Autor Tema: Anfield Road & AXA Training Centre  (Posjeta: 129562 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline red till dead

• Hero Member
  • liverpool fc >>> the biggest club in the world
Anfield Road & AXA Training Centre
« : Rujan 08, 2006, 19:02 »
to jest naš novi stadion
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N153427060908-1711.htm

a kad veæ spominjem ovu temu red je i da ga vidite
http://www.liverpoolfc.tv/newstadium/

rekao bih da dobro izgleda ne u potpunosti prema našim(mojim)oèekivanjima ali još uvijek sasvim solidno
ipak anfield je samo jedan i neponovljiv!!
« Zadnja izmjena: Ožujak 01, 2023, 23:01 gento »
So where does Dalglish rank in football history? Well, there's Maradona, who is another in a category of one. After Maradona comes a group-Pele, Cruyff, etc. Globaly, Dalglish is in the rank below. Between the decline of Cruyff and the emergence of Maradona-the Scot was the best player in the world.

Offline Marko

• Newbie
Odg: Novi stadion LFC-a
« Odgovori #1 : Rujan 08, 2006, 19:47 »
A nešto se prièa da æe se Anfield poèeti rušiti 2009, tako da imamo još oko 3 godine da ga posjetimo  :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :lose :lose :lose :help :help :zid :zid :zid :( :( :( :? :? :?...
Inaèe meni se baš i ne sviðaju ovi novi stadioni u Engleskoj, meni su draži oni stari tipièni engleski stadioni, kvadratni bez nekih zakrivljenih krovova...
Hoæu Davida Jamesa...

Offline stevie G

• Jr. Member
« Odgovori #2 : Rujan 08, 2006, 21:00 »
ne daj bože da se anfield ruši,pa to je naša povjest, :lose

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #3 : Rujan 08, 2006, 23:49 »
Bilo bi zgodno da Anfield cjeli pretvore u veeeliki nogometni muzej posveæen najveæem britanskom klubu svih vremena! A što se tièe ovih novih modernih stadiona....ne znam, ni meni se baš posebno ne sviðaju ovi novi okrugli stadioni. Svi su preslièni!
Istina je da je Anfield jedan jedini, ali i bolna èinjenica je da je jednostavno više postao premali i predotrajali. Tako da je selidba kojih 200-njak metara dalje nužno rješenje. Jedino bi volio da i novi stadion postane poseban i specifièan barem upola kao stari Anfield. A bilo bi zgodno i još malo veæi kapacitet stavit, jer ako veæ dajemo preko 200 mil £ na novi stadion mislim da je poveæanje od "samo" 15.000 mjesta premalo, a da ne govorim da Old Trafford prima 78.000, što opet znaèi da oni po utakmici zaraðuju barem koji milionèiæ više...
This time, next year...?! Ehhhh 'u plonkers!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #4 : Rujan 09, 2006, 08:43 »
Eh, stadion ko stadion mi nije ružan, samo se nadam da se neæe izgubiti atmosfera. Zna se da je dolazak na Anfield pakao za protivnièke momèadi, navijaèi di dišu za vratom praktièki... a ovako mi se èine nekako distancirani. No vidjet æemo, u svakom sluèaju, You'll Never Walk Alone æe se bolje èuti iz 60 000 nego iz 45 000 grla :)

Inaèe ova ideja da se napravi muzej DaPa je fantastièna...

Offline Liverbird

• Newbie
  • ONCE A RED, ALWAYS A RED
« Odgovori #5 : Rujan 09, 2006, 10:09 »
Ja bi plakao ako bi se stadion srusio, a ako ne odem na Anfield necu bre ni da zivim vise-----VIDI ANFIELD PA UMRI  :srednji
sta drugo..... :p Inace, sto se novih stadiona tice, i nisu bas nesto preterano lepi...ipak su engleski stadioni prepoznatljivi u odnosu na sve ostale stadione ne samo u Evropi...al jbg.pare su pare, ovako ce biti mnogo vise ljudi koji ce ostavljati dobre pare na stadionu
ONCE A RED, ALWAYS A RED

Offline red till dead

• Hero Member
« Odgovori #6 : Rujan 09, 2006, 12:24 »
apsolutno moje misli dapa
poveæanje od 15 somova ljudi je jednostavno premalo kad veæ planiramo takve pare "skrkat" u stadion
konaèan kapacitet od 61.000 ljudi i nije nešto
to bi znaèilo da i kad ga izgradimo "oldshitford" æe i dalje bit veæi za nekih 12-13 tisuæa(a oni ga još planiraju napumpat do 90 somova)
užas!!
So where does Dalglish rank in football history? Well, there's Maradona, who is another in a category of one. After Maradona comes a group-Pele, Cruyff, etc. Globaly, Dalglish is in the rank below. Between the decline of Cruyff and the emergence of Maradona-the Scot was the best player in the world.

