Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR
[OBAVIJEST]OLSC Croatia na FB
Brna:
Vidio sam da ste mijenjali ime pagea... Samo mala napomena: Nakon što se prođe 200 likeova, ime pagea više nije moguće (na jednostavan način) mijenjati. :)
Inače Shaggy, imam puno iskustva u vođenju FB stranica, pa me svakako pingaj ukoliko trebaš savjet ili pitanje. :)
Shaggy:
--- Citat: Brna - Siječanj 30, 2014, 19:16 ---Vidio sam da ste mijenjali ime pagea... Samo mala napomena: Nakon što se prođe 200 likeova, ime pagea više nije moguće (na jednostavan način) mijenjati. :)
Inače Shaggy, imam puno iskustva u vođenju FB stranica, pa me svakako pingaj ukoliko trebaš savjet ili pitanje. :)
--- Kraj citata ---
mijenjali smo jer nije dopustalo official upotrijebit pri izradi, a sada je dopustilo...mali bug FB-a haha
Ako ce trebat pomoc pitat cemo :D
lfc4ever:
:super
Amon:
--- Citat: Zoky - Siječanj 30, 2014, 17:59 ---Napisao sam u drugoj temi, samo da ponovim ovdje.
Na toj FB stranici neće biti nikakve novosti vezane uz klub, već samo naš službeni ogranak, okupljanja, rad i slično. Dakle lijepo lajkate tu stranicu i dobivate bitne obavijesti na stream.
Za novosti vezane uz klub i slično, i dalje je tu FB stranica https://www.facebook.com/pages/Liverpool-CROATIA-fans/298641880831?fref=ts
--- Kraj citata ---
tu stranciu više nikad lajkat! tu stranicu treba bojkotirati! neki admini su malo previše nabrijani pa bez razloga daju ban da se može komentirati, al dobro sva sreća njihova da ih ne poznam :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju