Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 120429 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #1290 : Rujan 12, 2024, 09:16 »
Never miss a good chance to shut up.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #1291 : Rujan 12, 2024, 18:02 »
U koju bi prvu ušao da si u trojci s njih dvije? :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1292 : Rujan 12, 2024, 18:07 »
#Team Ana  :love

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #1293 : Rujan 20, 2024, 23:51 »
Može li mi netko pomoći sa Ted Lassom? Sve što nalazim na netu da online gledam je sa mađarskim titlovima ispod videa i to me užasno nervira. Postoji li neka stranica za serije na netu kao što je nekada bila ona filmovizija? Ima li neka stranica za skidanje serija, totalno sam ispao iz toga otkako su me Netflix i HBO razmazili, a piratebay se raspao.

Hvala.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Gerro

• Hero Member
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #1295 : Rujan 21, 2024, 09:46 »
Može li mi netko pomoći sa Ted Lassom? Sve što nalazim na netu da online gledam je sa mađarskim titlovima ispod videa i to me užasno nervira. Postoji li neka stranica za serije na netu kao što je nekada bila ona filmovizija? Ima li neka stranica za skidanje serija, totalno sam ispao iz toga otkako su me Netflix i HBO razmazili, a piratebay se raspao.

Hvala.

Opcenito bih izbjegavao na netu gledanje serija, to je najcesce jako skrsena kvaliteta i uglavnom je boja serija sasvim kriva (zbog upotrebe drugacije koloristicke gamme kod web browsera).

Za torrente:
rarbg.to
1337x
TorrentGalaxy

qbittorrent je najbolji host trenutno, uTorrent je postao smece.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1296 : Rujan 21, 2024, 10:17 »
Opcenito bih izbjegavao na netu gledanje serija, to je najcesce jako skrsena kvaliteta i uglavnom je boja serija sasvim kriva (zbog upotrebe drugacije koloristicke gamme kod web browsera).

Za torrente:
rarbg.to
1337x
TorrentGalaxy

qbittorrent je najbolji host trenutno, uTorrent je postao smece.
I ja koristim i qbittorrent i qTorrent isto....

Zašto ne probaš sa Kodi-jem, staviš add-ons za KodiBalkan i imaš sve serije , filmove ali i LIVERPOOL na Arenama otključan?
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1297 : Rujan 21, 2024, 11:13 »

Hvala.

Ja sam baš na TPB-u bio skidao Teda kad sam gledo, evo provjerio sam sad i još uvijek je tamo.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #1298 : Rujan 21, 2024, 11:17 »
PirateBay navodno u zadnje vrijeme je pun virusa, ak koristis PC.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1299 : Rujan 21, 2024, 11:23 »
PirateBay navodno u zadnje vrijeme je pun virusa, ak koristis PC.

Neam pojma, možda sam imo sreće onda  :D

Doslovno skoro sve serije skidam od tamo, a ponekad i filmove kojih nema na YIFY-u.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1300 : Rujan 21, 2024, 11:29 »
Moj vam je prijedlog da si podesite jellyfin server na nekom starom kompu I koristite prowlarr, sonarr i radarr za crawlanje i skidanje filmova. Sve se može lijepo povezati s lunasea mobilnom aplikacijom tako da u nju upišete film/seriju koju želite, a onda sonarr i radarr komuniciraju s prowlarrom što da se skine i putem jellyfina gledate na svom TV-u. Dođe se do krajnjeg rezultata da u lunasea upišeš što želiš i za vrijeme dok složiš kokice, film je već na tvom tv-u. Isto tako, kako izlaze nove epizode neke serije, sustav ih sam preuzima. Praktički imate svoj vlastiti Netflix.

Ima dosta YouTube tutorijala. Treba cca 2 sata da se sve podesi, ali onda više nemaš nikakve zajebancije. Server mi je "na tavanu".
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2024, 11:38 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1301 : Rujan 21, 2024, 13:29 »
Ja filmove gledam preko IPTV-a gdje i prigrame,a ako nema onda Kodi ili ZavaliSe

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1302 : Rujan 21, 2024, 13:39 »
Neam pojma, možda sam imo sreće onda  :D

Doslovno skoro sve serije skidam od tamo, a ponekad i filmove kojih nema na YIFY-u.

Isto vala, s tim da placam i Max pa u zadnje vrijeme gledam cesce preko toga

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1303 : Rujan 28, 2024, 12:46 »
Pošto su mi Mućke najdraža serija ikad, ovaj lik Boycie je najsmješniji definitvno:

- Uključio se u sektu Masona samo radi prestiža, a u biti nikad nije ni čuo za njih!  :rotfl :rotfl

Njabolji i urnebesni trenutci sa Boycie-jem:

Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!