Autor Tema: lfccro on tour!  (Posjeta: 41995 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline RobbieGod11

• Hero Member
Odg: lfccro on tour!
« Odgovori #30 : Prosinac 07, 2012, 11:45 »
Ma jebe se njima živo kao prvo za ovo natjecanje, a kao drugo njima su svi ipsd njihove razine, tako da obično niti ne nađu za shodno komunicirati s otalima, čak niti navijačima istog kluba.
Doživjeh isto s navijačima West Hama i Tottenhama.

Da, ima i ta, kolko mi se čini, nisu baš pretjerano oduševljeni s navijačima van Engleske.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #31 : Prosinac 07, 2012, 11:50 »
Da, ima i ta, kolko mi se čini, nisu baš pretjerano oduševljeni s navijačima van Engleske.

To je ono njihovo standardno "support your local club". Nije da se odnosi iskljčivo na strance, sjećam se da sam u Hornbyevoj "Nogometnoj groznici" pročitao da su mu ljudi prigovarali kako može navijati za Arsenal, a iz Readinga je  :lol
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #32 : Prosinac 07, 2012, 12:11 »
Koje je to ruganje bilo, LJUDI MOJI!

Krenuli na put, Eggie zaspo, krenuli po njega na Remizu, frajer ulazi kao "sve je u redu, nije ništ strašno". Na autoputu nam rikne bus, pumpa pukla, voda curi na sve strane, dolazi pomoć na cesti i šalju nas u Ravnu Goru da mehaničari promjene pumpu. Došli tamo, 30 centimetara snijega ima, noge ne osjećamo, pumpa popravljena i trebamo krenut no naravno čekamo dežurne flašare koji su u birtiji (ovaj put je Eggie na vrijeme ušao u bus).
U Rijeci na Vratima Jadrana kupimo ostale i tu nastaje pjesma "ajde šole, aleeeee... vozi za Udine" :lol
Slikali se sa transpom i krenuli. Na granici klasično izdrkavanje murije po pola sata, dali žabarima dojavu da dolazimo pa nas u ulazu u grad dočekala patrola koja nas je u najvećoj gužvi vozila 45 minuta kroz grad do stadiona. Na kraju svi kupujemo ulaznice (prvo) za Curvu (a onda za) Sud. :lol
Na stadionu cirkus, pjevamo Talijanima "malo vas je p***ice", vatrogascima pjevamo na talijanskom nešto što sam samo u tom trenutku znao šta pjevam, "dajte gol da slavimo", "HNS pederi nogomet ste sjebali" i slične stvari :lol
Purgeriu ispo šal u kanal koji je 5 metara dubok pa je vatrogasac moro sa nekim kurcem mu izvadit šal, tu smo isto navijali za vatrogasca.
Na kraju utakmice se spuštamo na ogradu i slavimo sami sa sobom jer igrači su prevelike p***ice da dođu i pozdrave nas.
Došli u 2 sata u Zagreb, imam vlak u 7 ujutro, -marko-, glasyalabolas i njegov +1 ulazimo na kolodvor, na kolodvoru pankerski šljam spava po podovima i žicaju novac od ljudi, pa smo ošli u neku birtiju kod autobusnog kolodvora u kojoj smo zaspali pa nas je konobar tjero van :lol
Ima toga još hrpa i hrpa, ali se ne mogu sjetit tih nekih sitnica i detalja kojih ću se sjetit kad se naspavam. Sad sam došo u Osijek.

Pozdrav svima iz busa i hvala Zokyu na super organizaciji.

A sad na Videoton B-)
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #33 : Prosinac 07, 2012, 12:20 »
A sad na Videoton B-)

Odspavaj, pa kad se probudiš shvatiti ćeš da je Videoton ispao.  :lol
 ;)
Drago mi je da ste se dobro proveli!

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #34 : Prosinac 07, 2012, 12:30 »
Koje je to ruganje bilo, LJUDI MOJI!

Krenuli na put, Eggie zaspo, krenuli po njega na Remizu, frajer ulazi kao "sve je u redu, nije ništ strašno". Na autoputu nam rikne bus, pumpa pukla, voda curi na sve strane, dolazi pomoć na cesti i šalju nas u Ravnu Goru da mehaničari promjene pumpu. Došli tamo, 30 centimetara snijega ima, noge ne osjećamo, pumpa popravljena i trebamo krenut no naravno čekamo dežurne flašare koji su u birtiji (ovaj put je Eggie na vrijeme ušao u bus).
U Rijeci na Vratima Jadrana kupimo ostale i tu nastaje pjesma "ajde šole, aleeeee... vozi za Udine" :lol
Slikali se sa transpom i krenuli. Na granici klasično izdrkavanje murije po pola sata, dali žabarima dojavu da dolazimo pa nas u ulazu u grad dočekala patrola koja nas je u najvećoj gužvi vozila 45 minuta kroz grad do stadiona. Na kraju svi kupujemo ulaznice (prvo) za Curvu (a onda za) Sud. :lol
Na stadionu cirkus, pjevamo Talijanima "malo vas je p***ice", vatrogascima pjevamo na talijanskom nešto što sam samo u tom trenutku znao šta pjevam, "dajte gol da slavimo", "HNS pederi nogomet ste sjebali" i slične stvari :lol
Purgeriu ispo šal u kanal koji je 5 metara dubok pa je vatrogasac moro sa nekim kurcem mu izvadit šal, tu smo isto navijali za vatrogasca.
Na kraju utakmice se spuštamo na ogradu i slavimo sami sa sobom jer igrači su prevelike p***ice da dođu i pozdrave nas.
Došli u 2 sata u Zagreb, imam vlak u 7 ujutro, -marko-, glasyalabolas i njegov +1 ulazimo na kolodvor, na kolodvoru pankerski šljam spava po podovima i žicaju novac od ljudi, pa smo ošli u neku birtiju kod autobusnog kolodvora u kojoj smo zaspali pa nas je konobar tjero van :lol
Ima toga još hrpa i hrpa, ali se ne mogu sjetit tih nekih sitnica i detalja kojih ću se sjetit kad se naspavam. Sad sam došo u Osijek.

