Anketa

Kako ocijenjujete minulu sezonu?

1
0 (0%)
2
1 (2.2%)
3
0 (0%)
4
18 (39.1%)
5
27 (58.7%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Osvrt na sezonu Liverpoola 2013./2014.  (Posjeta: 15460 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
Odg: Osvrt na sezonu Liverpoola 2013./2014.
« Odgovori #30 : Svibanj 12, 2014, 17:49 »

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #31 : Svibanj 12, 2014, 18:05 »
Mignolet: 4 -vadio nas je nebrojeno puta i spasio dosta bodova,ali trebat ce proradit na nekim osnovama,ponajprije izletavanju sa crte.vrlo je nesiguran u tom segmentu,ne odise bas samopuzdanjem.Odlican shot stopper,sa fantasticnim refleksima i dobrom obranom 1 vs 1,al taj mu elemenat fali da se bude do kraja zadoovljan s njime

Johnson:2.5 - na aparatima vecinu sezone,igrac manje na terenu.Bilo je par bljeskova,ali generalno je to daleko od onoga sto se ocekuje od njega.Na kraju dana stvarno mi je tesko reci,sto bi trebalo napraviti s njim:.prodaja ili ostanak?

Škrtel: -4 - Kao sto je nekolicina forumasa vec rekla,nas najbolji stoper ove sezone,ali mislim da vam to dovoljno govori u kakvom je stanju nasa obrana bila ovu sezonu.I dalje nemogu prijec preko te njegove nepredvidljivosti,loseg pokrivanja prostora iza sebe,idiotskog ponasanja kod prekida i autogolova.

Agger: -3 - Opet dosta zutih minuta,popracenih uz sitne ozljedice koje ga jebu odkad zna za sebe.Nas najbolji branic,ali nemogu mu za ovu sezonu dat vise od ove 3 iako je to na kraju dana isto previse  :D

Sakho: 2.7 - Na njega je bacena kanonada primjedbi.s nekima se i slazem,al se u vecini pretjeruje.Pokazivao je neke djecje bolesti kakve ime i njegov kolega,nekada cak izgledao i izgubljeno.Mada drzim da je kvalitetan stoper i da ce sljedece sezone bit vec druga prica.Moja prikrivena zelja je uparivanje njega i Aggera.

Toure: -2.7 - Poceo kao pravi rutiner i vrlo rano se istaknuo kao lider obrane.Razmazio nas je u par prvih utakmica sezona  :).Kasnije mozda i ocekivani pad u kojem je bilo par stvarno ogromnih gresaka i bilo je momenata kad je izgledao kao preplasena djevojcica .On i Skrtel su cinili stoperski par iz nocne more,nikako nemogu izbacit onu predstavu protiv Hulla iz glave  :lud

Flanagan: 3.2 - Odigrao je solidnu sezonu, na racun velikog srca i veoma pozrtvovne igre.Na kraju dana,poprilicno limitiran igrac,koji bi najvise mogao biti nas treci desni bek.S obzirom da kad sam ga vidio prvi put u sastavu,sam ocekivao potpunu katastrofu,jer je godinu prije kad je igrao izgledao  tako usrano i bezvezno,Ispao  je zaista ugodno iznenadenje na kraju.

Cissokho: 2 - Dodje mi lose kad se sjetim da sam  htio da ga dovedemo za stalno,a ne kao posudbu.Ne posjeduje nikakvu tehniku,nema ni osnove vodenja lopte.nekakvi nepredvidljiv potezi i kombinacije u zadnjoj trecini igralista su bili zaista SF za njega.

Lucas: 2.5 -Sezona za zaborav,jedna od njegovih najgorih sezona.Vjerovatno nikad necemo gledat onog Lucasa prije one kobne ozljede,ali smo ocekivali puno veci njegov doprinos ove sezone.Ubrzo je ispao iz svih Rodgersovih shema.Neide mu ni na ruku to sta mu je Gerrard uzeo poziciju,a on na novoj izgleda jos gore.Dobar distributer lopte,ali kad se od njega ocekuje neki dubinski pas blize golu,e jebiga tu je potpuno beskoristan.

Henderson: 4 - Velik napredak i po meni njegova najbolja sezona odkad je ovdje.Nevjerovatna kolicina energije i sposobnosti pokrivanja prostora.Puno nam je znacio stvarno,jedini minus ide katastrofalnoj zavrsnici.

Allen: 3. - Opet ga je zadesila ozljeda i opet ga izbacila iz ritma,a sigurno nije lako tako hvatat kontinuitet.Ova zavrsnica sezone mi je pokazala da se od njega moze napravit koristan igrac za Liverpool u buducnosti.Sta se ove sezone tice,previse uspona i padova i jos kad se sjetim one propišane sanse protiv Evertona  :(

Coutinho: 3.2 -Sezona nije zadovoljavajuca,s obzirom o kakvom se talentu radi.Cijela sezona je na sistem toplo-hladno,previse forsiranja stvari kao sut izvana i zabijanje u 4 protivnicka igraca,umjesto trazenja penetrirajucih passova,sto ga je krasilo prosle polusezone.

