Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

2. okupljanje navijača (regija)

(1/5) > >>

margita:
Neki od nas bili su nazočni na 1. regionalnom okupljanju navijača Liverpoola održanom u Sarajevu 07.04.2013. u organizaciji LFC BIH branše. Dojmove s tog događaja imali ste prilike pratiti ovdje:

http://www.lfccro.com/forum/index.php?topic=5104.0

Već tada bilo je najavljeno i 2. okupljanje, a za organizaciju su se ponudili susjedi iz Srbije (LFC Serbia).

Dacho, jedan od organizatora okupljanja u Sarajevu, me upravo obavijestio da je dogovoren termin tog događaja.

Dakle, datum je za sada 31.08.2013. (subota) utakmica na Anfieldu protiv Manchester Uniteda (postoji mogućnost pomicanja termina za jedan dan ukoliko se utakmica premjesti na nedjelju). Mjesto okupljanja je Zrenjanin.

Uglavnom, to je za sada to, tema je tu, zainteresirani se mogu dogovarati za eventualni odlazak, a o svim novostima biti ćete pravovremeno obavješteni, bilo od nas, bilo izravno od organizatora ili njihove produžene ruke, tj. Dache :)

dacho:
..ja cu vas samo pozdraviti za sad.. samo da kazem da sam ja u kontaktu sa LFC Srbija i da cu vas ili ovdje ili putem e-maila (Mario i Zoky) da obavijestavam o svim promjenama i desavanjima po ovom pitanju.. Pozdrav iz Sarajeva.

Zoky:
Moram napomenuti odmah samo da ja dolazim sa relativno dalekog puta 29.8. i mala je vjerojatnost da ću moći vremenski samo dan dva kasnije za Srbiju. No, za sada neću otkazati.

wewonit5times:
31.8. sam jos na plazi :p

margita:
Ni ja nisam siguran da će se moći, tj. šanse su vrlo male.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju