Autor Tema: FSG - vlasnik Liverpoola  (Posjeta: 148659 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dante

• Hero Member
  • Acta non verba.
Odg: NESV - novi vlasnik Liverpoola
« Odgovori #30 : Listopad 23, 2010, 11:48 »
LFC Transfer Speculations: John Henry to miss Liverpool game v Blackburn due to illness. "I'll be watching game from home..I already miss Anfield." - Werner will be there though.

John Henry nece prisustvovati utakmici protiv Blackburna zbog bolesti, no kako kaze, pratice utakmicu kod kuce, dok bi Tom Werner trebao biti na Anfieldu.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #31 : Listopad 23, 2010, 20:29 »
Čini se da je NESV ubrzo nakon preuzimanja prionuo poslu.
Instalirali su dvojicu svojih ljudi, Davida Ginsberga i Michaela Gordona kao svojevrsne direktore u klubu.

http://www.thisisanfield.com/2010/10/new-lfc-boardroom-takes-shape/

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6463992,00.html

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #32 : Studeni 02, 2010, 18:48 »
Reds owner dreams of title glory

So do all of us mister Henry...

Kaže čovjek da se jutrima budi s mislima kako Liverpool dovesti do titule.
Daj Bože da se ostvare njegove jutarnje fantazije......   ili jutarnje more...

http://www.soccer365.com/english_premiership/story_21110171002.php

Offline Crna Guja

• Hero Member
« Odgovori #33 : Studeni 02, 2010, 23:32 »
Kažu i da je sex jutri najbolji....
لیورپول

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #34 : Studeni 03, 2010, 00:00 »
Kažu i da je sex jutri najbolji....

da, ali samo nakon što su se obe strane otuširale ili barem umile i oprale zube.  :kuler

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #35 : Studeni 03, 2010, 08:16 »
Reds owner dreams of title glory

So do all of us mister Henry...

Kaže čovjek da se jutrima budi s mislima kako Liverpool dovesti do titule.
Daj Bože da se ostvare njegove jutarnje fantazije......   ili jutarnje more...

http://www.soccer365.com/english_premiership/story_21110171002.php

Ima li Hodgsona u tim snovima :hm
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #36 : Studeni 03, 2010, 12:23 »
Ima li Hodgsona u tim snovima :hm
mislim da ne... ipak se radi o snovima a ne morama :)))
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Dante

• Hero Member
  • Acta non verba.
« Odgovori #37 : Studeni 05, 2010, 16:37 »
LFC Transfer Speculations: Tom Werner appointed chairman of Liverpool

Tom Werner je izgleda novi predsjednik kluba, a naslijedio je Martina Broughtona koji je tu privremeno boravio.

Offline fed

• Hero Member
  • LFC ***** Reds
« Odgovori #38 : Studeni 07, 2010, 01:44 »
Ljudi, evo i jednog opsežnijeg intervjua s novim vlasnikom Liverpoola, gosp. John W. Henry govori za BBC.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/9163541.stm
“Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.”
                                             ----- Bill Shankly

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #39 : Studeni 07, 2010, 14:34 »
Volim dvosmislenost :
BBC: And Mrs Henry seemed to enjoy it as well...

JH: "She did. Obviously it was her first (time) as well."
 :lol

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #40 : Studeni 09, 2010, 00:43 »
http://www.independent.co.uk/news/people/profiles/billy-beane-bound-for-anfield-the-numbercruncher-whose-methods-revolutionised-us-sport-2100894.html

Zanimljiv clanak . Govori o mr. Beaneu koji je izumio matricu u bejzbolu kako da nadje ne najskupljeg, nego najboljeg igraca . Spominje se da je NESV sve uradio da ga dovede u Red Soxse, ovaj nije htio i onda su doveli 2 momka ciji se rad zasnivao na Beaneovoj ideologiji . Iza toga stoji kljuc uspjeha Red Soxsa, a ovo samo po sebi znaci da se nece ni Hodgson, ni King Kenny pitati za pojacanje, nego oblast matematike poznatiji kao matrica .  :D

Offline cIcI

• Sr. Member
« Odgovori #41 : Studeni 16, 2010, 11:08 »
Novi vlasnik Liverpoola John W Henry je najavio kako je malo vjerojatno da će već u siječanjskom prijelaznom roku potrošiti veliki novac za dovođenje pojačanja i velike promjene u momčadi, rekavši kako je puno vjerojatnije da se to dogodi tek na kraju sezone.

