Koje je to ruganje bilo, LJUDI MOJI!
Krenuli na put, Eggie zaspo, krenuli po njega na Remizu, frajer ulazi kao "sve je u redu, nije ništ strašno". Na autoputu nam rikne bus, pumpa pukla, voda curi na sve strane, dolazi pomoć na cesti i šalju nas u Ravnu Goru da mehaničari promjene pumpu. Došli tamo, 30 centimetara snijega ima, noge ne osjećamo, pumpa popravljena i trebamo krenut no naravno čekamo dežurne flašare koji su u birtiji (ovaj put je Eggie na vrijeme ušao u bus).
U Rijeci na Vratima Jadrana kupimo ostale i tu nastaje pjesma "ajde šole, aleeeee... vozi za Udine"

Slikali se sa transpom i krenuli. Na granici klasično izdrkavanje murije po pola sata, dali žabarima dojavu da dolazimo pa nas u ulazu u grad dočekala patrola koja nas je u najvećoj gužvi vozila 45 minuta kroz grad do stadiona. Na kraju svi kupujemo ulaznice (prvo) za Curvu (a onda za) Sud.

Na stadionu cirkus, pjevamo Talijanima "malo vas je p***ice", vatrogascima pjevamo na talijanskom nešto što sam samo u tom trenutku znao šta pjevam, "dajte gol da slavimo", "HNS pederi nogomet ste sjebali" i slične stvari

Purgeriu ispo šal u kanal koji je 5 metara dubok pa je vatrogasac moro sa nekim kurcem mu izvadit šal, tu smo isto navijali za vatrogasca.
Na kraju utakmice se spuštamo na ogradu i slavimo sami sa sobom jer igrači su prevelike p***ice da dođu i pozdrave nas.
Došli u 2 sata u Zagreb, imam vlak u 7 ujutro, -marko-, glasyalabolas i njegov +1 ulazimo na kolodvor, na kolodvoru pankerski šljam spava po podovima i žicaju novac od ljudi, pa smo ošli u neku birtiju kod autobusnog kolodvora u kojoj smo zaspali pa nas je konobar tjero van

Ima toga još hrpa i hrpa, ali se ne mogu sjetit tih nekih sitnica i detalja kojih ću se sjetit kad se naspavam. Sad sam došo u Osijek.
Pozdrav svima iz busa i hvala Zokyu na super organizaciji.
A sad na Videoton