Autor Tema: Fantasy Premier League  (Posjeta: 94451 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
Odg: Fantasy Premier League
« Odgovori #930 : Rujan 07, 2024, 08:09 »
Nova sezona. Manje vise sve je poznato. Classic liga je obnovljena, u nju ulaze automatski svi koji su igrali prosle godine. Tko nije moze uci preko linka dolje.

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/tcutqo

Nova H2H liga. Napomena za @djapu i slicne da upadnu prije pocetka, jer kad pocne nema vise upada.

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/czsey6

Slobodno dijelite, prijateljima kolegama. Nekim ljudima vise ne saljem, jer mi odustanu nakon 3 kola.

nisam uspio ovaj H2H. Ali sam složio ekipu, i spojio se na prvi link. Hvala!
Iako sam totalni noob, zadovoljan sam i da budem na sredini tablice. Na draftovima budem valjda mjenjao igrače.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #931 : Rujan 17, 2024, 08:32 »
Da li je netko složio fantasy u Ligi prvaka?
Ako je, šibnite kod.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #932 : Rujan 19, 2024, 20:30 »
Kako ide fantasy, koji ste na overall ranku

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #933 : Rujan 19, 2024, 22:33 »
Kako ide fantasy, koji ste na overall ranku
Slabo.
Skupio 41 poen, a aritmetička sredina je 50.
Ne trudim se dovoljno oko igre, i neam vremena scoutat talente nego idem po osobnoj intuiciji.

Ustvari nije mi ni stalo da pobijedim , nego da sudjelujem.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!