Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 107409 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Massone

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #15 : Ožujak 30, 2013, 02:34 »
Jel bio netko na Zakynthosu?!

http://en.wikipedia.org/wiki/Zakynthos

Raj na zemlji za nas partijanere :fiju

19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #16 : Ožujak 30, 2013, 02:35 »
Definitivno najdraže putovanje - Berlin, kolovoz 2006. Kakav grad, kakva kultura... :klanja

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #17 : Ožujak 30, 2013, 10:46 »
To sam spravu izgleda propustio  :lol.Atlantida je bila dobra no premalo je radio adrenalin na njoj jer prakticki osim onog naglog i okomitog pada nije bilo niceg adrenalinskog.Voznja camcem kroz brod sta je to prisjeti me?I jesi bio u kuci strave?

http://www.gardaland.it/park-en/ATTRACTIONS/Adventure-en/corsari-en/

imas video pa pogledaj

Ovo vam je neko novo sranje tamo, moji koji su išli na maturalac kažu da je brutalno kao i tornado. Gardaland je zapravo i jedina stvar zbog koje mi je žao što nisam išao na maturalac. :neznam

ja kad sam bio 2006. toga nije bilo. Ufff sad me jos vise zelja vuce :D
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #18 : Ožujak 30, 2013, 13:14 »

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #19 : Ožujak 30, 2013, 14:05 »
http://www.gardaland.it/park-en/ATTRACTIONS/Adventure-en/corsari-en/

imas video pa pogledaj

ja kad sam bio 2006. toga nije bilo. Ufff sad me jos vise zelja vuce :D
A sjecam se toga to je bilo bas onako opustajuce.Al kakve cijene su nabili tamo u Gardalandu to je strava.Cola od pola litre 5 eurica .

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #20 : Ožujak 30, 2013, 14:13 »
A sjecam se toga to je bilo bas onako opustajuce.Al kakve cijene su nabili tamo u Gardalandu to je strava.Cola od pola litre 5 eurica .

komad pizze 8 eura... zato smo mi nosili svoju klopu, i opet cu...
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #21 : Ožujak 30, 2013, 14:38 »
komad pizze 8 eura... zato smo mi nosili svoju klopu, i opet cu...

Mrzim iz dna duše to nabijanje cijena.

Apsolutno opravdavam svakog stranca koji dođe natovaren sa hranom u "Lijepu našu". I naši trgovci su govna, nabijaju cijene bezveze, a najteže je onima na moru koji ne žive od turizma, već nekog normalnog, cjelogodišnjeg rada, a onda im u ljetnim mjesecima poraste cijena namirnica zbog turista...

Inače, ova tema je pun pogodak, volim putovanja, putujem ako mi financije dopuste, budem napisao dulji post kad uhvatim malo više vremena.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #22 : Ožujak 30, 2013, 14:43 »
Svugdje gdje je bio i Cizia Zyke, moj najdrazi pisac.

Osim toga sto bi se stvarno volio vratiti na neka mjesta gdje sam vec bio a nisam ih iz nekih razloga istrazio kako i koliko sam htio, volio bi posjetiti recimo Firencu, na Sardiniju (usput skoknuti do Elbe), u Hamburg - to kao neke blize destinacije. Otici u Cork i Belfast (kad smo kod ovog podrucja da ne spominjem Liverpool iz ocitih razloga), mozda i Portsmouth. Napraviti malo duzu turneju po cijelom Portugalu. Ovako dalje off the top of my head Norvesku, Cesku, dio Rusije, Egipat, Maroko, Alzir, Senegal, podrucje Kenije, Tanzanije i JAR-e, otici na Mauricijus.

Dalje zapadno preko Atlantika (usput skoknuti do Sv. Helene) pojedini gradovi u Americi (vise unutrasnjost nego obale osim recimo mozda San Francisca). Jamajku, Gvadalupu. Istocni dio obale Meksika te oploviti to podrucje juzno do otocja Galapagos. Dolje Argentinu, pa onda od nje oploviti podrucje do Shetlandskih otoka (Slonov otok, itd.).

Aziju jos moram puno bolje upoznati jer ne znam o njoj koliko bi htio, zasad bi posjetio Mongoliju i Hong Kong. Bacio bi onda jos za kraj jednu plovecu etapu po Tihom oceanu u stilu "Tai Ki" eksperimenta i nadao se da bi iz toga izvukao zivu glavu, a ako bi vec bio negdje u 50-ima onda me mozda vise ne bi bilo ni briga jer bi mi to bilo dovoljno.

Uglavnom puno luka, otoka i dosta vremena na moru.  :D
Presao si cijeli svijet u ovom postu  :lol  :super.Ja sam zaboravio u svom postu ubaciti Portugal koji mi se cini kao jedno veoma zanimljiva i lijepa drzava koja usto ima zanimljivu kulturu.

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #23 : Ožujak 30, 2013, 15:09 »
Mrzim iz dna duše to nabijanje cijena.

