Autor Tema: Rock 'n' roll  (Posjeta: 202195 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
Odg: Rock 'n' roll
« Odgovori #15 : Kolovoz 14, 2009, 13:47 »
Meni osobno su mi najdrazi bendovi balkana EKV i Azra , danas mogu poslusat domace punk bendove poput dubriva, diverzanata , pasi , antitodori tako dalje. Partibrejkersi su mi jacih bendpva iz srbije ka i Atheist rap.
Od stranih su mi Offspring koji je bia ujedino moj prvi bend ovakve vrste, nadalje bad religion , wasp , ramonesi , pistols ,clash, volin i rock tipa HIM , onda static x ,disturbed ,Linkin park,blink 182 , misfits , nofx,strethc arm strong itd (ima ih stvarno mali miljun.
A od starijeg rocka tu je Kiss, skid row ,warrant, stonesi , ac/dc , zeppelin,the who, deep purple,RATT.

e vidiš to sam i ja reko da je rock, pa mi onda ljudi kažu da je metal, da je rock nešto nježnije, ja to još uvijek smatram rockom, ali jbg imaš ti tih glazbenih stručnjaka koji "znaju" bolje

evo tu se može nać kolko žanrova muzike ima http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_music_styles

po meni postoje: jazz,rock,metal,techno, klasična i ostalo :lol
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #16 : Kolovoz 14, 2009, 14:18 »
meni osobno prejeben zg bend koji sviraju hard rock country, imaju prejebene pjesmice, a kak sam neki dan skužio dobili novi spot koji se čak vrti na hrt-u, hehe...

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=PJpdmnKButw[/youtube]

a ovo mi je klasika njihova:

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=grYq5lahqZI&feature=related[/youtube]

evo vam linkova ak vas zanima još:

majko kralju ovi su premocni :klanja

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #17 : Kolovoz 14, 2009, 14:44 »
Rock je u Lijepoj našoj skoro pa mrtav, jedino ga koliko toliko drže Majke, ako se gosp. Bare udostoji ne urokati toliko da ne može održati koncert! Početak 90-ih je puno nudio, Laufer, Kojoti, Let 3, pa donekle i Pipsi, ali danas je sve to otišlo u krasni k!

Od ostalih stvari priznajem novi val gdje je bilo skoro pa nemoguće pronaći loš bend, iz izloga broj 2 odabrao bih EKV, Partibrejkerse, Disciplinu, Haustor, Azru, Film...

Ako bacimo pogled preko granice, tu se već može pronaći ponešto za svačije uši! Odrastao sam na zvukovima iz Seattlea, poslije mi je ušima najviše pasao RATM, a sad sam u trendu pa slušam Severinu i Simonu :kuler

I da ne zaboravim, RASMC (trebao bi biti veleposlanik Balkana pri UN-u) svira na radiju duet s Tamarom, parodija na muzičko obrazovanje današnje mladeži :super
kralju sta se tice EKV -a , reci mi jel znas di mogu nac knjigu  „Vrati unatrag – Razgovori sa Margitom Stefanović“ , koja govori o njeznim godinama provedenim u EKV-u

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #18 : Kolovoz 14, 2009, 14:55 »
majko kralju ovi su premocni :klanja

čak sam bil na njihovom koncertu 2005. godine, kad su bili predgrupa Zabranjenom pušenju u Boogalloou, u zagrebu...
tu večer zabranjeno pušenje izlazilo na bis 4 puta, al ovi su isto tolko izlazili (a bili su predgrupa)... legende

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #19 : Kolovoz 14, 2009, 14:56 »

čak sam bil na njihovom koncertu 2005. godine, kad su bili predgrupa Zabranjenom pušenju u Boogalloou, u zagrebu...
tu večer zabranjeno pušenje izlazilo na bis 4 puta, al ovi su isto tolko izlazili (a bili su predgrupa)... legende
bas mi pase ovakav stil , jel imaju album vec da dignen ili bar koju pismu

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #20 : Kolovoz 14, 2009, 15:05 »
bas mi pase ovakav stil , jel imaju album vec da dignen ili bar koju pismu

a valjda ima, trebali bi imat...
znaju često bit kad su neke irish folk večeri u zagrebu (pošto je country nastal iz irish folka, nema skoro razlike)...

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #21 : Kolovoz 14, 2009, 17:30 »
kralju sta se tice EKV -a , reci mi jel znas di mogu nac knjigu  „Vrati unatrag – Razgovori sa Margitom Stefanović“ , koja govori o njeznim godinama provedenim u EKV-u

Ne bih ti znao, ja imam samo Dečaka iz vode! Raspitat ću se, pa ti javim!
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #22 : Kolovoz 14, 2009, 17:32 »

da ne znam o čem se radi, ovo bi fakat bila zanimljiva situacija...hehe

Offline famous red name

• Hero Member
« Odgovori #23 : Kolovoz 14, 2009, 22:44 »
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=k96cyUrKKqk[/youtube]

:)
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #24 : Kolovoz 15, 2009, 14:57 »
ok . fala

da ne znam o čem se radi, ovo bi fakat bila zanimljiva situacija...hehe
:lol

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #25 : Kolovoz 16, 2009, 19:27 »
"03.28.03 - The Offspring To Release Chinese Democracy.
Multi-platinum Sony artists THE OFFSPRING are recording their new disc with producer Brendan O'Brien in Los Angeles The album is titled Chinese Democracy, which also happens to be the title of the long-awaited GUNS N ROSES album, currently in limbo. When reached for comment, The Offspring's front man/vocalist, Dexter Holland, said "You snooze, you lose." Holland further added, "Axl [Rose] ripped-off my braids, so I ripped-off his album title." Chinese Democracy, The Offspring's seventh album is scheduled for release in late spring. It follows Conspiracy of One, also produced by O'Brien."

Evo jedna zajebancija koju je Offspring naminia gunsima , naime frontman Offspringa je odlucia napravit zajebanciju na dugo ocekivani album gunsa koji nikako da izade , te je odlucia dati svom sljedecen albumu ime Chinese Democracy (you snooze, you lose).
Kad sue ga mediji pitali za komentar , on je odgovoria : you snooze, you lose ( na nasem bi se to nekako privelo , dignes guzicu, izgubis stolicu.). Axl je ukra moje pletenice (frizura koju je Dexter Holland nosia pocetkom karijere svog benda) , a ja njegov naslov albuma.

Jos san negdi procita da je Offspring netom nakon ove izjave Hollanda dobia pismo od odvjetnika axl rosea , za poziv na sud

Offline famous red name

• Hero Member
« Odgovori #26 : Kolovoz 17, 2009, 16:31 »
clanovi metallice i coldplaya bili na koncertu U2a u londonu,na vembliju bilo 88 hiljada.... :D
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline Robert

• BlockAvatar
  • Hero Member
  • *
  • You`ll Never Walk Alone
« Odgovori #27 : Kolovoz 17, 2009, 16:38 »
Metallica Rules :super :super :super
Bill Shankly: If I had a job to do, even if it was scrubbing the floor, I wanted my floor to be cleaner than yours!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #28 : Kolovoz 17, 2009, 17:10 »
Metallica Rules :super :super :super

moj prvi metal band,od sve diskografije najvise mi se svdja Ride the lightning, po meni njihov najbolji album, zatim, kill 'em all, master of puppets i ...and justice for all, black (mada tu vise nije trash), od ostalih mi se jos samo svideo obrade na garage inc. ostalo mi nista posebno, za st. anger mogu reci da im je bilo bolje da su se vijali cekicima po njivama nego sto su taj snimili album.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Robert

• BlockAvatar
  • Hero Member
  • *
  • You`ll Never Walk Alone
« Odgovori #29 : Kolovoz 17, 2009, 17:15 »
moj prvi metal band,od sve diskografije najvise mi se svdja Ride the lightning, po meni njihov najbolji album, zatim, kill 'em all, master of puppets i ...and justice for all, black (mada tu vise nije trash), od ostalih mi se jos samo svideo obrade na garage inc. ostalo mi nista posebno, za st. anger mogu reci da im je bilo bolje da su se vijali cekicima po njivama nego sto su taj snimili album.
u pravu si..nije ni meni sjeo taj album,ovo prije je bilo exxtra...
najjače pjesme su mi Nothing Else Matters,Astronomy,Unforgiven I i II,Whiskey in the Jar,Turn the Page...
« Zadnja izmjena: Kolovoz 19, 2009, 16:43 Robert »
Bill Shankly: If I had a job to do, even if it was scrubbing the floor, I wanted my floor to be cleaner than yours!