imaš taj noviji model? pa gle nije loš auto, a i stari ti ga je kupovo jer ono ipak ima obitelj pa mu treba neki auto, ugl ja si ne mislim kupovat te neke aute tipa mečka, bembura i slično, jer kao prvo svi su velike kubikaže i s time se diže cijena rege, a do 24 nemoš vozit jači od 75 kw
e da Hrvoje sad sam se sjetio da sam ovo ljeto isti takav focus sa svum mogućom opremom vozio, nekih dobrih 2 tjedna, frendica dobila vozačku pa ju bilo strah vozit pa meni davala, a ja naravno đentlmen neću da odbijem mladu damu, tj priliku da dodam još jedan auto na svoj konto
a slusaj to ti je u buljan family sve relativno, je noviji model al vec sada izgleda, bar meni, nekako kapulasto. tesko je nac parkirno misto, a nije i da malo trosi - stoga, ja najvise potrosin, ja najvise i placan.
mada nije on grub jel ima i grubljih auta al je prevelik pogotovo za mene jel ja iman "TEK" 19 god odnosno ne planiran jos skoro radit familiju. ali dobro to je ipak cacino auto, a ja san tu da stuen neka pravila dok ne nabavin svoje
i sa san se siti da smo jedno vrime imali i opel čigru/tigru/kako vec al je u uspjesno prodano, steta jel je dobar auto vizuelno, al je pitanje bili ja sta u njega