Pozdrav svima iz busa i hvala Zokyu na super organizaciji.

A sad na Videoton B-)

ako ste ovo pjevali mogu reći da vas može biti sram, i da ste prejadni...kakve jebene veze ima HNS sa utakmicom lfc-udine?!?! to niej nikakva sprdnaj i zezancija...to moraš bit malo u glavu udaren...
pravi balkanizam...preprežalosno....

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #35 : Prosinac 07, 2012, 12:33 »
Imali smo transparent "Mamiću odlazi", kojeg se držalo 90 minuta :neznam Pa šta?!

Nisi u toku zašto se to pjevalo i kad se to pjevalo. Da si bio tamo, pjevo bi s nama.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #36 : Prosinac 07, 2012, 12:36 »
Imali smo transparent "Mamiću odlazi", kojeg se držalo 90 minuta :neznam Pa šta?!

Nisi u toku zašto se to pjevalo i kad se to pjevalo. Da si bio tamo, pjevo bi s nama.

Sa ovim se mogu složiti. Iako nisam bio za to da se pjevaju naše stvari, uz tišinu koja je dolazila sa tribine sa englezima nismo imali ništa drugo nego sprdat se kako smo god htjeli.

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #37 : Prosinac 07, 2012, 12:37 »
Sa ovim se mogu složiti. Iako nisam bio za to da se pjevaju naše stvari, uz tišinu koja je dolazila sa tribine sa englezima nismo imali ništa drugo nego sprdat se kako smo god htjeli.

mamić neće otići, dinamo bi ispao iz prve lige ako mamić ode, a to znači da se nikad neće desit :)
preveliki novci su upitanju, što se vi prije pomirite stime, uštedjet ćete svoje živce

@ zoky

ma skužio sam po tekmi, tek pred kraj se pjevalo YNWA, prežalosno, no što očekivat od engleza :)

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #38 : Prosinac 07, 2012, 12:43 »
Mislim, nije pjevanje bilo senzacionalno, ali nisam bio pod dojmom da je bilo loše kao što vi pričate, više puta se čulo "Fields of Anfield Road", par puta ono skandiranje "Liverpool, Liverpool", a naravno vrhunac je bio YNWA pred kraj :)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #39 : Prosinac 07, 2012, 12:50 »
Mislim, nije pjevanje bilo senzacionalno, ali nisam bio pod dojmom da je bilo loše kao što vi pričate, više puta se čulo "Fields of Anfield Road", par puta ono skandiranje "Liverpool, Liverpool", a naravno vrhunac je bio YNWA pred kraj :)

vec sam spomenio u temi utakmice... Navijanje je trajalo prvih 10-15 minuta, kasnije tisina i izmedju talijana i vas. Neznam sta je sve bilo na repertoaru ali razabro sam 4 stvari "YNWA, FOAR, Suarez song i ohhh champione"... e sad oni najbolje znaju sta je jos bilo...
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline TomHighway

• Sr. Member
« Odgovori #40 : Prosinac 07, 2012, 12:53 »
Mi smo bili na tribina nasuprot vas u odnosu na engleski kavez. Na početku je bilo ok, ali kasnije kita golubova. Drugo poluvrijeme i malo vas je malo vas je pi****, mi smo krepali od smijeha. U principu, dobro ste im rekli. U globalu na TV-u to nije izgledalo tako loše, ali za sljedeći put, ponesimo bubnjeve i povedimo navijanje jer je ovo slabo.

Igrači fakat jesu razočarali sa tim distanciranim sranjem, kao da bi ih potrgali. Iza mene je bila ekipa iz Njemačke i trojica likova iz Makedonije, možeš mislit koliko su se vozili. Ne bi ih ubilo da su došli proslaviti sa navijačima.
If you find yourself in a fair fight, you didn't plan your mission properly.

Offline lfc4ever

• Hero Member
« Odgovori #41 : Prosinac 07, 2012, 13:28 »
« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2012, 13:56 lfc4ever »
Form is temporary, class is permanent.

Offline TomHighway

• Sr. Member
« Odgovori #42 : Prosinac 07, 2012, 13:36 »
Što to šole popravlja ili?

Btw.što je šole rekao kad je vidio toliko količinu pacijenata koji navijaju za Liverpool... usred Hrvatske? :D
If you find yourself in a fair fight, you didn't plan your mission properly.

Offline crecincar

• Jr. Member
« Odgovori #43 : Prosinac 07, 2012, 13:38 »
Hvala još jednom Luki (wwi5t) koji nas je ugostio i pozdrav od genta i mene, ekipe koja se valjda jedina još vozi :D

Offline lfc4ever

• Hero Member
« Odgovori #44 : Prosinac 07, 2012, 13:46 »
Što to šole popravlja ili?

Btw.što je šole rekao kad je vidio toliko količinu pacijenata koji navijaju za Liverpool... usred Hrvatske? :D

Aha.
To kad je bus zakuhao.

Nemam ti pojma.
Mi smo sjedili na kraju busa.  :)
Form is temporary, class is permanent.