Autor Tema: Dresovi  (Posjeta: 153918 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline EST.1892

• Hero Member
Dresovi
« : Ožujak 04, 2009, 07:52 »
koje dresove imate? moze biti fudbal, kosarka, rukomet... bilo koji klubovi ili nacjonalne momcadi.
moze biti samo lista a i slike su ok. pa navali narode.

ovo je moja sadasnja kolekcija. imao sam par nba dresova prije. jedan bulls i jedan boston. nemogu ih vise naci. takodjer sam imao dres holandije sa euro 08 , zao mi je sto sam ga prodao. bio je vrhunski, sneijder na ledjima. drag mi je isto bio dres arsenala iz 98'me sa JVC sponzorom. uz ove dresove imam jos jedan stari liverpoolov iz 99'te.

tri mi trenutno idu na prodaju. ova zadnja dva iz slike (jer su mi sada previse mali), i proslogodisnji dres aston ville.

Offline King_Torres

• Hero Member
Odg: Dresovi
« Odgovori #1 : Ožujak 04, 2009, 13:26 »
a joj meni ne bi sve stalo imam oko 25-30 dresova jer sam ih prije skupljo
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #2 : Ožujak 04, 2009, 13:44 »
Jedan liverpoolov dres s brojem 5 (za 5 trofeja), dobio ga od prijatelja koji je u utorak, 24. svibnja 2005. htio da se kladi kako će Liverpool izgubiti jer je ipak 'Pool sranje i bezze i tako to.

Eh....

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #3 : Ožujak 04, 2009, 13:45 »
ako netko ima onaj Crni, prošlogodišnji, mislim da je bio treći neznam, da je na prodaju, odma se prvi javljam da kupim :kuler
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Ožujak 04, 2009, 13:45 »
hajdukov (originalni)- nekad bio navijač hajduka (10 god, neznam što mi je bilo :D)
liverpool- owenov, naravno jeftina kopija
chichago- dobio kao poklon (originalni)

no sad ni jedan od tih dresova više ne stane na mene :D

slaven belupo (org)- toyota slavenov sponzor, a moja majka radi u toyoti pa su dobili na poklon te dresove
taj jedino stane na mene, no i ne nosim ga previše
Never miss a good chance to shut up.

Offline bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #5 : Ožujak 04, 2009, 13:53 »
2 hajdukova dresa, oba originali, broj 16, bijeli kratkih rukava i crveno-plavi dugih rukava, koristim ih kad idem na balun, ovisno o godišnjem dobu
liverpoolov dres, falšo, uzeo sam ga u pragu na pazaru, broj 5 baroš
podravka rukometni dres original

i sad mi je u planu uzest liverpoolov original preko neta, al sam sve pare potrošia tako da čekam plaću :ceka
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!

Offline EST.1892

• Hero Member
« Odgovori #6 : Ožujak 04, 2009, 15:49 »
a joj meni ne bi sve stalo imam oko 25-30 dresova jer sam ih prije skupljo

ja sam dosta svojih prodao ili dao prijateljima.. neki su bili mali, neki stariji mi vise nisu trebali itd.
da sam ih sve jos danas dan imao, bilo bi i meni otprilike toliko , oko 20-30.

prije jedno 6-7 mjeseci sam imao otprilike 15 ali mi nisu svi trebali, nisam znao sta cu od njih da radim. dres nemozes svuda nositi a i neigram fudbal svaki dan vise, kao nekada prije. sad sam se skromijo na ovih 5-6 najdrazih , meni dosta.
svi su orginali tako da ih vrijedi imati, trajace dugo vremena.

Offline Musa

• Full Member
« Odgovori #7 : Ožujak 04, 2009, 15:59 »
kupicu si novi dres crveni od gerrarda. :super
MUSA VOLI SAMO DOBRE PI#KE

Offline EST.1892

• Hero Member
« Odgovori #8 : Ožujak 04, 2009, 16:23 »
jeli iko vidijo moguce nove dresove za scum, sljedece godine??
http://todosobrecamisetas.blogspot.com/2009/02/posible-nuevo-home-kit-nike-del.html
 :bljak :bljak cuj sponzora Saudi telecom, pa oni bi bilo sta stavili samo da jos para dobiju. komercijala novog nivoa. zvuce vise ko indijski kriket tim.  :bljak :bljak nebi me cudilo da sa ovim zavrse. ona AIG kompanija sam cuo valjda ide na bankrupt ili nesto tako, ugovor je uglavnom zavrsen sa njima.

ko nije vec vidio, ovdje ima jos par novih projekata za buduce sezone. uglavnom adidasovi novi dizajni - bayern, cska, real i milan.
http://www.footballshirtculture.com/09/10-kits/Page-2.html

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #9 : Ožujak 04, 2009, 16:26 »
http://todosobrecamisetas.blogspot.com/2009/02/posible-nuevo-home-kit-nike-del.html
 :bljak :bljak cuj sponzora Saudi telecom, pa oni bi bilo sta stavili samo da jos para dobiju. komercijala novog nivoa. zvuce vise ko indijski kriket tim.  :bljak :bljak nebi me cudilo da sa ovim zavrse. ona AIG kompanija sam cuo valjda ide na bankrupt ili nesto tako, ugovor je uglavnom zavrsen sa njima.

ko nije vec vidio, ovdje ima jos par novih projekata za buduce sezone. uglavnom adidasovi novi dizajni - bayern, cska, real i milan.

joj manchester  :lol
užas, baš grozno izgleda

Offline Musa

• Full Member
« Odgovori #10 : Ožujak 04, 2009, 16:26 »
kavo i uvik
MUSA VOLI SAMO DOBRE PI#KE

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #11 : Ožujak 04, 2009, 16:27 »

:lol  :smijeh :rotfl
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline kreyox

• Hero Member
  • ...You'll never walk alone...
« Odgovori #12 : Ožujak 04, 2009, 16:29 »
uf sto je ogavan ovaj od scuma  :bljak :bljak

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #13 : Ožujak 04, 2009, 16:29 »
Moj uglavnom znate nemoram ga pokazivati, osim njega nemam ni jednog trenutacno, nekad davno(ima vise od 10 godina) sam imao neki od milana svetlo plavi sa opelom kao sponzorom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline EST.1892

• Hero Member
« Odgovori #14 : Ožujak 04, 2009, 16:31 »
ma ja, za mene isto katastrofa. izgleda kao neka losa kopija nekog rugby dresa , sa veoma ruznim sponzorom. ponavljam :bljak

ipak sta ocekivati od scuma? smece neka nosi smece.