Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 421813 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #1770 : Rujan 21, 2013, 18:24 »
nije problem forma gerrarda, problem je što nema adekvatne zamjene. previše se oslanjamo na njega i uživa status boga koji ne smije izaći iz igre što je pogrešan pristup. nijedan igrač ne bi smio biti pod staklenim zvonom koliko god kredita imao.

npr danas je gerrard u 2. poluvremenu bio katastrofa, hrpa pogrešnih dodavanja, nekoliko izgubljenih lopti, relativno mali radijus kretanja, itd. pa svako normalan bi ga izvadio. strah me što znam da će ovo biti problem cijelu sezonu.
I kao takav bilo je igraca koji su se trabali vaditi prije njega, osim Aspasa za kojeg sam napisao da je bio alibi zamjena. Da ima igraca koji mogu zamjenit Gerrarda, ali vecina njih je sad po bolnicama ili na oporavcima to je nas najveci problem.

Kad se vrate Suarez, Coutinho, Allen, onda ce normalno biti puno vise opcija za mjenjanje Gerrarda, ali onda ce i on imat s kim igrat, pa nitko nece traziti njegove izmjene.

Offline legend

• Hero Member
« Odgovori #1771 : Rujan 21, 2013, 18:29 »
godine rade svoje, ne treba to uzimat za zlo jednosatvno to je realnost... Liverpool će morat na ljeto tražit dugoročnu zamjenu za njega jer koliko god ga mi voljeli on stari i polako gubi mogućnosti ponavljanja koje je imao a u tome je bio najbolji
"At Liverpool we never accept second best." Kenny Dalglish

UNITED AGAINST MODERN FOOTBALL

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #1772 : Rujan 21, 2013, 18:37 »
I kao takav bilo je igraca koji su se trabali vaditi prije njega, osim Aspasa za kojeg sam napisao da je bio alibi zamjena. Da ima igraca koji mogu zamjenit Gerrarda, ali vecina njih je sad po bolnicama ili na oporavcima to je nas najveci problem.

Kad se vrate Suarez, Coutinho, Allen, onda ce normalno biti puno vise opcija za mjenjanje Gerrarda, ali onda ce i on imat s kim igrat, pa nitko nece traziti njegove izmjene.

ma bez obzira kako gerrard igrao, nije normalno da ima zagarantiranih 90 minuta u svakoj utakmici. šta je on tolko iznad ostatka momčadi? iznad kluba? i neka mi se brendan ne izvlači na to da treba uvijek imat vođu na terenu dok u obrani imamo same kapetane svojih reprezentacija.

svjestan sam što gerrard nosi i koliko može dati ekipi, ali normalno je da će fizički sve više i više padati te ga treba znat dozirat. ne može on biti kao scholes koji bi i sada vjerojatno mogao igrati zahvaljujući fizičkim predispozicijama i poziciji koju je igrao.

Offline reds

• Hero Member
« Odgovori #1773 : Rujan 21, 2013, 19:45 »
Mislim da se previse oslanjamo na njega, kao pojedinca. Jasno mi je o kakvom se igracu radi, ali kraj ovakvog Gerrarda jednostavno MORAMO imati igraca koji ce raditi za njega, on je tu da svojim iskustvom i svim ostalim segmentima igre doprinese na sebi svojstven nacin poboljsanju igre.

Neko rece da je on jedini problem, to bi bilo super.
" Nikad ne podcijeni srce šampiona ".

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1774 : Rujan 22, 2013, 10:38 »
Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #1775 : Rujan 22, 2013, 10:51 »
Doziranje.
Trideset i tri su mu godine.
Treba mu davati prvih 50 ili posljednjih 30 minuta utakmice ponekad, ovisno o kalendaru.
Ovo nema smisla jer će se samo Lucas ozljediti mazlumajući za njim.

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #1776 : Rujan 22, 2013, 11:54 »

Ovo ide u potpis...
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
« Odgovori #1777 : Rujan 29, 2013, 17:56 »

:lol :lol
"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #1778 : Listopad 01, 2013, 03:32 »
Gerrard on Suarez: "Every day I was waking up hoping nothing would happen and he would still be here."

xabi, nando... bar mu luis nije slomio srce  :sram

pricekajmo zimu

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #1779 : Listopad 01, 2013, 07:59 »
Gerrard on Suarez: "Every day I was waking up hoping nothing would happen and he would still be here."

xabi, nando... bar mu luis nije slomio srce  :sram

pricekajmo zimu

Stevie je ovog ljeta očito imao teške noći, budeći se sav mokar prvo je nazvao Luisa provjeravajući da li je još u Liverpoolu :)

Kakve su ovo p***aste izjave?! Izmišljotina.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1780 : Listopad 01, 2013, 10:17 »
Stevie je ovog ljeta očito imao teške noći, budeći se sav mokar prvo je nazvao Luisa provjeravajući da li je još u Liverpoolu :)

Malo da parafraziram određene forumaše: Ne ide on nigdje!  :)))
Pa gdje ćeš čovječe odlaziti iz prvaka, eee, kume, malo si se zeznuo?  :p

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #1781 : Listopad 01, 2013, 10:25 »

i ja se nadam. al isto tako gerrard jako dobro zna da mu je suarez jedina sansa da jos koji put tijekom karijere dozivi one europsje noci na anfieldu. zbog toga mi cak i nije toliko nerealna ta izjava
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #1782 : Listopad 01, 2013, 11:05 »
Po meni je moguće da je ovo rekao, jer je nesto slično izjavio ljetos za vrijeme prelaznog roka. A tko ga može kriviti za takvo sto? pogotovo njemu, koji doslovno živi za klub i zeli još pokoji put okusiti velike pobjede i podići kakav trofej, a Suarez mu je najveća nada da to postigne prije umirovljenja...

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #1783 : Listopad 01, 2013, 13:49 »
Malo da parafraziram određene forumaše: Ne ide on nigdje!  :)))
Pa gdje ćeš čovječe odlaziti iz prvaka, eee, kume, malo si se zeznuo?  :p

Daj Bože. Ako se to dogodi, ošišat ću se na ćelavo :)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #1784 : Listopad 01, 2013, 13:51 »
Daj Bože. Ako se to dogodi, ošišat ću se na ćelavo :)

:lol
ko jonjo, cak i dres imas!
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly