Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

3. regionalno okupljanje navijača Liverpoola - Skopje 27.04.2014.

<< < (3/3)

Zoky:
Dacho, od 11.5. gotovo sigurno nista od nas, preko 20 nas ide u Liverpool.

Ostalo odgovorim kad dodjem do kompa, da ne tipkam na mobu.

Zoky:
Evo me sada, dakle, što se tiče više manje svih dogovora i događanja, znaš kako to ide, jedan mora reći "tad i tad, tu i tu", i onda se ekipa skupi. Tako da i za regionalno okupljanje, za koje bi mi bilo drago da bude i kod nas, ćemo jednostavno odrediti jednu utakmicu iduće sezone, srediti prostor, i objaviti našim ljudima i vama, nećeš sigurno tu vidjeti neke predugačke diskusije :)

Što se Facebooka tiče, ova stranica:
https://www.facebook.com/pages/Liverpool-CROATIA-fans/298641880831?fref=ts
ono što radi, radi odlično, informativna je sa događanjima vezanim uz LFC, no hrvati se ne skupljaju preko Facebooka baš (čak se niti za "ozbiljnije" stvari Facebook kod nas ne koristi za okupljanja), tako da za neke akcije u HR koristi one koje znaš, Maria i mene, a mi ćemo se potruditi da onda preko Davida i njegove facebook stranice to oglasimo navijačima koji nisu dio ovog foruma ili nisu dio službenog ogranka navijača.

margita:
Obzirom da na moju veliku žalost (vjerojatno) neću u Liverpool 11.5., eto mene gore ;)
Makedonija otpada, ali je zato Kotor/Podgorica izgledna opcija, iako sam za rujan planirao otići u taj jebeni Liverpool (čekam polovicu lipnja i raspored za sljedeću sezonu - valjda neće potrefiti ista utakmica).

Kao što je Zoky rekao, druženje kod nas će sigurno biti. Par postova prije sam napisao, idealno bi bilo proljeće sljedeće godine, a o tome će BeHa ekipa biti pravodobno obavještena. Facebook (kao što znaš) ne koristim (škicnem tu i tamo preko ženinog), ali poslužiti će i taj kanal za bilo kakvu informaciju širim masama glede okupljanja kod nas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju