Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 107406 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
Odg: Putovanja
« Odgovori #60 : Srpanj 08, 2013, 21:38 »
Jel ima nešto u Europi između 16. i 24. 10.? Dali netko slučajno zna za neki festival ili tako nešto?

Dobijem godišnji u najgore doba godine, fuj. Ni na Anfield ne mogu otić jer smo na gostovanju kod Evertona u to vrijeme.

Oktoberfest? :D Znam da je mainstream ideja, al nemrem se sjetiti ničega boljeg :D
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #61 : Srpanj 08, 2013, 21:39 »
Oktoberfest? :D Znam da je mainstream ideja, al nemrem se sjetiti ničega boljeg :D

Oktoberfest je u pravilu zadnji tjedan rujna i prvi tjedan listopada...

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #62 : Srpanj 08, 2013, 21:40 »
Oktoberfest je u pravilu zadnji tjedan rujna i prvi tjedan listopada...

A kaj ja znam, znam samo da je oko oktobra pa ono, možda mu se poklopi :p
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #63 : Srpanj 08, 2013, 21:47 »
Kestenijada u Kostajnici? :lol

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #64 : Srpanj 08, 2013, 21:57 »

Možda se i ovakvo šta poklopi...  :p

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #65 : Srpanj 08, 2013, 22:39 »
Budite ozbiljni, ljudi :neznam

Imam u godinu dana tolko malo slobodnog i da ne odem negdje :lose
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #66 : Srpanj 09, 2013, 01:53 »
Budite ozbiljni, ljudi :neznam

Imam u godinu dana tolko malo slobodnog i da ne odem negdje :lose

ako imas love pici na jug italije ili spanjoslku mozda cak i tunis....sjever europe ti je tad kisa kisa kisa....

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #67 : Srpanj 09, 2013, 02:00 »
ako imas love pici na jug italije ili spanjoslku mozda cak i tunis....sjever europe ti je tad kisa kisa kisa....

pa i nije bas za 10 mjesec...

koji problem ako smo na gostovanju kod evertona... :D

sve ti je isto, jedino kaj dok tam kupis za neutralnu tribinu, oko tebe budu vecinom plavci, vecinom, ali ne u potpunosti :)
karte isto vjerojatno mozes nabaviti preko general sale.a...
iako vjerujem da bi se volio osigurati sad negdje... :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #68 : Kolovoz 15, 2013, 00:13 »
Je li bio tko u Irskoj u zadnje vrijeme da kaže koliko je para potrebno za, recimo, provesti tjedan dana u Dublinu? Baš sam se zagrijao za tu ideju zadnjih dana, nadam se odraditi neki put u Dublin (i možda još negdje u Irsku) ili spojiti posjete Dublinu i Edinburghu u skoroj budućnosti :)

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #69 : Kolovoz 15, 2013, 01:46 »
Je li bio tko u Irskoj u zadnje vrijeme da kaže koliko je para potrebno za, recimo, provesti tjedan dana u Dublinu? Baš sam se zagrijao za tu ideju zadnjih dana, nadam se odraditi neki put u Dublin (i možda još negdje u Irsku) ili spojiti posjete Dublinu i Edinburghu u skoroj budućnosti :)

Ja sam cuo da je Dublin jos skuplji od Londona, i to dosta...

I have a same idea  :D

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #70 : Kolovoz 15, 2013, 02:06 »

bez 500 eura nemas sta radit gore...o putu u Edinburgh i ne pomišljaj bez još 300 eura...

frend je prije 3 godine isao sa curom Dublin, London, Edinburgh, spavao preko couchsurfinga...ostao je oko 10 dana ak se ne varam

2000 eura za oboje...Sestra je bila nedavno u Londonu...skupo ali se i ima šta za vidjeti...

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #71 : Kolovoz 15, 2013, 05:51 »
Nisam mislio da ce mi ista na svijetu doci i blizu odusevljenja priamidama, abu simbelu ili hramovima u luxoru, ali bogme, Angkor hramovi u Kambodzi su jaaaaaako blizu toga. Surreal je jedina rijec za opis.

Malo sada odmaramo na plazi, ovih dana povratak na Tajland pa tamo 10-ak dana uokolo...

C'est la vie!

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #72 : Kolovoz 15, 2013, 10:52 »
Nisam mislio da ce mi ista na svijetu doci i blizu odusevljenja priamidama, abu simbelu ili hramovima u luxoru, ali bogme, Angkor hramovi u Kambodzi su jaaaaaako blizu toga. Surreal je jedina rijec za opis.

Malo sada odmaramo na plazi, ovih dana povratak na Tajland pa tamo 10-ak dana uokolo...

C'est la vie!

predobro  :super

ocekujem neki putopis kad se vratis :D

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #73 : Kolovoz 15, 2013, 13:20 »
Ja sam cuo da je Dublin jos skuplji od Londona, i to dosta...

I have a same idea  :D

bez 500 eura nemas sta radit gore...o putu u Edinburgh i ne pomišljaj bez još 300 eura...

frend je prije 3 godine isao sa curom Dublin, London, Edinburgh, spavao preko couchsurfinga...ostao je oko 10 dana ak se ne varam

2000 eura za oboje...Sestra je bila nedavno u Londonu...skupo ali se i ima šta za vidjeti...

Ne sviđaju mi se vaši odgovori :( Oh well, treba početi skupljati pare za iduće ljeto :)

Offline bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #74 : Kolovoz 15, 2013, 13:30 »
ja sam isto planirao u irsku u skorije vrijeme, čak mi je opcija bila sada u 10. mjesec (što i dalje nije isključeno), ali također čujem da je skupa za po*izdit. smještaj i ne toliko koliko hrana, piće i slično.

ako već planiraš u irsku, nemaš što tjedan dana raditi u dublinu. ja ću kad tad otići tamo jer mi je to velika želja, al planirao sam 2 dana dublina, nakon toga rentat auto (po priči jednog momka kojeg znam kaže da rentanje nije skupu) i obići irsku uzduž i popriko, obavezno moherski klifovi, galway, cork, kilkenny, limerick, belfast i giant's causeway. irska je puno više od dublina, je on lijep al vjerujem da je ostatak i lijepši :super
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!