Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 107412 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline drky

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #30 : Ožujak 30, 2013, 22:04 »
been there, done that :D
dobil sam na nagradnoj igri putovanje na tekmu island-hrvatska, sve placeno :p
pitanje je bilo za koji je klub igral dado prso, tak nes :D

Za Pazinku  :lol

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #31 : Ožujak 30, 2013, 22:04 »
been there, done that :D
dobil sam na nagradnoj igri putovanje na tekmu island-hrvatska, sve placeno :p
pitanje je bilo za koji je klub igral dado prso, tak nes :D

Jesi imao priliku razgledavati? Slobodno podijeli dojmove :)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #32 : Ožujak 30, 2013, 22:07 »
Jesi imao priliku razgledavati? Slobodno podijeli dojmove :)

jesam, cak sam dobil i vip ulaznicu pa sam mogao i do igraca, pokupil sam od svih autograme, a na tribini sam sjedil odma do naše mlade repke koja je isto gledala tekmu tak da i od njih imam sve autograme :D
eh, da sam tad imal danasnje godine pa nazdravil nes s kranjcarom, starijim :D

inace, bas cudna zemlja, rade od 12 popodne do 6 ujutro, tri cetvrtine automobila su japanci, tu i tam neki svaba, al jako rijetko... to je bilo u reykjaviku, a aerodrom je u keflaviku i onda smo autobusom isli do hotela u reykjavik...
cijene ne znam kak su kad je stari placal, mene je bolel q, bil sam 5,6 razred :)
inace, nađe se i koja naša osoba da tam radi, sreli smo ih par, cijela država ima 400 tisuća stanovnika, a godišnje imaju milijun i 200k turista :D
ono kaj sam ja videl su vecinom bili spomenici i jedan gejzir, stvarno im se divim kak su oni od toga uspjeli napraviti turizam :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #33 : Ožujak 30, 2013, 23:10 »
Htjeo bih u svemir :D

Skotska,dvorci povijest to me uvijek orivlacilo te malo do Norveske vidit sta su Vikinzi te jos naucit o njima. Ako Bog da i Liverpool svi znamo zasto :)
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #34 : Ožujak 30, 2013, 23:19 »
ono kaj sam ja videl su vecinom bili spomenici i jedan gejzir, stvarno im se divim kak su oni od toga uspjeli napraviti turizam :D

Baci pogled na slike iz mog linka, prirodne ljepote su jedna od (rijetkih) stvari koje im idu na ruku :)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #35 : Ožujak 30, 2013, 23:31 »
Baci pogled na slike iz mog linka, prirodne ljepote su jedna od (rijetkih) stvari koje im idu na ruku :)

a gle, ak ti odes tam i imas vodica, on bude te vodil kroz grad, sumnjam da budete isli pogledati van grada gdje su sve ove stvari :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #36 : Ožujak 31, 2013, 15:20 »
jesam, cak sam dobil i vip ulaznicu pa sam mogao i do igraca, pokupil sam od svih autograme, a na tribini sam sjedil odma do naše mlade repke koja je isto gledala tekmu tak da i od njih imam sve autograme :D
eh, da sam tad imal danasnje godine pa nazdravil nes s kranjcarom, starijim :D

inace, bas cudna zemlja, rade od 12 popodne do 6 ujutro, tri cetvrtine automobila su japanci, tu i tam neki svaba, al jako rijetko... to je bilo u reykjaviku, a aerodrom je u keflaviku i onda smo autobusom isli do hotela u reykjavik...
cijene ne znam kak su kad je stari placal, mene je bolel q, bil sam 5,6 razred :)
inace, nađe se i koja naša osoba da tam radi, sreli smo ih par, cijela država ima 400 tisuća stanovnika, a godišnje imaju milijun i 200k turista :D

ljubomoran sam na tebe! bio si u zemlji mojih snova,  frend odlazi tamo radit uskoro...preko nekog Vukovarca na Islandu koji otvara nekakav hotel gore...

Islanđanke mi djeluju plavo i seksi...kao i Šveđanke....najbolje je u svemu što svaka Islanđanka ima isti završetak prezimena-
DOTTIR.
zakonska obveza im je uzeti prezime preko svog oca...znači ak se jedna plavuša od tamo zove Ingrid a njen stari Gunnar onda se ona preziva Gunnarsdottir....
inače u islandskom jeziku nema slova C.

Offline fred

• Hero Member
« Odgovori #37 : Travanj 02, 2013, 15:21 »
sto se tice putovanja, imam i previse zelja koje ce se, nadam se, jednog dana ostvariti.
no, prva je svakako Engleska. htio bi otici u Englesku i provesti tamo barem 2 mjeseca, ali ju proci kompletno cijelu. od Newcastlea na krajnjem sjeveru, pa sve do Devona. onako, ruksak na leda i stopirat po Engleskoj mjesec-dva, trebalo bi bit zabavno  :super

od ostalih zemalja u Europi, definitivno me najvise privlaci Spanjolska  :)))
they live forever in a champagne supernova in the sky.

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
« Odgovori #38 : Travanj 02, 2013, 19:01 »
meni je životna želja otići na madagaskar ii tamo živjeti nekoliko mjeseci u divljini bez ikakvog doticaja civilizacije .. B-)
"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline fred

• Hero Member
« Odgovori #39 : Travanj 05, 2013, 02:49 »
meni je životna želja otići na madagaskar ii tamo živjeti nekoliko mjeseci u divljini bez ikakvog doticaja civilizacije .. B-)

imaš toga i u Gorskom Kotaru, ako ti je do divljine  ;)
they live forever in a champagne supernova in the sky.

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
« Odgovori #40 : Travanj 05, 2013, 07:50 »
imaš toga i u Gorskom Kotaru, ako ti je do divljine  ;)

:lol

nepaše mi klima ..  :p
"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #41 : Travanj 11, 2013, 20:41 »
Odlazak za Budimpeštu sutra :super

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #42 : Travanj 11, 2013, 21:39 »
Kao član Hrvatske reprezentacije rukometa na pijesku posjetio Norvešku, Tajvan, Tursku i Oman...
Kako sam prije mjesec dana slomio nogu nadam se oporavku do ljeta i putovanjima na EP Dansku i Svjetske igre u Kolumbiju...
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #43 : Travanj 12, 2013, 17:22 »
Odlazak za Budimpeštu sutra :super

Obavezno se popni na Citadelu, posjeti Vaci ulicu i vozi se u tramvaju. Tramvaji su dugački ko 4 Zagrebačka, odnosno ko 6 osječkih. :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #44 : Travanj 15, 2013, 21:00 »
Obavezno se popni na Citadelu, posjeti Vaci ulicu i vozi se u tramvaju. Tramvaji su dugački ko 4 Zagrebačka, odnosno ko 6 osječkih. :D

Prvo i drugo jesam, u tramvaju nisam bio, ali nadam se da će opet biti prilike, u nekom sljedećem posjetu  :)))

Stvarno mi je bilo fenomenalno, grad je također predivan, definitivno najljepši u kojem sam bio... Napišem detaljnije sutra ili kasnije, još sam umoran i pospan od puta  :kuler

(Jedna moja umjetnička:love