Henry je pozvao trenutnu momčad i menadžera Hodgsona da izvuku maksimum koji u ovom trenutku mogu, izdvojivši pobjedu od 2:0 nad Chelseaem kao pokazatelj što je moguće napraviti kada svi guraju u istom pravcu.

Međutim, pozvao je i navijače na strpljenje, posebno u ocjenjivanju Hodgsona i njegove momčadi, ustvrdivši kako će trebati vremena da se Liverpool ponovno vrati u vrh engleskog nogometa.

Govoreći za internet stranicu Red and White Kop, prvi čovjek New England Sports Venturesa je rekao: "Klub je prošao kroz jako teško razdoblje i to razdoblje još nije završilo. Vidjeli smo na terenu protiv Chelsea prošlog tjedna jednu momčad koja je pokazala što može napraviti Također znamo i kolika je konkurencija u Premier ligi ove sezone. Nema više unaprijed zajamčenih pobjeda ni za jednu momčad. Ovaj klub može bolje. Kriviti menadžera ili bilo kojeg pojedinog igrača je jednostavno pogrešno. Ova momčad mora igrati na svom vrhuncu svaku utakmicu. Ako tako ne bude, neže pobjeđivati."
"S obzirom na navedeno, moramo raditi i moramo investirati u klub kako bi momčad napredovala na terenu. Može li to biti uspješno napravljeno u siječnju? Veliki broj ljudi sa kojima sam razgovarao sumnjaju u to. Čini se kako ih većina misli da ćemo tek od ljeta moći napraviti napredak. Stoa igrači, svih jedanaest svaki tjedan, moraju biti na istoj strani u svakoj utakmici i moraju poštovati povijest i respekt koji ovaj klub ima, bez obzira na sve." dodao je Henry.

Henry je objasnio kako se sastao sa svim igračima kako bi odagnao njihove dvojbe oko toga da li će Liverpool u budućnosti moći odgovoriti njihovim ambicijama.

"Bio sam jako impresioniran sa svima njima osobno. Oni su iznimno inteligentni i svi žele biti ovdje. Pitanje koje su svi imali, i s pravom, jeste ide li klub u pravom smjeru ili ne. Svi žele vidjeti da ide. Bio sam jako izravan što se tiče naše filozofije rada i ciljeva. Neki bi više voljeli brzu reakciju, dok se drugi više žele fokusirati na dugoročne ciljeve, a to je teško za većinu igrača."

Dodao je i kako očekuje da Damien Comolli, novi klupski direktor za nogometne poslove, pomogne u ostvarivanju dugoročnih ciljeva kroz veći doprinos omladinskog pogona.

"Trebaju nam vrhunski mladi igrači. Oni neće donijeti brzi rezultat, ali naša filozofija u nogometu će biti zasnovana na duge staze. To je ono što je Manchester United i Arsenal učinilo tako jakima. Oni shvaćaju ono što smo i mi shvatili u Bostonu - da biste bili konstatno jaki na terenu, morate imati konstantan priljev mladih talenata koji su razvijeni na pravi način. Mi ćemo se koncentrirati na to. To je također i filozofija Damiena Comollija."
We love you Liverpool,we do !

Offline Player

• Hero Member
« Odgovori #42 : Studeni 16, 2010, 11:43 »
Novi vlasnik Liverpoola John W Henry je najavio kako je malo vjerojatno da će već u siječanjskom prijelaznom roku potrošiti veliki novac za dovođenje pojačanja i velike promjene u momčadi, rekavši kako je puno vjerojatnije da se to dogodi tek na kraju sezone.

Henry je pozvao trenutnu momčad i menadžera Hodgsona da izvuku maksimum koji u ovom trenutku mogu, izdvojivši pobjedu od 2:0 nad Chelseaem kao pokazatelj što je moguće napraviti kada svi guraju u istom pravcu.