Apsolutno opravdavam svakog stranca koji dođe natovaren sa hranom u "Lijepu našu". I naši trgovci su govna, nabijaju cijene bezveze, a najteže je onima na moru koji ne žive od turizma, već nekog normalnog, cjelogodišnjeg rada, a onda im u ljetnim mjesecima poraste cijena namirnica zbog turista...

Inače, ova tema je pun pogodak, volim putovanja, putujem ako mi financije dopuste, budem napisao dulji post kad uhvatim malo više vremena.

Ne brini, nitko od domaćeg stanovništva nije dovoljno glup da kupuje na štandovima, a u Konzumu i ostalim supermarketima cijene ne rastu zbog sezone.  ;)

Što se cijena tiče, mi plaćamo astronomski gdje god u Europi dođemo, tako da sam apsolutno za da se i njima nabije tu cijena. Još mi dođu Talijani, Englezi pa plaču kako je tu skupo, a kod njih 10 puta skuplje nego na Marsu. Nek plaćaju ili nek stoje doma.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #24 : Ožujak 30, 2013, 15:43 »
Mislim da svaki forum treba imati ovu temu.
Da li volite putovati, gdje ste bili i gdje želite otići?

Moj san je putovanje u Sjevernu Koreju. Pogledao sam sve klipove sa YouTubea, pročitao sve putopise... Volio bih vidjeti šta je zapravo istina u vezi te države. Gledajući sve te silne klipove zaključio sam da je istina negdje na sredini. Već sam gledao na atlas.hr cjenovnik i cijena je nekih ugrubo 25000 kuna + džeparac. Previše u ovom trenutku, ali volio bih otići jednom...

Bila je moja sestra prošle godine u jesen. Nema ništa za vidjeti osim sirotinje i gladi. Slobodno ići po zemlji ne možeš nikud, tako niti po Pjongjangu, uvijek je policija u civilu iza tebe.
A strance pljačkaju na suvenirima i na putu do demilitarizirane zone i one svete planine ne znam joj ime.

Za te pare se isplati otić u neku bolju destinaciju.

No dobro o ukusima i željama se ne raspravlja. :)

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #25 : Ožujak 30, 2013, 20:49 »
Ne volim toliko putovati koliko doći na odredište, ali općenito - volim putovanja. Tko ne voli?! :kuler

Nemam posebnu listu želja za odlazak, manje-više je to cijeli svijet  :D Kad god imam priliku, putujem. Prošao sam skoro cijelu Hrvatsku, sve županije i veće gradove (osim Dubrovnika), malo BiH. A od svijeta, jako malo  :neznam

Bio sam i u Gardalandu na školskom izletu prošle godine, uz njega Padovu i Veronu, bilo je super, nezaboravno  :super LG, ovaj novi jest toliko dobar koliko kažu, meni najbolji uz Tornado i slobodni pad  :kuler Ali sve mi je tamo bilo super, i Mamut i onaj svemirski brod i sve ostalo, ako budem imao priliku, sigurno idem opet...

Od destinacija koje me privlače, Brazil sigurno, možda Norveška i Skandinavci u Europi i SAD... Evo, za dva tjedna idem u Budimpeštu, svi koje sam pitao kažu da je predivan grad, a i sam sam imao želju ići tamo još otprije  :super

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #26 : Ožujak 30, 2013, 21:24 »
Jedna destinacija koju bih rado posjetio je Island

Također sam oduvijek htio napraviti jedan road-trip po Americi, dođem tamo, sjednem u auto (po mogućnosti kabriolet) i vozim. Naravno, morali bi svirati Eaglesi ili Boss B-)

Ukoliko tražite nešto totalno drugačije (istina, malo morbidno), uvijek ima ova opcija:

"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #27 : Ožujak 30, 2013, 21:35 »
Moja velikaaa fascinacija  :love

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #28 : Ožujak 30, 2013, 21:50 »
Kad sam prije godinu dana bio u Londonu poludio sam jer sam otisao doma na dan kad je Liverpool igrao polufinale FA cupa protiv Evertona :( Jos sam vidio i slike oba kluba naljepljene na Wembleyu...

Od utakmica nisam stigao nista sve je bilo rasprodano par tjedana prije, ostalo je jedino Arsenal-Man City na dan utakmice da vidim ako ima koja karta. Bio sam spreman platiti vece pare za kartu samo da dozivim PL, ali kad mi je tip rekao da su ostale samo VIP karte od 1000 funti, okrenuo sam se i otisao  :lol :lol Tj. probao sam i za Tottenham, ali dobro da nisam dobio kartu jer su izgubili 0:2 od Norwicha  :lol
« Zadnja izmjena: Ožujak 30, 2013, 21:57 drky »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #29 : Ožujak 30, 2013, 22:00 »
Jedna destinacija koju bih rado posjetio je Island

been there, done that :D
dobil sam na nagradnoj igri putovanje na tekmu island-hrvatska, sve placeno :p
pitanje je bilo za koji je klub igral dado prso, tak nes :D
Never miss a good chance to shut up.