Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

LFCCRO majice

<< < (3/82) > >>

hammer_of_thor:

--- Citat: weka_kt - Prosinac 07, 2010, 18:10 --- :O :O ček ček stani malo momče :p ,predavanja, pa kafe, pa cugice, pa putovanje vlakom  :lol

--- Kraj citata ---

Da da, to svi kažu :p :lol

crap, vidi koliko je sati. Moram na posao !

wewonit5times:

--- Citat: hammer_of_thor - Prosinac 07, 2010, 18:07 ---Ja kažem da Bohatki to moramo uvalit.

--- Kraj citata ---

suglasan :D
samo meni nemojte, imam zenu, dijete i posao, studiram na 2 faksa i brinem se za bolesne i nemocne
mislim, bi ja al jednostavno ne stignem...

weka_kt:
gamad :p...nego malo OT, u čet dolazim u zg, neko za neko pićence? da konačno upoznam neke ljudove s foruma?

wewonit5times:

--- Citat: weka_kt - Prosinac 07, 2010, 18:29 ---gamad :p...nego malo OT, u čet dolazim u zg, neko za neko pićence? da konačno upoznam neke ljudove s foruma?

--- Kraj citata ---

uzmi stvari za nogomet :kuler

lfcmostar:
Ja sam apsolutno za, sa tim da ja osobno više preferiram polo majice. Ne vidim razloga da neostane ovaj grb jer se već isprofilirao kao grb naše male zajednice.. ;)
Treba napomenuti da se radi o poslu koji zahtjeva puno slobodnog vremena i energije i onaj tko se za to odluči mora biti spreman na navedeno. Vjerujem da bi i Zoky bio na dispoziciji kako bi se izbjegle nekakve "fule" koje je Zoky imao u pogrešnoj kalkulaciji.

--- Citat: wewonit5times - Prosinac 07, 2010, 18:27 ---
samo meni nemojte, imam zenu, dijete i posao, studiram na 2 faksa i brinem se za bolesne i nemocne
mislim, bi ja al jednostavno ne stignem...

--- Kraj citata ---

Jel' to  opisuješ mene?... :O

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju