Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 445629 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #3420 : Studeni 24, 2016, 13:21 »
to legendo, ovu sliku trazim pol godine vec :love

s devilom se ne slazem jer tesko da je veca mogla bit, s gentom pak da. trebao je prekinut prije SAD-a

mogla je biti veca kroz veci broj osvojenih trofeja... samo sumnjam da bi u Realu ili gdje vec imao ovoliku slobodu u igri, kao i kod nas. Najbolji primjer mi je Engleska. Drzali ga vecinom na defanzivnom veznom, a Lamparda gurali prema vrhu napada...
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #3421 : Studeni 24, 2016, 13:24 »
mogla je biti veca kroz veci broj osvojenih trofeja... samo sumnjam da bi u Realu ili gdje vec imao ovoliku slobodu u igri, kao i kod nas. Najbolji primjer mi je Engleska. Drzali ga vecinom na defanzivnom veznom, a Lamparda gurali prema vrhu napada...

e, upravo na to sam i mislio.. grcevito se borim protiv vrednovanja uspjeha, a pogotovo 'velicine' nekog igraca kroz broj osvojenih trofeja

da je osvojio vise u liverpoolu, slozio bi se s vama al s kim je uglavnom igrao, previse je i osvojio. da je uzeo 5 ligi prvaka u madridu, za mene bi bio manji igrac nego ovako
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #3422 : Studeni 24, 2016, 13:37 »
da je osvojio vise u liverpoolu, slozio bi se s vama al s kim je uglavnom igrao, previse je i osvojio. da je uzeo 5 ligi prvaka u madridu, za mene bi bio manji igrac nego ovako

:super

Najveći, hvala ti na svemu  :love

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #3423 : Studeni 24, 2016, 13:43 »

Trofeji nisu mjerilo uspjeha,bezveze lupam ali znam npr NBA igrače koji su igrali možda po 5 minuta u nekim klubovima i imaju 3-4 prstena,a tipa Malone,Stockton itd nemaju, znači ne znači da su ovi nužno manji igrači,ali opeeeeeeeeet Gerrard je dokazao kakva je ljudska veličina,tj sportska zbog nekih gluposti izvan travnjaka, teško da je mogao biti bolji igrač,ali trofejniji je svakako mogao. Možda nije osvojio trofeje,ali je osvojio srca nogometnih poklonika.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #3424 : Studeni 24, 2016, 14:39 »
to legendo, ovu sliku trazim pol godine vec :love

s devilom se ne slazem jer tesko da je veca mogla bit, s gentom pak da. trebao je prekinut prije SAD-a

Da ovog nije bilo, da je uzeo trofej i da se nakon toga umirovio... Bio bi najveca legenda u povijesti nogometa.  ;)

(click to show/hide)

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #3425 : Studeni 24, 2016, 14:45 »
Da ovog nije bilo, da je uzeo trofej i da se nakon toga umirovio... Bio bi najveca legenda u povijesti nogometa.  ;)

a da, s tim se slazem. jos u zadnjoj godini nakon 15 godina cekanja..

ja sam mislio da mislis da je otisao tipa u chelsea i pokorio svijet
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #3426 : Studeni 24, 2016, 14:48 »
Hah, tad bi ga ja zamrzio, ali bi vjerojatno u ocima vecine ljudi koji prate nogomet bio veci nogometas nego sto je sada. Budimo realni, o Gerrardu ce se za deset godina pricati kao danas recimo o Figu. U smislu igracke velicine.

Offline wewonit5times

• Hero Member
« Odgovori #3427 : Studeni 24, 2016, 14:52 »
Hah, tad bi ga ja zamrzio, ali bi vjerojatno u ocima vecine ljudi koji prate nogomet bio veci nogometas nego sto je sada. Budimo realni, o Gerrardu ce se za deset godina pricati kao danas recimo o Figu. U smislu igracke velicine.

ma s tim se slazem. samo mislim da ti ljudi nedovoljno (ili prepovrsno) prate nogomet i nemaju pojma o cem pricaju

za mene je totti recimo puno veci od nekog 'etooa', bas zbog toga sto je rijedak i drugaciji od vecine

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #3428 : Studeni 24, 2016, 17:25 »
da je osvojio..da ni nije iso u sad.....  blablabla
nobody is perfect  :kuler

slika je Fenomenalna - Shankly stile 

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3429 : Studeni 24, 2016, 21:59 »
Pa zašto se i oko toga morate prepirati!???

Jedan jedini, poseban = Steven Gerrard! :klanja

...a što je on sve prošao s ovim klubom, baš to ga čini posebnim. Baš kao što je kolega spomenuo i Tottia.
Carra je također priča za sebe, King Kenny isto.... da ne nabrajam, ali kad gledamo sadašnjicu (mislim na zadnjih 20-tak godina), sve se vrtilo oko njega.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #3430 : Studeni 24, 2016, 23:24 »

Poruka od Suareza
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #3431 : Studeni 24, 2016, 23:29 »
Bit ce vjecna polemika o njegovoj kvaliteti,kako za vrijeme karijere pa tako i sada kad ju zavrsi,to je tako  :D

Ovo s Amerikom je glupost i mislim da moze vratiit vrijeme da mu prvom to nebi vise palo na pamet napravit.Ne mogu reci da to baca mrlju na sav njegov legacy,ali jednostavno bi drugaciji osjecaj bio da toga nije bilo i da se od karijere oprostio kao igrac Liverpoola i ispred svojih navijaca.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #3432 : Studeni 25, 2016, 08:59 »
Onaj slip protiv Chelseaja bi stvarno svakoga natjerao da razmisli postoji li ipak nešto što se zove sudbina. Da smo osvojili naslov one godine, filmovi bi se snimali po njemu. Gerrardova sportska priča me uvelike podsjeća na onu Biblijsku od Mojsija - veliki vođa kojemu ipak nije bilo suđeno da uvede svoje ljude u obećanu zemlju, ali ih je vodio kroz teška vremena.

Šteta što je tako završilo, tragičnim gubitkom titule, mučenjem naredne sezone i onda odlaskom u drugi klub, i to u nekakav LA Galaxy.

No sigurno jedan od najvećih koji je ikad igrao u klubu. Top 3.

"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #3433 : Studeni 25, 2016, 10:11 »
Bit ce vjecna polemika o njegovoj kvaliteti,kako za vrijeme karijere pa tako i sada kad ju zavrsi,to je tako  :D

Ovo s Amerikom je glupost i mislim da moze vratiit vrijeme da mu prvom to nebi vise palo na pamet napravit.Ne mogu reci da to baca mrlju na sav njegov legacy,ali jednostavno bi drugaciji osjecaj bio da toga nije bilo i da se od karijere oprostio kao igrac Liverpoola i ispred svojih navijaca.

Vjerojatno ne bi ali meni osobno ne smeta sto je otisao tamo malo radi zajebancije. Ne zamjeram mu to ni 1%. Neke stvari su se mogle odviti na drugaciji nacin ali eto nisu i nitko nije savrsen ali za mene je najveci.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #3434 : Studeni 25, 2016, 20:19 »