Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR
2. okupljanje navijača (regija)
-marko-:
Ako netko ipak bude za, bit će slobodnog mjesta kod mene u autu. Nekadašnji cimer s faksa i odličan prijatelj i danas, uz to gorljivi navijač scuma, mi je iz Zrenjanina. Tako da to vjerojatno neću propustiti.
dacho:
..termin je ipak pomjeren na 01.09. kao sto sam i mislio.. dakle, nedelja je ipak i to u terminu od 14:30 sto je odlicno.. stvarno bi bilo super kad bi vas doslo nekoliko (koliko god).. Zoky je probio led sa svojom ekipom, dolaskom u Sarajevo.. Maria necu ni da spominjem, on je u BiH vec odavno aktivan na nekim druzenjima :) Vjerujem da ce ljudi koji geografski zive ''blizu'' ipak da se odluce za dolazak i potegnu do Zrenjanina.. Ako nista, i kako god da bude, razmisljajte o organizaciji 3. regionalnog kod vas.. :)
margita:
--- Citat: dacho - Srpanj 16, 2013, 09:03 ---..termin je ipak pomjeren na 01.09. kao sto sam i mislio.. dakle, nedelja je ipak i to u terminu od 14:30 sto je odlicno.. stvarno bi bilo super kad bi vas doslo nekoliko (koliko god).. Zoky je probio led sa svojom ekipom, dolaskom u Sarajevo.. Maria necu ni da spominjem, on je u BiH vec odavno aktivan na nekim druzenjima :) Vjerujem da ce ljudi koji geografski zive ''blizu'' ipak da se odluce za dolazak i potegnu do Zrenjanina.. Ako nista, i kako god da bude, razmisljajte o organizaciji 3. regionalnog kod vas.. :)
--- Kraj citata ---
Pa nekako bi i bio red na nas :)
Ili možda Branko, kao jedini predstavnik CG na okupljanju u Sarajevu, preuzme sljedeću rundu na sebe :D
KENNY:
Bilo je u CG okupljanje 2010. godine u Baru koje je Chris organizirao. Nije bilo baš toliko furano kroz fejs ili forum, pa i nije bio neki preveliki odaziv. Nadam se da će dole biti opet nešto slično, možda u Budvi li nekome većem mjestu.
dacho:
..koliko ja znam Crnogorci su veoma zainteresovani za organizaciju.. Branko, koji je bio i u Sarajevu, ce biti i u Zrenjaninu.. s tim da ce ih sad doci jos nekoliko pa cemo pricati o tome.. znam preko nekih ostalih da su se vec ponudili da organizuju.. u Podgorici, najvjerovatnije.. o tom potom..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju