Autor Tema: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)  (Posjeta: 69992 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #480 : Prosinac 05, 2023, 09:03 »
Znam za snijeg, ali sam odustao ljetos, dok je još bilo snijega.  :lol

Msiliš GTA VI?  :kuler

Znači kad prođeš na RDR2 taj dio sa snijegom ove zime, nećeš moći igrati dalje kad će na igrici biti ljeto, a kod nas vani zima? :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #481 : Prosinac 05, 2023, 09:08 »
Znači kad prođeš na RDR2 taj dio sa snijegom ove zime, nećeš moći igrati dalje kad će na igrici biti ljeto, a kod nas vani zima? :D

:lol

Paaa, tako nekako.
Ma problem je kronični neodostatak vremena. Kad dođem s posla, letim i 3 dana u tjednu vodim trening od 17:00 poslijepodne do navečer cca 20:00 sati, a ova 2 dana asistencije klincima za školi isl. Vikendom uglavnom turnir, i ajd sad ti si nađi vremena za igranje, a znaš i sam, kad kreneš, ni ne skužiš koliko je vremena prošlo u takvim igrama.
I još dodaj nogometne utakmice, a to je gotovo non-stop nešto zanimljivo, i eto ti ljeta za ljetni dio RDR2.  :lol

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #482 : Prosinac 05, 2023, 09:13 »
Ležim još u krevetu, pusti me sa gramatikom. :tuc :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #483 : Prosinac 05, 2023, 09:17 »
Ležim još u krevetu, pusti me sa gramatikom. :tuc :D

To ti je matematika, ne gramatika.  (rimski brojevi)  :lol

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #484 : Prosinac 05, 2023, 09:19 »
Lik ne staje. :lol

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #485 : Prosinac 05, 2023, 09:25 »
Lik ne staje. :lol

Ma ne da mi se danas raditi, malo sam popizdio jer mi šefovi izmišljaju gluposti samo da pokažu da su šefovi, pa bolje tu serem na forumu, nego da nekom spomenem nešto kao Haaland sucu.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #486 : Prosinac 05, 2023, 09:50 »
Ovaj GTA "6"  foršpan :D :kuler mi više vuče na modernu verziju Bonnie & Clyde pa imam dojam da ćeš malo igrati sa ženskim likom, malo sa muškim
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #487 : Prosinac 05, 2023, 09:55 »
Ovaj GTA "6"  foršpan :D :kuler mi više vuče na modernu verziju Bonnie & Clyde pa imam dojam da ćeš malo igrati sa ženskim likom, malo sa muškim

U to sam 100% siguran da će tako biti.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #488 : Prosinac 05, 2023, 14:27 »
Jebo GTA, čeka se RDR 3  :kuler (valjda bude do 2030)

Online LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #489 : Prosinac 05, 2023, 15:02 »
Trailer je realno bolestan! Kako dobro i živo izgleda grad. Zanimljivo je da im je i trailer leakan pa je vec bilo moguce gledati sinoc oko 1-2.

Po onome sta su ljudi radili mapu po koordinatama iz leakova i svega trebalo bi biti barem duplo veca nego GTA V.

Oduvijek mi je Vice City bio najdrazi tako da imam velika ocekivanja   :D

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #490 : Prosinac 05, 2023, 15:12 »
Bilo bi nelogično da mapa bude manja od RDR2, a RDR2 je 3 puta veći od GTA V.

Online LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #491 : Prosinac 05, 2023, 15:40 »
Bilo bi nelogično da mapa bude manja od RDR2, a RDR2 je 3 puta veći od GTA V.

Ma iskreno ne bi bio problem i da je mapa kao GTA V ali da ima puno vise ljudi, objekata u koje mozes uci i slicno.
Ne mogu komentirat za RDR mapu usporedbu jer nisam igrao tojest nije moj zanr.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #492 : Prosinac 05, 2023, 19:12 »
Igrate li išta ovih dana ? Ja za konzolu uzeo AC Origins, ali me smara dobro (pogotovo priča), iako je gameplay zabavan, za PC uzeo džaba AC Syndicate, nisam još igrao, ali po YT što vidim, moglo bi mi se čak i svidjeti. U zadnje vrijeme sam igrao uglavnom ono što sam prešao, RDR 2 završio nedavno ponovo, s tim da sam sad baš guštao, nisam zurio, odradio sam sve što sam mogao sa strane ( ne mozes nikad sve  :lol nevjerovatna igra jbt)

Uzeo i Evil Within za PC, nekad davno igrao malo, prestao, iako se sjećam da mi se svidjelo, a volim horrore. Čekam u januaru ovaj update za TLOU 2 koji će koštati samo 10 dolara, ako imaš igru, tako da će se i to sigurno igrati. Ako imate kakvih preporuka i šta igrate bacite  :D

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #493 : Prosinac 06, 2023, 09:15 »
Imam hrpetinu igara, ali hrpetinu, i za PC i za PS5, ali ne igram ama baš ništa. Jedino sa klincem upalimo Super Nintendo pa odigramo malo Super Maria na Old School način.

Kada uhvatim vremena, odigram jedino preko mobitela Hearthstone koju partiju, kada sam sam doma odigram GT7 na PS5 i to je to... Toliko igara imam, što preko Store-ova, što preko Torrenta, što preko emulatora da je nemoguće sve odigrati.

Stisnuo me bračni i obiteljski život te obaveze. Nadam se jedino da će mali kada bude jedno 5-6-7 godina zavoljeti video igre pa ćemo moći skupa igrat i "grajndat"
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #494 : Prosinac 06, 2023, 10:07 »
Igrate li išta ovih dana ? Ja za konzolu uzeo AC Origins, ali me smara dobro (pogotovo priča), iako je gameplay zabavan, za PC uzeo džaba AC Syndicate, nisam još igrao, ali po YT što vidim, moglo bi mi se čak i svidjeti. U zadnje vrijeme sam igrao uglavnom ono što sam prešao, RDR 2 završio nedavno ponovo, s tim da sam sad baš guštao, nisam zurio, odradio sam sve što sam mogao sa strane ( ne mozes nikad sve  :lol nevjerovatna igra jbt)

Uzeo i Evil Within za PC, nekad davno igrao malo, prestao, iako se sjećam da mi se svidjelo, a volim horrore. Čekam u januaru ovaj update za TLOU 2 koji će koštati samo 10 dolara, ako imaš igru, tako da će se i to sigurno igrati. Ako imate kakvih preporuka i šta igrate bacite  :D

Koji PS Plus imaš aktivan? Ako imaš Premium imaš jako dobrih AAA naslova besplatno za skinit. Ja sad ciljam na Life is strange kolekciju, kažu ljudi da je OK.

Mrzim horore, zombije i ta govna koja me vijaju. Nisam tip za takve igre,