Gerrard -4.4 - Jedan dio prve dionice prvenstva je izgledao stvarno lose i zato mi je glupo dat 5.Pronasao se na novoj poziciji,odigrao par odlicnih partija.Opet se pokazao kao izvrstan lider i poruzio na nezaboravne  momente

Sterling: 4.3 - Konacno je  napravio iskorak koji se ocekivao od njega.Znali smo da je trkacki kapacitet i da svoju brzinu koristi maximalno,ali nam je ove szeone pokazao da zna podvalit dobru loptu,da je spreman odigrati dobru obranu i da je nevjerojatno inteligentan igrac.Odusevio me,sljedece sezone zelim jso jace od njega.

Sturridge:4.7 - Ipak se neradi o one half season wonderu,kao sto su neki zlobnici jezici pricali  ]:).Znao je nestati kad je najbitnije,ali generalno je pokazao da je ipak kostanta i covjek koji je sposoban bit jezgra ove ekipe u narednim godinama.Malo me izvicirao sa svojom sebicnoscu,nepotrebnim kompliciranjima,ali kad se podvuce crta onda mozemo rec da je ovo bila odlicna njegova sezona.

Suarez: +5 - Priskrbio je sebi status jednog od najboljih igraca danasnjice,mislim da to dovoljno govori  koliko je dobar.Prvi strijelac lige,najbolji igrac lige i prvi asistent lige,zar treba nesto drugo dodat?

Rodgers 4.6 - Nakon svih patnji koje smo prozivljavali zadnjih godina,napokon smo upali u ruke kvalitetnog trenera.Pokazao je da se spreman prilagoditi   i izvuci najbolje moguce iz ovog rostera.Ipak,nemogu mu peticu dati zbog par naivnih gresaka,koje je dijelom platio i zbog neiskustva.Siguran sam da ce i on nakon ovog  narast,bas kao i cijela ekipa.
« Zadnja izmjena: Svibanj 13, 2014, 01:59 El Rey »

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #32 : Svibanj 12, 2014, 18:08 »
Coutinho: 3.2 -Sezona nije zadovoljavajuca,s obzirom o kakvom se talentu radi.Cijela sezona je na sistem toplo-hladno,previse forsiranja stvari kao sut izvana i zabijanje u 4 protivnicka igraca,umjesto trazenja penetrirajucih pasova,sto ga je krasilo prosle polusezone.

Slažem se sa forsiranjem šuta koji mora još puno popravit, ali to nije razlog da mu se da 3.2 :roll

19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #33 : Svibanj 12, 2014, 18:18 »
Slažem se sa forsiranjem šuta koji mora još puno popravit, ali to nije razlog da mu se da 3.2 :roll

Napisao sam i druge razloge  :).Mali  je igrao toplo-hladno cijelu sezonu,a koliko da mu dam?

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #34 : Svibanj 12, 2014, 21:01 »
Kad vidim neke brojke pokraj nasih branica, zapitam se tko je tu lud i koliko smo mi zapravo primili golova.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #35 : Svibanj 13, 2014, 17:00 »
Evo jedan kviz s 20 pitanja pa da vidimo kako ste pratili Liverpool ove sezone  :D

(click to show/hide)

Od ovih koje sam promašio jedino sam se istinski začudio za Glena kapetana...ostale kad sam vidio točan odgovor sam odmah skontao.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #36 : Svibanj 16, 2014, 10:17 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Mastodont

• Hero Member
« Odgovori #37 : Svibanj 19, 2014, 21:40 »

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #38 : Svibanj 19, 2014, 21:49 »
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #39 : Svibanj 19, 2014, 23:38 »
13/20 huh bolje nego prošli kviz definitivno

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #40 : Svibanj 19, 2014, 23:46 »
15 od 20, mislim da sam i prošli kviz ostvario isti rezultat.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #41 : Svibanj 28, 2014, 13:59 »
Kristian Walsh iz Echoa je napravio odličan recap sezone: http://lfc.liverpoolecho.co.uk/index.html
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #42 : Svibanj 28, 2014, 16:03 »
Ekstra članak, čitao sam ga 20 minuta, ali je vrijedilo.  :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #43 : Svibanj 28, 2014, 17:06 »
Decki imam molbu. Moze netko prevest zadnji clanak na hrvatski. Znam da ima puno, ali bio bih jako zahvalan. Hvala unaprijed. ;)
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Mastodont

• Hero Member