Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Transferi / Odg: Transferi 2025
« Zadnji post El Rey Danas u 00:24 »
Iman dobar osjecaj u vezi toga Ekitikea.
Izgleda ko obicna sirovina,al mi se neke stvari jako svidaju.

Ima nogometnu inteligenciju za pocetak,s lakocom se namece u 16 m.
Ima cak dobar footwork,koliko god to kilavo na prvu izgledalo.

Nebi ga za te novce niti mislim da ce ic za toliko.
Za neku razumnu cifru,probao bi.
2
Igrači / Odg: Miloš Kerkez #
« Zadnji post boo razzer Danas u 00:06 »
Sad sam pogledao video, stari mu je tipicna balkanska seljacina koja dolazi na svaki trening i sere treneru sto mu sin ne igra. Ja se nadam da ce ovo propasti nekako. Ova familija je gora od Rabiotove mame
hahahahahah
Kako se ovaj sjeća detalja i Rabiotove mame. Ja davno zaboravio i Rabiota.
3
« Zadnji post Lasko Lipanj 16, 2025, 23:46 »
Mali bi se morao pothitno ogradit malo od ovog seljobera od ćaće. Kakav šaner, kad čujem ovo "brate" padne mi mrak na oči.
4
« Zadnji post LFCRi Lipanj 16, 2025, 23:32 »
Ne znam jesi upratio ali Milos na svom instagramu podijelio link od podcasta. Traje dva sata, ja pogledao 20 minuta, sutra ide nastavak. Ali da, nevjerovatna sirovina

Upravo gledam, bio sam se prikljucio taman na kraj, mali je povucen ali ovaj stari je teska sirovina, bahat, arogantan, psuje ko kocijas, strasno nesto. Zao mi decka jer mali se cini super ali ovaj stari je prosjecna balkanska seljacina
5
« Zadnji post luigi Lipanj 16, 2025, 23:30 »
Znaci upravo sam dosao ovo napisati, kakav mu je stari seljak, strasno. Decko se cini normalan, ali kakva sirovina mu je stari to nisu istine, uzas

Ne znam jesi upratio ali Milos na svom instagramu podijelio link od podcasta. Traje dva sata, ja pogledao 20 minuta, sutra ide nastavak. Ali da, nevjerovatna sirovina
6
« Zadnji post LFCRi Lipanj 16, 2025, 23:23 »
Sad sam pogledao video, stari mu je tipicna balkanska seljacina koja dolazi na svaki trening i sere treneru sto mu sin ne igra. Ja se nadam da ce ovo propasti nekako. Ova familija je gora od Rabiotove mame

Znaci upravo sam dosao ovo napisati, kakav mu je stari seljak, strasno. Decko se cini normalan, ali kakva sirovina mu je stari to nisu istine, uzas
7
« Zadnji post luigi Lipanj 16, 2025, 23:17 »
8
« Zadnji post MagicRat Lipanj 16, 2025, 23:14 »
Ako ne prodamo Diaza, prebacio bih fokus na (minimalno rotacijskog) veznjaka i stopera. Najbitnije pozicije koje moramo rijesiti.
9
« Zadnji post luigi Lipanj 16, 2025, 23:00 »
Ja bih radije da ne dovodimo napadaca ovo ljeto, a da Isaka zaganjamo naredno ljeto
10
« Zadnji post gento Lipanj 16, 2025, 22:41 »
Milos Kerkez's dad:

"It's only Liverpool for us and we're not going anywhere else and we won't talk to other clubs.

Everything is done between us (personal terms) we just need to sort out some details but it's basically a done deal."

Milos Kerkez confirms he will be joining Liverpool Football Club in a recent interview.

• Are you going anywhere [This summer]?

• Milos Kerkez: "If we are going anywhere, is only Liverpool!"

Nitko u ovoj familiji ne zna biti tiho. Čekamo majku. Ovo će biti problem.
 Str: [1] 2 3 ... 10