Na današnji dan prije, sada već, 20 godina se pisala povijest u Istambulu. Legendarni povratak protiv jedne od najjačih ekipa u povijesti u samo 6 minuta.
Kao da je bilo jučer dok sam gledao utakmicu i još danas mi dođe suza na oko kada pogledam sažetak.
Koliko je to bilo daleko da smo si tada, preko foruma, napravili DVD uspomenu sa snimkom utakmice i svih detalja a danas nemam više ni player kod kuće da to pogledam 😎

Kakva je to samo bila noć u Istambulu.
Ja sam 2005. i počeo navijati za Liverpool nakon tog nezaboravnog finala.
Bio mi je i prije onako simpatičan klub uz Dinamo.
Sa prijateljima sam gledao finale na terasi kafića i takav preokret protiv moćnog Milana nisam nikad doživio ni prije a ni poslije.
Gerrard je tada kao kapetan zabio za smanjenje na 1:3, onda ide ona bombetina Šmicera za 2:3, a i penal nad Gerrardom koji je iskoristio Alonso za izjednačenje.
Kad su počeli penali znao sam da ćemo dobiti i tad Dudek skida penal Ševčenku i juri prema navijačima.
Svi neutralni ljubitelji nogometa će priznati da je to nevjerojatan klub, navijači i atmosfera.
Tada sam umalo dobio i batine, jer sam jednog navijača Milana onako polupijan provocirao.
Od tada redovito pratim klub ,a Gerrard će mi ostati najdraži igrač u ovih 20 godina .
Danas ću ponovno proslaviti titulu od početka pjevanja : You 'll never walk alone, pa do zadnjeg zvižduka i dodjele pehara.
Svako dobro forumašima i uživajte danas, jer smo i mi zaslužili se veseliti uz ovaj klub kroz poraze i pobjede, veselje i nerviranje, te sunce na kraju svake oluje.