Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR
LFCCRO majice
Kop Ruler:
I ja bih bio ozbiljno in. Hoodie bi bila sjajna, ali dijelim osjećaj da je preskupo to sve skupa, pa jedna obična kratka majica opet neb' bila loša. :)
Što se boje tiče, bilo što je ok, sve dok je lfccro-ovsko :D
wewonit5times:
pridruzujem se zainteresiranima...
pasu mi sve opcije ali pretpostavljam da bi vecina voljela one kratkih rukava
e sad, organizacija svega toga je vec drugi par rukava...
hammer_of_thor:
--- Citat: wewonit5times - Prosinac 07, 2010, 18:06 ---
e sad, organizacija svega toga
--- Kraj citata ---
Ja kažem da Bohatki to moramo uvalit.
On je student pa time ionak niš podBogom ne radi i ima vremena na bacanje :D :D :p
:lol
hammer_of_thor:
--- Citat: margita - Prosinac 07, 2010, 17:51 ---ali ne znam koliko je sve to skupa jednostavno realizirati (čitaj: koliko košta)?
--- Kraj citata ---
Na našim prostorima, vjerovatno previše, nažalost
--- Citat: afro420 - Prosinac 07, 2010, 17:56 ---puno, ja sam to htio kod ovog svog, sve skupa, hoody i print 500kn negdi.....a to je previse za moj proracun....
--- Kraj citata ---
To je puno previše, i večini izvan financijskog dohvata.
Ja sam sa e-baya za 200 kn (cca 100 kn svaka) sa shippingom uzeo ove dvije majice:
weka_kt:
--- Citat: hammer_of_thor - Prosinac 07, 2010, 18:07 ---Ja kažem da Bohatki to moramo uvalit.
On je student pa time ionak niš podBogom ne radi i ima vremena na bacanje :D :D :p
:lol
--- Kraj citata ---
:O :O ček ček stani malo momče :p ,predavanja, pa kafe, pa cugice, pa putovanje vlakom :lol
ja se mogu raspitat ovdje koliko bi koštao print, ali stvarno ne znam kakve bi kvalitete bio (u požegi i kutini) , jer ovo od zoke je provjereno, samo što onda da ne bi bilo da mu bude viška pa da mu novci odu, treba napravit detaljan spisak, i odmah uplatiti novce. i da ja sam za.
budem provjerio kolko je ovdje print, i budem isprinto jedan na majcu, pa javim kakvo je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju