Autor Tema: Dresovi  (Posjeta: 186711 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Dresovi
« Odgovori #1215 : Travanj 30, 2024, 12:53 »
I ja sinoć bio kod druga, pili i reče mi za ovu stranicu da mu je poznanik naručivao, duplo jeftiniji od te. Ima i on taj jedan dres kuci s te stranice pa sam probao, vrlo solidan kvalitet

https://www.kakasoccer.ru/

Uglavnnom oko 40-50 dolara sam ustedio na dva dresa koja sam naručio

Hajde samo javi da li su veličine koje pišu OK. Vidim da je to nekakva Tajladska prevara.  ;)
Na primjer, nosim L-XL šorceve, a kad smo naručili opremu izu Japana ispalo je da mi je knap 2XL.  :lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1216 : Travanj 30, 2024, 13:01 »
Hajde samo javi da li su veličine koje pišu OK. Vidim da je to nekakva Tajladska prevara.  ;)
Na primjer, nosim L-XL šorceve, a kad smo naručili opremu izu Japana ispalo je da mi je knap 2XL.  :lol

Naručio sam pa kad dođe, javim. Ali drug mi ima dva dresa s njihove stranice i ok su im veličine kaže.

Offline Dr.Lecter

• Hero Member
« Odgovori #1217 : Svibanj 01, 2024, 09:38 »

Meni jučer došlo s navedene stranice. XL mi je inače komodan a ovdje mi je baš knap. Naruči za broj veći nego inače nosiš.
Kvaliteta je za te novce ok. Koliko para toliko muzike.

Offline treiler

• Hero Member

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1219 : Svibanj 02, 2024, 09:12 »
https://store.liverpoolfc.com/kit/home-kit?utm_proposition=retail&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pXQ1a84nuAAV3tstl__5rwIVdJqfk8sFsvvLXnzO4QP6GjTtsZjG-xoC-fwQAvD_BwE
Jest da je retro izgled, ali nije mi baš nešto. Nisam ljubitelj tih žvrljotina po dresu, pogotovo kod domaćeg dresa.
Stvarno je vrijeme je da mijenjamo dobavljača, baš me zanima kojim će smjerom ići Adidas u našem slučaju što se dizajna tiče.
Npr. Arsenalov prvi mi je odličan, treći mi je isto OK s tim retro znakom Adidasa (Adidas originals) ali gostujući crni mi je teško sranje, odvratno nešto.
Tottenhamov drugi je kao pidžama, a Newcastleov 3. ne kužim kako se smije stavljati neslužbeni grb kluba na dres?

Ovaj naš gostujući mi je zanimljiv. Mada, iskrneo onako na prvu, ne znam tko bi to odmah izdaleka povezao s Liverpoolom.
Obzirom da su prva dva tamne varijante, čini mi se da ćemo slijedeće sezone češće igrati u 3. bijelom kompletu.
« Zadnja izmjena: Svibanj 02, 2024, 09:52 Winx »

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #1220 : Svibanj 02, 2024, 09:51 »
https://store.liverpoolfc.com/kit/home-kit?utm_proposition=retail&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pXQ1a84nuAAV3tstl__5rwIVdJqfk8sFsvvLXnzO4QP6GjTtsZjG-xoC-fwQAvD_BwE
Jest da je retro izgled, ali nije mi baš nešto. Nisam ljubitelj tih žvrljotina po dresu, pogotovo kod domaćeg dresa.
Stvarno je vrijeme je da mijenjamo dobavljača, baš me zanima kojim će smjerom ići Adidas u našem slučaju što se dizajna tiče.

Ovaj naš gostujući mi je zanimljiv. Mada, iskrneo onako na prvu, ne znam tko bi to odmah izdaleka povezao s Liverpoolom.
Obzirom da su prva dva tamne varijante, čini mi se da ćemo slijedeće sezone češće igrati u 3. bijelom kompletu.
jel imas neke inside informacije ili? ja nigdje ne vidim novi gostujuci.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1221 : Svibanj 02, 2024, 09:52 »
jel imas neke inside informacije ili? ja nigdje ne vidim novi gostujuci.

https://www.footyheadlines.com/2024/01/liverpool-24-25-home-away-third-kits.html

Scrolaj dolje.

Offline Raptor

• Hero Member

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1223 : Svibanj 02, 2024, 10:06 »
bilo je i gorih  :D

Ma meni se sviđa, ali da bih ga baš kupio, teško. Nema veze s Liverpoolom.  :p

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1224 : Svibanj 02, 2024, 10:13 »
... a Newcastleov 3. ne kužim kako se smije stavljati neslužbeni grb kluba na dres?...
Jasno ti je da mi isto nemamo službeni grb kluba na dresu? :D

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1225 : Svibanj 02, 2024, 10:27 »
Jasno ti je da mi isto nemamo službeni grb kluba na dresu? :D

Ma jasno da je to taj stil sada kod svih s pojednostavljanjem grba, ali pogledaj 3. Newcastleov dres i grb na njenu.
https://www.footyheadlines.com/2023/12/adidas-newcastle-united-24-25-home-away-third-kits.html

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1226 : Svibanj 02, 2024, 10:42 »
Ma jasno da je to taj stil sada kod svih s pojednostavljanjem grba, ali pogledaj 3. Newcastleov dres i grb na njenu.
https://www.footyheadlines.com/2023/12/adidas-newcastle-united-24-25-home-away-third-kits.html
Meni je fora. :D

Njihov grb na 2. mi je npr puno gori. Mogli su staviti grb kao na 3., ali u bijeloj varijanti. Bilo bi dosta bolje.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1227 : Svibanj 02, 2024, 12:54 »
Meni je fora. :D

Njihov grb na 2. mi je npr puno gori. Mogli su staviti grb kao na 3., ali u bijeloj varijanti. Bilo bi dosta bolje.

Ta verzija se zove "ghost print". Bezveze je, slažem se.
Mene samo zanima da li se smije staviti umjesto bilo kojeg redizajna pravog originalnog grba nešto što izgleda kao da je nešto što s grbom nema veze.
Znam da to npr. kod nas nije zakonski moguće, druga stvar da li će to netko staviti i svi prešutjeti ili previdjeti. U statutu klubova ti je lijepo opisan izgleda grba, i on mora biti takav. Jedino ako sam klub tj. udruga izvrši imjenu toga.
Samo zato pitam jer zbilja ne znam to, a slučajno mi zapeo za oko jer je i meni fora, ali to nije grb niti sličan Newcastleovom s onim konjima zebrama ili što li su već  :D.
Ptica i zebra nije baš slično, osim što pripadaju fauni.  :lol

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #1228 : Svibanj 03, 2024, 21:27 »
Npr. Arsenalov prvi mi je odličan, treći mi je isto OK s tim retro znakom Adidasa (Adidas originals) ali gostujući crni mi je teško sranje, odvratno nešto.

Vidjeh jucer uzivo Arsenalov domaci dres. Jedan Decko ga nosio sa brojem 7 Saka. Dres izgleda brutalno. klasika od Adidasa.

Offline Klavan

• Newbie
« Odgovori #1229 : Svibanj 10, 2024, 20:07 »
Došli dresovi s minejerseys, hvala Massone za preporuku.

Kvaliteta jako dobra pogotovo retro dresovi odlične kvalitete i veličina L odlično odgovara na moju visinu i težinu.  Dostavu odabrao free i čak stiglo nešto prije nego očekivao za 16 dana.

« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2024, 20:53 Klavan »