Počeo igrati s Liverpoolom i brzo shvatio kako je Rafi teško. Transfer budžet je nikakav. Odmah rasprodao moje "omiljene" IRL igrače Voronina, Babela, Dossenu, Lucasa(Ono smrdljivo američko g...no prihvatilo 7mil eura jer je ponuda bila "too good to refuse"), Degena, Ngoga ... Ali većinu love je progutala magla i nisam ju mogao iskoristiti za transfere. Doveden Wijnaldum, što je bila greška s obzirom da sam ga preplatio. Planirao dovesti Rossija, oteo ga Scum. VDV mi promakao(Posudba u Lazio). Doveo Ruuda iz Reala (
) jer sam ostao samo na Torresu od napadača, a ovaj je skoro besplatan. Doveo još Killy Gonzaleza i Belletija za siću i Hammana slobodnog, inače mi ne bi imao tko mijenjati prvotimce kad zatreba ... Sve u svemu prvi mačići se u vodu bacaju, drugi put krenem bolje, a sad dokle ide.
Inače, Chelsea ima embargo transfera kao u stvarnosti, a mogao bi i ja uskoro propasti kako poslujem.
Sama igra mi se sviđa, iako je promijenjen sustav izbornika u odnosu na prijašnje managere, lako se snaći.
@ silhofn2: nisam primjetio dugačke nadoknade, sve je u granicama normalnog, za promjenu.