Anketa

Njegova godina u klubu je bila za

1
5 (19.2%)
2
5 (19.2%)
3
3 (11.5%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
Njegova budućnost
0 (0%)
Prodaja
8 (30.8%)
Ostanak
3 (11.5%)
Nisam siguran
2 (7.7%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Adam Lallana #20  (Posjeta: 109201 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
Odg: Adam Lallana #20
« Odgovori #720 : Svibanj 16, 2018, 10:07 »
A mozda ces ga imat 3/4 sezone, ko recimo prosle ili one prije te ili one prije te...

Nisam ljubitelj igraca koji su skloni ozljedama a on je ocito sklon. Obicno kad ih trebas nisi tu. Vrlo nepouzdani igraci jer nikad ne znas kad ce se ozljedit, kad ce uci u formu itd... Izgleda kao jako slicna prica Sturridgeu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #721 : Svibanj 16, 2018, 10:13 »
Nisam ljubitelj igraca koji su skloni ozljedama a on je ocito sklon. Obicno kad ih trebas nisi tu. Vrlo nepouzdani igraci jer nikad ne znas kad ce se ozljedit, kad ce uci u formu itd... Izgleda kao jako slicna prica Sturridgeu.
niti ja ali opet, uz faktor prilagodbe, to je isto tako veliki rizik kod kupovine.
pitanje je kako dalje kada se to počinje ponavljati? prodaja čim prije ili nastavak rizika (kao za Stua).
ps. isto tako kod dolaska Lallane to je bio manji rizik nego kod recimo OXa
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #722 : Svibanj 16, 2018, 10:13 »
Sturridge je u zadnje 4 sezone bio zdrav 30% vremena, ovaj 75% i to kad je bio zdrav je igrao u punoj minutazi a ne ko Sturridge djelomicno s klupe. Ajmo prodat i Oxa onda, Gomeza, Matipa, necemo dovest Fekira...

Slazem se da trebamo polako razmisljat o Lallaninoj zamjeni (djelomicno smo vec krenuli s Oxom) ali sad buduci da ovog nema iduce sezone, ajmo ne maknut jos jednog igraca slicnog profila i iskasapit si vezu maksimalno. Ostavi ga, ako se nastavi ova sezona sto se ozljeda tice, nemamo srece, ako bude zdrav barem 50% sezone (a trebao bi biti) onda ce nam puno pomoc. Ako ga prodamo cemo sigurno imat rupu, jer nema sanse da uz Keitu, zamjenu za Cana, golmana, jednog ili dva ofenzivca uspijemo jos i tu dovest kvalitetu koja nam je potrebna.

• Hero Member
« Odgovori #723 : Svibanj 16, 2018, 10:23 »
niti ja ali opet, uz faktor prilagodbe, to je isto tako veliki rizik kod kupovine.
pitanje je kako dalje kada se to počinje ponavljati? prodaja čim prije ili nastavak rizika (kao za Stua).
ps. isto tako kod dolaska Lallane to je bio manji rizik nego kod recimo OXa

To je vise moja osobna perspektiva. Znam da se neki treneri vole kockati vise s takvim igracima (Wenger) ali eto ja osobno ne bih zelio imati takve igrace da sam trener.

Sturridge je u zadnje 4 sezone bio zdrav 30% vremena, ovaj 75% i to kad je bio zdrav je igrao u punoj minutazi a ne ko Sturridge djelomicno s klupe. Ajmo prodat i Oxa onda, Gomeza, Matipa, necemo dovest Fekira...

Slazem se da trebamo polako razmisljat o Lallaninoj zamjeni (djelomicno smo vec krenuli s Oxom) ali sad buduci da ovog nema iduce sezone, ajmo ne maknut jos jednog igraca slicnog profila i iskasapit si vezu maksimalno. Ostavi ga, ako se nastavi ova sezona sto se ozljeda tice, nemamo srece, ako bude zdrav barem 50% sezone (a trebao bi biti) onda ce nam puno pomoc. Ako ga prodamo cemo sigurno imat rupu, jer nema sanse da uz Keitu, zamjenu za Cana, golmana, jednog ili dva ofenzivca uspijemo jos i tu dovest kvalitetu koja nam je potrebna.

Nisam gledao tocne podatke koliko je koji bio ozljedjen ali ostavio mi je taj dojam u glavi da je bio jako dugo ozljedjen i odna kad bi se vratio, opet bi se ozljedio. Uglavnom kuzim ja obe strane price. I tvoju i drugu stranu i kazem opet osobno sam skloniji onima koji ne vole bas taj tip igraca ili koji misle da nisu vrijedni toga mjesta u momcadi i ulaganja u njih jer ovisi dosta i sa srecom.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #724 : Svibanj 16, 2018, 10:31 »
Nisam gledao tocne podatke koliko je koji bio ozljedjen ali ostavio mi je taj dojam u glavi da je bio jako dugo ozljedjen i odna kad bi se vratio, opet bi se ozljedio.
To je zato jer ti nedavno sjecanje na ovu sezonu brise sjecanja na prethodne 3 i ostavlja takav dojam...

• Hero Member
« Odgovori #725 : Svibanj 16, 2018, 10:37 »
To je zato jer ti nedavno sjecanje na ovu sezonu brise sjecanja na prethodne 3 i ostavlja takav dojam...

Imao je on koliko se sjecam (mozda se i varam) i prije dosta sitnih ozljedica, ova sezona je bila slag na kraju u stilu Sturridgea. Ubij me sto sam skeptican i ne vjerujem da se nece opet ozljedit.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #726 : Svibanj 16, 2018, 11:11 »
Imao je on koliko se sjecam (mozda se i varam) i prije dosta sitnih ozljedica, ova sezona je bila slag na kraju u stilu Sturridgea. Ubij me sto sam skeptican i ne vjerujem da se nece opet ozljedit.
Je, imao je sitnih ozljedica di bi propustio 2-3 tekme i ima ovu ozljedu di je propustio skoro cijelu sezonu, i da ozljedit ce se vrlo vjerojatno opet iduce sezone, ali ako propusti 5-6 tekmi to nam je i dalje bolje od toga da ga nemamo uopce. Ozljedit ce se i Hendo (koji ima puno vecih problema s tim ozljedicama nego Lallana) i Matip i Clyne i Gomez. Ocemo sve njih prodat dok jos mogu hodat? Ajmo ostat s 10 igraca, pa ce od 50 utakmica u sezoni i svi oni pocrkavat. Stvarno ne vidim sto dobivamo s prodajom Lallane ovog ljeta, ne vidim.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #727 : Svibanj 16, 2018, 11:15 »
Mihovile, ja i ti smo vec prosli kroz ovo.
Otprilike je svake sezone dva mjeseca out, ove je bio cijelu, i tu nema sta nema zakljuciti da je igrac sklon ozljedama.

To jel bi ga sad prodavao, u ovom trenutku ne dolazi u obzir, ali da lagano vec iritira to, iritira i trebat ce brzo razmisljati i o rastanku.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #728 : Svibanj 16, 2018, 11:20 »
Otprilike je svake sezone dva mjeseca out, ove je bio cijelu, i tu nema sta nema zakljuciti da je igrac sklon ozljedama.

To jel bi ga sad prodavao, u ovom trenutku ne dolazi u obzir, ali da lagano vec iritira to, iritira i trebat ce brzo razmisljati i o rastanku.
Je, sklon je ozljedicam, ali nije Sturridge, puno je blizi Hendi. Samo kazem, nije netko na kog ne mozes racunat veci dio sezone (bar ako uzmemo uzorak od kad je kod nas) i nema govora o tome da bi ga sad prodavao u ovakvoj situaciji u vezi. Jel treba razmisljat o zamjeni? Definitivno, napisao sam to prije 2 posta, vec smo krenuli u tom smjeru s Oxom, jebiga, i on se slomio pa onda moramo zadrzat Lallanu bar jos 1 sezonu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #729 : Svibanj 16, 2018, 11:31 »
To je vise moja osobna perspektiva. Znam da se neki treneri vole kockati vise s takvim igracima (Wenger) ali eto ja osobno ne bih zelio imati takve igrace da sam trener.
naravno. kod mene je taj tvoj osjećaj počeo tamo negdje sa Kewellom, jako drag igrač ali ipak sam bio za proaju, evo i za Stua sam najmanje tri godine ponavljao kako bi ga trebalo prodati... kod Lallane bi ipak još malo pričekao
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #730 : Svibanj 16, 2018, 12:18 »
Potpuno se slažem s Mihovilom, ovdje pada priča da je Lallana bogaljčina tipa Kewell ili Sturridge, a de facto je jedino ove sezone imao baš problem, proteklih sezona je odigrao većinu utakmica. Mislim da je zaslužio da ga se pričeka ove godine, tim više jer je Ox out izgleda do kraja godine.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

• Hero Member
« Odgovori #731 : Svibanj 16, 2018, 21:12 »
Je, imao je sitnih ozljedica di bi propustio 2-3 tekme i ima ovu ozljedu di je propustio skoro cijelu sezonu, i da ozljedit ce se vrlo vjerojatno opet iduce sezone, ali ako propusti 5-6 tekmi to nam je i dalje bolje od toga da ga nemamo uopce. Ozljedit ce se i Hendo (koji ima puno vecih problema s tim ozljedicama nego Lallana) i Matip i Clyne i Gomez. Ocemo sve njih prodat dok jos mogu hodat? Ajmo ostat s 10 igraca, pa ce od 50 utakmica u sezoni i svi oni pocrkavat. Stvarno ne vidim sto dobivamo s prodajom Lallane ovog ljeta, ne vidim.

Henderson nikada nije izbivao skoro citavu godinu kao sto je to Lallana. To je poprilicno jebeno velika razlika. Razlika koja promjeni igrace nekada mentalno/postanu jos skloniji ozljedama/dugo im treba da se vrate u formu/obicno im karijera krene nizbrdo itd.........
Je, je ja sam bas rekao ajmo prodat svakog igraca koji je se ikada ozljedio.  :roll Daj mi nadji gdje sam rekao ista slicno tome. Rekao sam da ne volim igrace koji su skloni ozljedama pod tim naravno se odnosi na igrace koji se kao Lallana ozljedi prakticki godinu dana ili Sturridge itd... Lallanu bi prodao odmah sada ako nadjemo dostojnu zamjenu ali mi nije prvi na listi kojeg bi prodao. Vec sam pisao o tome sta mislim koga ce se dovesti/prodati na ljeto u drugoj temi prije nekog vremena, tu uopce nisam ni spominjao prodaju Lallane jer neocekivam ni da ce se dogoditi ali da je zelim vidjeti u nekom idealnom svijetu? Da. Zamjenu koja je bolja od njega i nije po mogucnosti "ostecena roba" kao on.

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #732 : Svibanj 17, 2018, 09:35 »
Henderson nikada nije izbivao skoro citavu godinu kao sto je to Lallana. To je poprilicno jebeno velika razlika. Razlika koja promjeni igrace nekada mentalno/postanu jos skloniji ozljedama/dugo im treba da se vrate u formu/obicno im karijera krene nizbrdo itd.........
Je, je ja sam bas rekao ajmo prodat svakog igraca koji je se ikada ozljedio.  :roll Daj mi nadji gdje sam rekao ista slicno tome. Rekao sam da ne volim igrace koji su skloni ozljedama pod tim naravno se odnosi na igrace koji se kao Lallana ozljedi prakticki godinu dana ili Sturridge itd... Lallanu bi prodao odmah sada ako nadjemo dostojnu zamjenu ali mi nije prvi na listi kojeg bi prodao. Vec sam pisao o tome sta mislim koga ce se dovesti/prodati na ljeto u drugoj temi prije nekog vremena, tu uopce nisam ni spominjao prodaju Lallane jer neocekivam ni da ce se dogoditi ali da je zelim vidjeti u nekom idealnom svijetu? Da. Zamjenu koja je bolja od njega i nije po mogucnosti "ostecena roba" kao on.

U sezoni 15/16 ga nije bilo skoro cijeli prvi dio sezone, vratio se na kratko, onda se opet ozlijedio na nekoliko tjedana. Na kraju je propustio i zadnjih mjesec dana sezone
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #733 : Svibanj 17, 2018, 19:33 »
Kako je moguce da nije dobio poziv za repku? Sve na stranu, ali jel mi moze neko dati polu-opravdan razlog?
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #734 : Svibanj 17, 2018, 19:35 »
Jel poluopravdan to što je propustio cijelu sezonu?