža ipak tu zabranu ima.

U nastavku donosim popis uređenih plaža za pse ili onih koje nemaju zabranu, diljem Hrvatske:

Poreč – Stari Červar, Blue Moon, dio plaže u uvali kampa Bijela, plaža u kampu „Istra” , plaža u turističkom resortuLanterna
Novigrad i Umag – turistički kompleks Kangera, Savudrija, Sol Polinezija, Sol Stella Maris
Novigrad – kamp Sirena, Aminess Laguna, Amines Maravea
Labin i Rabac – sve plaže bez Plave zastavice
Pula – plaža za pse Veruda, Galebove Stijene, Štinjaska vala, plaža Hidrobaza, Verudela, Galebove stijene
Umag – dio kampa Sol Polinezija. Stella Maris, dio plaže do kampa Park Umag, kamp Finida, kamp Kanegra
Vrsar – kampovi Portosole, Valkanela, Koversada
Rovinj – uvale Lone, Cuvi, Kaštelan, Veštar, Cisterna
Rabac – Girandella
U Medulinu i Puli u periodu od 20 do 8 ujutro do početka rujna je dozvoljeno kupanje na svim plažama
Crikvenica – plaža Podvorska i uvala Mala draga
Krk – Readgara u gradu Krku, Vela plaža u Baškoj, Kljac u Njivicama, Mala Javna, Punta Šilo, Uvala Soline u Čižićima
Opatija – Punta kolova (između Opatije i Ičića), plaža ispod Ville Frapart
Rijeka -Plaža igralište Kantrida, plaža Brajdica
Kostrena – Mikulova kava u Kostreni
Rab – Mel u Kamporu, Dumići u Supetarskoj Dragi, Škver (šetnica između mjesta Palit i grada Raba), Artić u Banjolu, rt Gavranić (Suha Punta, Kampor),
Lošinj – Mali Lošinj pet lokacija: između plaže Veli Žal i Lanterne, između Bojčića i Zagazinjina, uvala Valdarke, uvala Kovčanje (plaža), uvala Čikat – poslije željezničkog odmarališta, prema crkvi Annunziati (plaža)Susak ( uvala Tijesni), Ilovik (uvala Parknu), Unije (uvala Kambunare), Veli Lošinj (uvala iza lukobrana na Rovenskoj), Nerezine (uvala poslije Samostana prema Osoru), Artatore – uvala 200 m lijevo od prvog parkirališta,
Cres – plaža u kampu Kovačine, plaža kod ACI marine i kod naselja Gavza (Cres)
Pag – kamp Straško (uređen dio plaže), Plat (Zubovići), Braničevica (Gajac), Vlašići (Pag), Vrtić i Babe (Novalja)
Vis – Komiža
Split – plaža Duilovo, SZ dio Kašjuna, Kvadar na Žnjanu, Trstenik, Pazdigrad (nakon 20 sati)
Dubrovnik – plaža u Slanom
Brač – ograđena plaža za pse u mjestu Bol na otoku Braču, prije Zlatnog Rata, Zastup na Braču
Hvar – dio plaža Zaraće
Murter – Podvrške pored mjesta Murter
Vodice – Plaža na Bristaku, plaža u Srimi, ispred Stare škole
Omiš – Borak-Brzet
Makarska – Cvitačka
Korčula – Plitvine

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #698 : Rujan 28, 2023, 09:06 »
Hvala Matko, ovo ce nam dobro doci  :super

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #699 : Rujan 28, 2023, 09:14 »
Nema na čemu.

S time da ti je najbitnija ona rečenica sa početka teksta. U koje god mjesto da odeš, svugdje ćeš pronaći plažu na kojoj nema oznake da je zabranjeno kupanje za pse. Po meni nema baš smisla se ravnati po psu i tražiti plaže za pse jer, ponavljam, uvijek možeš otići negdje sa strane sa psom i okupati se.

Što se Dalmacije tiče, moj savjet ti je Pelješac i Korčula. Po meni, uz onaj dio na kojem padaju šake u vilice, najljepši dio Dalmacije. Pelješac ti je pun skrivenih plaža, cijeli je u šumi, a ista takva ti je Korčula koja je malo skuplja.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #700 : Rujan 28, 2023, 09:20 »
Ove godine sam bio u Stomorskoj na Šolti. Ostatak Šolte me nije osvojio, ali ovo mjesto je. Ima i plaža za pse, ali i jako puno malih plažica gdje ste onda sami pa se pas isto tako može kupati.

Preporuka.

https://www.putovnica.net/plaze/plaza/plaza-za-pse-veli-dolac-stomorska-solta
https://www.putovnica.net/plaze/plaza/plaza-veli-dolac-stomorska-solta
Never miss a good chance to shut up.