Offline Liverbird

• Newbie
  • ONCE A RED, ALWAYS A RED
« Odgovori #7 : Rujan 10, 2006, 20:38 »
Ali premalo je 61000. Ne znam okle ima ta pamet da grade tako "mali" stadion koji ce biti malo veci od Anfielda...jbg
ONCE A RED, ALWAYS A RED

Offline red till dead

• Hero Member
« Odgovori #8 : Studeni 01, 2006, 11:57 »
doduše oni misle na mjestu današnjeg anfielda izgraditi kompleks trgovina i sliènih stvari koje bi bile posveæene iskljuèivo lfc-u i gdje bi ljudi dolazili i naravno trošili novac što bi poveæavalo budžet kluba
to bi bio jedan prilièno ogromni trgovaèki centar
tako nešto neæe imati niti jedan klub u svijetu
skupa sa poveæanim prihodom od ulaznica trebalo bi nam omoguæiti financijsku moæ na za kupovinu najboljih igraèa....

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #9 : Studeni 01, 2006, 12:03 »
doduše oni misle na mjestu današnjeg anfielda izgraditi kompleks trgovina i sliènih stvari koje bi bile posveæene iskljuèivo lfc-u i gdje bi ljudi dolazili i naravno trošili novac što bi poveæavalo budžet kluba
to bi bio jedan prilièno ogromni trgovaèki centar
tako nešto neæe imati niti jedan klub u svijetu
skupa sa poveæanim prihodom od ulaznica trebalo bi nam omoguæiti financijsku moæ na za kupovinu najboljih igraèa....

ovo zvuci fenomenalno!  :super

A sto se tice Anfielda...zao mi je sto nisam nijednom bio tamo i barem malo osjetio tu fantasticnu atmosferu i s navijacima otpjevao himnu... :(
Above Us Only Sky!!

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
« Odgovori #10 : Studeni 01, 2006, 18:52 »
E stvarno bi odlicno bilo izgradit veliki trgovacki centar posvecen lfc-u....
ali prije rusenja Anfielda definitivno moram ic tamo i osjetit tu atmosferuuuuuu....

E  ljudi, cekajte mene, nemojte jos rusit stadion  :D :D
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline dodinho

• Hero Member
  • osjećala je korake cijelim bićem Johnny B. Štulić
« Odgovori #11 : Studeni 01, 2006, 20:42 »
taj centar bi ih uvelike financijski osnažio. samo nadam se da æe poèet više izvozit kod nas, u zg nema niti jedan duèan za koji ja znam a da ima nešto od lfc,
nešto mi se strašno prošle noći desilo
iz dosade sam kružio ko obično
a onda neplanirano u izlogu
riknuo sam na plavušu
slao sam joj kradom preko stakla poljupce
ovo što ću sad reči nema logike
držala mi pišu dok sam šorao
dizala me kad sam pijan padao

Offline Sven

• Newbie
« Odgovori #12 : Studeni 09, 2006, 00:28 »
taj centar bi ih uvelike financijski osnažio. samo nadam se da æe poèet više izvozit kod nas, u zg nema niti jedan duèan za koji ja znam a da ima nešto od lfc,

imas u vlaskoj... onaj neki s nogometnom opremom... mozes kupiti originalni dres i sal...
Što se dogaða kad oèajanje zahvati ljude
Kad oèajanje neumitno prelazi u kajanje
Gledajuæi izdaleka konture na sceni padaju mi napamet vodene boje
Umazane ruke brzo se peru!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #13 : Studeni 09, 2006, 00:43 »
Znaš li kojim sluèajem ime duèana?

Offline dodinho

• Hero Member
  • osjećala je korake cijelim bićem Johnny B. Štulić
« Odgovori #14 : Studeni 09, 2006, 20:50 »
imas u vlaskoj... onaj neki s nogometnom opremom... mozes kupiti originalni dres i sal...
[/quote]

a cijene?
nešto mi se strašno prošle noći desilo
iz dosade sam kružio ko obično
a onda neplanirano u izlogu
riknuo sam na plavušu
slao sam joj kradom preko stakla poljupce
ovo što ću sad reči nema logike
držala mi pišu dok sam šorao
dizala me kad sam pijan padao