Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

Okupljanje navijača (regija)

(1/27) > >>

Zoky:
Kontaktirali su me iz BIH sa upitom da li bi kod nas bilo zainteresiranih za organiziranje većeg okupljanja navijača iz regije (tu bi došli vjerojatno i navijači iz BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije...).

Iduće okupljanje bi bilo u Sarajevu. Neki forumaši iz HR su bili već u BiH na okupljanju sa dobrim sjećanjima, oni bi trebali biti kolovođe po pitanju ovakvih okupljanja.

Ako bi se išlo u većem broju, uvijek možemo organizirati nekakav autobus.

Dakle, pitanje je, da li uopće ima zainteresiranih?

StevieG:
Definitivno sam zainteresiran, jedino moram znat termin da vidim hoću li biti u mogućnosti

weka_kt:
a čuj ako put ne bi bio nešto previše skup onda bi bio vrlo vjerojatno za...puno je tu upitnika nažalost  :(

LiverpoolkaREDS:
Evo da se i ja uključim. U organizaciji sam, zajedno sa kolegama iz BiH, (na forumu su reds i robijas još tu, pa se za bilo kakva pitanja možete nama obratiti) , termin je 20.4, Chelsea na Anfieldu, subota, 16:00 sati.

Ovo bi stvarno mogli biti dobro, ako se uspije(te) organizirati, nas iz BiH će vjerojatno biti u velikom broju, prošle godine su na okupljanju u Mostaru bili margita, king kenny i Crna guja, nadam se da ih i sad možemo očekivati :)

Massone:
Ako dobijem slobodan dan (ne vidim razlog zašto bi bio problem dobit slobodan dan, ako ga odradim ranije) računajte na mene. Stvarno bi se volio družit s ekipom od dole, vjerujem da bi neki kombi napunili.

Iako je problem što nas iz Slavonije ima jako malo na forumu, u Udine sam skoro išao sam da mi se -marko- nije javio dan ranije da ide i on. To mi se nebi isplatilo, ić sam do Zagreba pa iz Zagreba u Sarajevo. Isplativije bi mi bilo sjest u auto i u Sarajevo doć sam.

No, ajd vi to prvo organizirajte pa javite ovdje sve :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju