Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

3. regionalno okupljanje navijača Liverpoola - Skopje 27.04.2014.

<< < (2/3) > >>

dacho:
U Skopju se ocekuje vise od 200 ljudi, samo da znate. Ovo sto ja znam i kakve informacije imam do sada, potuci ce se svi rekordi dosadasnji, sto u brojkama sto u samom nacinu organizacije. Ja ne znam da li ima ovdje na forumu ekipe iz juznog dijela Hrvatske, osim Maria, ali bilo bi super kad biste dosli da se pridruzite ekipi u Skopju.
Da, u Kotoru 90% ili Podgorici, Crna Gora, ce biti 4. po redu u 9.mjesecu 2014. Onda stvarno mislim da bi bio red da ekipa iz Hrvatske napravi 5.  :) Gdje god da bude, obecavam sigurno 15-ak raje iz BiH. !
Buduci da sam ja uvijek prisutan nekako u vezi tih dogovaranja oko organizacije sa ekipama iz regije, a Zoky i Mario su bili u Sarajevu te znaju kako je bilo  :) bas bi bilo super da se tradicija nastavi i kod vas, te uvijek mogu pomoci oko dogovora.

margita:

--- Citat: dacho - Ožujak 07, 2014, 19:01 ---U Skopju se ocekuje vise od 200 ljudi, samo da znate. Ovo sto ja znam i kakve informacije imam do sada, potuci ce se svi rekordi dosadasnji, sto u brojkama sto u samom nacinu organizacije. Ja ne znam da li ima ovdje na forumu ekipe iz juznog dijela Hrvatske, osim Maria, ali bilo bi super kad biste dosli da se pridruzite ekipi u Skopju.
Da, u Kotoru 90% ili Podgorici, Crna Gora, ce biti 4. po redu u 9.mjesecu 2014. Onda stvarno mislim da bi bio red da ekipa iz Hrvatske napravi 5.  :) Gdje god da bude, obecavam sigurno 15-ak raje iz BiH. !
Buduci da sam ja uvijek prisutan nekako u vezi tih dogovaranja oko organizacije sa ekipama iz regije, a Zoky i Mario su bili u Sarajevu te znaju kako je bilo  :) bas bi bilo super da se tradicija nastavi i kod vas, te uvijek mogu pomoci oko dogovora.

--- Kraj citata ---

Iskreno, Skopje mi je malo predaleko, za Kotor/Podgoricu garantiram 90% da stižem, a ionako se vidimo sljedeću nedjelju u Mostaru, pa se sve dogovorimo.

Znači:

1. Sarajevo proljeće 2013.
2. Zrenjanin ljeto 2013.
3. Skopje proljeće 2014.
4. Podgorica/Kotor ljeto 2014.
5. Zagreb/somwhere in Croatia proljeće 2015.?

Imamo dovoljno vremena i prostora za planiranje.

dacho:
Ne znam iz kog razloga ovaj post nema vise komentara, vi znate, jbg.. ali koliko vidim, nije naisao na previse pozitivno razmisljanje.. Osim Maria, molio bih i Zorana da se oglasi na ovu temu kad stigne.. Ako smo vec usli u ovu ideju SVI zajedno u regionu, i ako je jedan mali dio ekipe iz Hrvatske bio u Sarajevu, i pricali smo zajednicki na ove teme, bio bi red da se adekvatno razmisli o ovome.. Naravno, vremena ima dovoljno te cemo se shodno tome i dogovarati..
Molba: Ne znam ko su administratori vase LFC CRO stranice na Facebook-u, mozda i nemaju bas previse veze sa nekim ljudima ovdje ali ne bi bilo lose da se eventi poput regionalnih okupljanja malo vise reklamiraju i tamo. Dobio sam molbu (konkretno od Makedonaca) da vas kontaktiram po tom pitanju jer kako mi oni rekose, vise puta su kontaktirali admine sa stranice i niko im nije odgovorio.. svoj komentar na to ovdje ipak ne bih iznosio, samo smatram da je to jako neprofesionalno..
I jos nesto.. U Sarajevu ce se, akobogda bude sve u redu u nearednih 1-2 tekme, praviti BiH drzavno okupljanje, pa eto, ako je kome usput ili bi volio doci, neka se javi Mariu ovdje.. YNWA

dacho:
* Sarajevo, 11.05.2014. Da se titula slavi !  ;)

Massone:
Dacho, dobar dio ekipe ide gore u Englesku na zadnje kolo, tako da ne vjerujem da će netko dolaziti kod vas. Jedino možda ekipa iz BiH, Mostarci, Ploče i to.

Što se tiče stranice na fejsu, ona uopće nije službena stranica ove udruge. Aministrator je David_1991 sa ovog foruma.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju