Pa nije to samo stvar vjerovanja u ekipu nego i formu konkurencije. Nama je forma u padu, nanizale se ozljede, a dijelu konkurencije koji prošle godine nisu ni bili konkurencija je forma u rastu. Ako se nama dogodi još koja ozljeda, biti će veselo.
Polako, sezona je tek pocela, proslo je 5 kola.
Prosle godine nakon 5 kola se vecina ovdje cudila kako Arteta jos ima posao a sad je prakticki Arsenal glavni hit lige (a prakticki se nista nije promjenilo, samo su nastavili rast u zdravom i smislenom smjeru koji je bio vidljiv odmah na startu prosle sezone).
Europa i zgusnuti raspored tek sad krece, vidjet cemo kako ce se neki koji nisu navikli nosit s time. Stvarno mislim da dosta jako reagiramo nakon ovih 5 utakmica.
Uostalom da Bobby nije bio ozljeden jednu utakmicu sad bi bili u top 4, ovako ako mu se bar jos netko prikljuci (a Nunez i Jota se uskoro vracaju) evo nas u borbi za sam vrh opet. Ako ne, bude nas on potegnuo na svojim ledima u top 4 ko i prije 2 godine
Ok, samo ja ne vjerujem da ćemo iduće ljeto uloviti Judea, isto kao što ovo ljeto nismo ulovili Touchamenia. Tako da čekamo bezveze da se opet ponovi jedno te isto.
Ja se slazem, ne vjerujem ni ja, ali ocito si Klopp zeli dat jos jednu sansu.
A i s drugim dijelom za zasicenje/zamor se isto slazem (nije bez razloga da nam najbolje ove sezone izgledaju dva igraca koja su zbog ozljeda propustili proslu sezonu) ali vjerujem da cemo se izvuc iz toga kroz sezonu a neko osvjezenje cemo valjda dobit i od lika na kojeg smo potrosili 75 milijuna.