Međutim, pozvao je i navijače na strpljenje, posebno u ocjenjivanju Hodgsona i njegove momčadi, ustvrdivši kako će trebati vremena da se Liverpool ponovno vrati u vrh engleskog nogometa.

Govoreći za internet stranicu Red and White Kop, prvi čovjek New England Sports Venturesa je rekao: "Klub je prošao kroz jako teško razdoblje i to razdoblje još nije završilo. Vidjeli smo na terenu protiv Chelsea prošlog tjedna jednu momčad koja je pokazala što može napraviti Također znamo i kolika je konkurencija u Premier ligi ove sezone. Nema više unaprijed zajamčenih pobjeda ni za jednu momčad. Ovaj klub može bolje. Kriviti menadžera ili bilo kojeg pojedinog igrača je jednostavno pogrešno. Ova momčad mora igrati na svom vrhuncu svaku utakmicu. Ako tako ne bude, neže pobjeđivati."
"S obzirom na navedeno, moramo raditi i moramo investirati u klub kako bi momčad napredovala na terenu. Može li to biti uspješno napravljeno u siječnju? Veliki broj ljudi sa kojima sam razgovarao sumnjaju u to. Čini se kako ih većina misli da ćemo tek od ljeta moći napraviti napredak. Stoa igrači, svih jedanaest svaki tjedan, moraju biti na istoj strani u svakoj utakmici i moraju poštovati povijest i respekt koji ovaj klub ima, bez obzira na sve." dodao je Henry.

Henry je objasnio kako se sastao sa svim igračima kako bi odagnao njihove dvojbe oko toga da li će Liverpool u budućnosti moći odgovoriti njihovim ambicijama.

"Bio sam jako impresioniran sa svima njima osobno. Oni su iznimno inteligentni i svi žele biti ovdje. Pitanje koje su svi imali, i s pravom, jeste ide li klub u pravom smjeru ili ne. Svi žele vidjeti da ide. Bio sam jako izravan što se tiče naše filozofije rada i ciljeva. Neki bi više voljeli brzu reakciju, dok se drugi više žele fokusirati na dugoročne ciljeve, a to je teško za većinu igrača."

Dodao je i kako očekuje da Damien Comolli, novi klupski direktor za nogometne poslove, pomogne u ostvarivanju dugoročnih ciljeva kroz veći doprinos omladinskog pogona.

"Trebaju nam vrhunski mladi igrači. Oni neće donijeti brzi rezultat, ali naša filozofija u nogometu će biti zasnovana na duge staze. To je ono što je Manchester United i Arsenal učinilo tako jakima. Oni shvaćaju ono što smo i mi shvatili u Bostonu - da biste bili konstatno jaki na terenu, morate imati konstantan priljev mladih talenata koji su razvijeni na pravi način. Mi ćemo se koncentrirati na to. To je također i filozofija Damiena Comollija."
Mislim sve je to divna,ta filozofija i ambicije NESV-a no ako oni ne vide Hodgsonovo pogreške koje se konstantno događaju iz tekme u tekmu onda nam bome ništa ne znače novi vlasnici,no slažem se s time da trebamo pokušati sa trenutnim igračima nešto napraviti.
A u vezi nekakvog napretka,prvo moramo popraviti cijelu taktiku e sad opet to nije na igračima.Ne znam stvarno pa zar nitko ne može reći Hodgsonu,gle stari ova ti taktika ne valja i ako nastaviš s njezinim forsiranjem ne piše nam se dobro.

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #43 : Studeni 16, 2010, 13:48 »
prije smo imali vlasnike koji su obečavali brda i doline, na kraju nisu ništa uložili.
sada imamo vlasnika koji ništa ne obečava i svi se nadamo da će(od tog ništa) ipak nešto uložiti...

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #44 : Studeni 16, 2010, 16:47 »
logicno, u zimskom prijelaznom roku u pravilu nema velikih transfera

ja isto glasam za pravi ljetni remont
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly