Autor Tema: Arthur Melo #29  (Posjeta: 9322 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: Arthur Melo #29
« Odgovori #15 : Rujan 02, 2022, 00:28 »
Ma sve ok, ja samo kažem kako će to seniorsko tijelo u vezi izgledati na terenu.

Samo opet se vraćamo na to da bi iduće sezone trebao biti taj famozni remont. Ako se slučajno dogodi da ne ulovimo ligu prvaka, a kako je krenulo s ozljedama i formom ne isključujem to, od tog remonta neće biti ništa.
Jer sigurno neće Barelle i Bellinghami doći bez lige prvaka niti će vlasnici htjeti bez prodaja igrača i bez lige prvaka kešnuti za takva pojačanja.
Tako da zapravo dobro da je Artur došao već sad, u tom slučaju ga taman možemo zadržati pa i ako i bude kao Aquilani.  :D

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #16 : Rujan 02, 2022, 00:30 »
Mislim da je pretjerivanje usporedit ovoga sa Aquillanijem, isto kao šta mislim da ovo nije transfer tipa Caulker, Davis, Kabak da samo upotpuni broj u rosteru. Nisam inače fan Talijana u premierligi, mislim da njima svima paše domaća liga i okruženje. Kako god da se okrene bolji je od Milnera, imat ćeš više koristi od njega nego od Oxa tako da su to već dva plusa. Nisam ga gledao previše ali ovo šta se može vidit po kompilacijama stilski mi djeluje na nekakav miks Thiaga i Wijnalduma. Pozitivno je i to šta mu neće trebat neka druga prilagodba jer ima 3 Brazlica u ekipi i još nekolicinu latinosa. U svakom slučaju prošao je Barcu, Juvenus je izdvojio preko 70 miliona za njega, tako da ne može bit nekakva neznalica. Vidit ćemo kako će se uklopiti, nisam na prvu bio oduševljen ovim transferom , ali da bi mogao koristiti kao squad player za ovu sezonu, to bih definitivno mogao.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #17 : Rujan 02, 2022, 00:35 »
Ma sve ok, ja samo kažem kako će to seniorsko tijelo u vezi izgledati na terenu.

Samo opet se vraćamo na to da bi iduće sezone trebao biti taj famozni remont. Ako se slučajno dogodi da ne ulovimo ligu prvaka, a kako je krenulo s ozljedama i formom ne isključujem to, od tog remonta neće biti ništa.
Jer sigurno neće Barelle i Bellinghami doći bez lige prvaka…
A ono, ja uvijek tvrdim da liga prvaka nije sad takva razlika, pogotovo ne u situaciji di bi mi sad jednu sezonu ispali iz nje zbog velikog broja ozljeda ili tako nesto da se dogodi.

Arsenal je izvan lige prvaka vec par godina pa su ove godine uzeli Jesusa ispred par klubova koji igraju ligu prvaka. Ako imas smislen projekt (a mi smo i dalje jako dobar klub, ekipa i projekt (sve 3 razine)) moci ces dovest dobre igrace, a to ne moraju nuzno bit Bellinghami i Barelle. Tako da se ja ne brinem previse oko toga.

Da se razumijemo, ja bi odradio ovaj prijelazni rok dosta drukcije nego smo se mi odlucili i nisam bas sretan s tim na sta smo se odlucili. Ali u kontekstu odluka koje smo donijeli i kako smo odlucili odradit ovaj rok i kako zelimo odradit iduce ljeto onda mi je ovo cisto oke potez kojim ne mozemo gotovo nista izgubit a tesko da cemo ista i dobit.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Rujan 02, 2022, 00:41 »
Mislim da je pretjerivanje usporedit ovoga sa Aquillanijem, isto kao šta mislim da ovo nije transfer tipa Caulker, Davis, Kabak da samo upotpuni broj u rosteru. Nisam inače fan Talijana u premierligi, mislim da njima svima paše domaća liga i okruženje. Kako god da se okrene bolji je od Milnera, imat ćeš više koristi od njega nego od Oxa tako da su to već dva plusa. Nisam ga gledao previše ali ovo šta se može vidit po kompilacijama stilski mi djeluje na nekakav miks Thiaga i Wijnalduma. Pozitivno je i to šta mu neće trebat neka druga prilagodba jer ima 3 Brazlica u ekipi i još nekolicinu latinosa. U svakom slučaju prošao je Barcu, Juvenus je izdvojio preko 70 miliona za njega, tako da ne može bit nekakva neznalica. Vidit ćemo kako će se uklopiti, nisam na prvu bio oduševljen ovim transferom , ali da bi mogao koristiti kao squad player za ovu sezonu, to bih definitivno mogao.

Mislim da je to nemoguće. :D

0:45

Never miss a good chance to shut up.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #19 : Rujan 02, 2022, 00:45 »
I da se desi slučajno da ne uđemo u ligu prvaka, opet imaš sigurnu ligu prvaka 2024. kad se bude mijenjao format, proširivalo i 2 mjesta budu davana po koeficijentu, tad bi u ligu prvaka pa makar bili i osmi u ligi. Tako da jednu sezonu bi se dalo istrpiti.

A to da nećemo u ligu prvaka je realno koliko i to da GOAT najbolji nogometaš svih vremena zabije ispod 40 golova u premiershipu u ovoj sezoni.
Ne da ćemo ući u ligu prvaka već ćemo zabilježiti bar 15 pobjeda u nizu u ligi, osvojiti ligu, ligu prvaka i bar jedan kup  ;) :*

Offline djapojunior

• Hero Member
« Odgovori #20 : Rujan 02, 2022, 00:48 »

Ako imas smislen projekt (a mi smo i dalje jako dobar klub, ekipa i projekt (sve 3 razine)) moci ces dovest dobre igrace, a to ne moraju nuzno bit Bellinghami i Barelle.

Pa ako takvi postoje, šta ih onda nismo doveli ovo ljeto?  :D

U svakom slučaju, nisam dosad nikad vidio da smo nakon godine čekanja doveli prve mete, ne vjerujem da ćemo ni iduće. A kad je tako, onda smo već ovo ljeto mogli dovesti konkretno pojačanje u vezni red i pokušati nešto konkretno napraviti od sezone.
A ako je cilje sezone bio revijalno ju odraditi i onda remont dogodine, onda sve pet i u nadi da će zamjenska rješenja za Barelle i Bellinghame biti ipak malo bolja od Arthura Mela.   :super

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #21 : Rujan 02, 2022, 00:52 »
Mislim da cemo imati dobru sezonu. U najgorem slucaju bez muke obezbjedjena LP. Premalo ljudi vjeruju u ovu ekipu

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #22 : Rujan 02, 2022, 00:54 »
Pa ako takvi postoje, šta ih onda nismo doveli ovo ljeto?  :D
Zato jer si ocito zelimo dat sansu iduce sezone za Judea ili tako nekoga (rekao bi gotovo sigurno iskljucivo njega). Po meni mi imamo vec popunjenih 5/6 mjesta (ili 6/7 ovisno kako gledamo) u vezi za iducu sezonu i to dobro popunjenih, ocito je da si Klopp zeli dat tu sansu da puca najvise jos jednom nakon Touchamenia ovog ljeta pa ako ne prode ni iduce godine cemo iduce godine ic na B varijantu.

I meni je glupo pricat da smo mi bez pojacanja ove sezone u nekakvoj revijalnoj sezoni. Ono i dalje smo ista ekipa koja je prosle sezone odigrala jednu od najboljih sezoni u povijesti samo sa Nunezom umjesto Manea, ja nas i dalje vidim kao jako ozbiljnu ekipu ove sezone.

Offline djapojunior

• Hero Member
« Odgovori #23 : Rujan 02, 2022, 00:55 »
Mislim da cemo imati dobru sezonu. U najgorem slucaju bez muke obezbjedjena LP. Premalo ljudi vjeruju u ovu ekipu

Pa nije to samo stvar vjerovanja u ekipu nego i formu konkurencije. Nama je forma u padu, nanizale se ozljede, a dijelu konkurencije koji prošle godine nisu ni bili konkurencija je forma u rastu. Ako se nama dogodi još koja ozljeda, biti će veselo.

Zato jer si ocito zelimo dat sansu iduce sezone za Judea ili tako nekoga (rekao bi gotovo sigurno iskljucivo njega). Po meni mi imamo vec popunjenih 5/6 mjesta (ili 6/7 ovisno kako gledamo) u vezi za iducu sezonu i to dobro popunjenih, ocito je da si Klopp zeli dat tu sansu da puca najvise jos jednom nakon Touchamenia ovog ljeta pa ako ne prode ni iduce godine cemo iduce godine ic na B varijantu.

I meni je glupo pricat da smo mi bez pojacanja ove sezone u nekakvoj revijalnoj sezoni. Ono i dalje smo ista ekipa koja je prosle sezone odigrala jednu od najboljih sezoni u povijesti samo sa Nunezom umjesto Manea, ja nas i dalje vidim kao jako ozbiljnu ekipu ove sezone.

Ok, samo ja ne vjerujem da ćemo iduće ljeto uloviti Judea, isto kao što ovo ljeto nismo ulovili Touchamenia. Tako da čekamo bezveze da se opet ponovi jedno te isto.
A to da je ista ekipa koja je prošle godine odigrala sezonu kakvu je po meni je možda i dio probblema. Ono zasićenje o kojem sam pričao kojeg sam se bojao za prošlu sezonu.
Uzmi neke igrače poput Robertsona, Hendersona, pa i Fabinha. Totalno ispuhani, malo pregoreni ove sezone. Pitanje hoće li se forma oporaviti tokom sezone. I baš zato je malo osvježenje moglo biti spas.

Ali dobro, šta bi bilo kad bi bilo, vidit ćemo na kraju sezone i iduće ljeto gdje nas put vodi, neću više naklapati oko toga.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #24 : Rujan 02, 2022, 00:58 »

Hendo, Fabinho, Thiago, Jones, (Elliott)

Po meni nedostaju 2. DLP kao dugoročna zamjena za Thiaga (npr. Sučić ili Gavi ako ne produži) i istureni #8 (npr. Barella/Bellingham). Koga sam zaboravio da ti je 5.?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #25 : Rujan 02, 2022, 01:00 »
Pa nije to samo stvar vjerovanja u ekipu nego i formu konkurencije. Nama je forma u padu, nanizale se ozljede, a dijelu konkurencije koji prošle godine nisu ni bili konkurencija je forma u rastu. Ako se nama dogodi još koja ozljeda, biti će veselo.
Ljudi su zamaskirani cinjenicom da Arsenal ima 5 od 5. Nema sanse da tako nastave, njima ako se povrijedi jedan igrac je kao da se nama povrijedi tri

Chelsea je losiji nego prosle sezone, United je u tranziciji, a ni City mi na papiru ne izgleda bolje.
Tottenham je bolji nego lani, imaju sirinu ali veza im je realno prosjek i to ce ih kostati vecih dometa, bas kao i stoperi

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #26 : Rujan 02, 2022, 01:03 »
Polako, sezona je tek pocela, proslo je 5 kola.
Prosle godine nakon 5 kola se vecina ovdje cudila kako Arteta jos ima posao a sad je prakticki Arsenal glavni hit lige (a prakticki se nista nije promjenilo, samo su nastavili rast u zdravom i smislenom smjeru koji je bio vidljiv odmah na startu prosle sezone).

Europa i zgusnuti raspored tek sad krece, vidjet cemo kako ce se neki koji nisu navikli nosit s time. Stvarno mislim da dosta jako reagiramo nakon ovih 5 utakmica.

Uostalom da Bobby nije bio ozljeden jednu utakmicu sad bi bili u top 4, ovako ako mu se bar jos netko prikljuci (a Nunez i Jota se uskoro vracaju) evo nas u borbi za sam vrh opet. Ako ne, bude nas on potegnuo na svojim ledima u top 4 ko i prije 2 godine :D

Ok, samo ja ne vjerujem da ćemo iduće ljeto uloviti Judea, isto kao što ovo ljeto nismo ulovili Touchamenia. Tako da čekamo bezveze da se opet ponovi jedno te isto.
Ja se slazem, ne vjerujem ni ja, ali ocito si Klopp zeli dat jos jednu sansu.

A i s drugim dijelom za zasicenje/zamor se isto slazem (nije bez razloga da nam najbolje ove sezone izgledaju dva igraca koja su zbog ozljeda propustili proslu sezonu) ali vjerujem da cemo se izvuc iz toga kroz sezonu a neko osvjezenje cemo valjda dobit i od lika na kojeg smo potrosili 75 milijuna. :D

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #27 : Rujan 02, 2022, 01:10 »
Hendo, Fabinho, Thiago, Jones, (Elliott)

Po meni nedostaju 2. DLP kao dugoročna zamjena za Thiaga (npr. Sučić ili Gavi ako ne produži) i istureni #8 (npr. Barella/Bellingham). Koga sam zaboravio da ti je 5.?
Ma Elliot je siguran unutra o tome vise nema dvojbe. Pogotovo za iducu sezonu.

I onda si tocno na tih 5/6 s kojima sam zadovoljan. Kad ih nekako pokusamo rangirat po kvaliteti (zanemarujuci uloge i ako idemo skroz plasticno), ja sam zadovoljan s onim s cim bi ulazili u iducu sezonu.

1-Thiago
2-
3-Fabinho
4-Hendo
5-Elliot
6-Jones

Stvarno mislim da nema puno ekipa boljeg 4. veznjaka od Hende ili 3. od Fabinha ili bolju 6. opciju u vezi od Jonesa (ili 7. od Milnera)  :)

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #28 : Rujan 02, 2022, 01:10 »
Ljudi su zamaskirani cinjenicom da Arsenal ima 5 od 5. Nema sanse da tako nastave, njima ako se povrijedi jedan igrac je kao da se nama povrijedi tri

Chelsea je losiji nego prosle sezone, United je u tranziciji, a ni City mi na papiru ne izgleda bolje.
Tottenham je bolji nego lani, imaju sirinu ali veza im je realno prosjek i to ce ih kostati vecih dometa, bas kao i stoperi
Tako je. Ne treba pretjerivati s tih pet pobjeda u nizu. To sada drugacije izgleda jer je odigrano tek pet kola. Recimo, arsenal je imao 5 pobjeda u prvenstvu u nizu prosle sezone prije utakmice s nama u 3. mj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #29 : Rujan 02, 2022, 01:13 »
Ma Elliot je siguran unutra o tome vise nema dvojbe. Pogotovo za iducu sezonu.

I onda si tocno na tih 5/6 s kojima sam zadovoljan. Kad ih nekako pokusamo rangirat po kvaliteti (zanemarujuci uloge i ako idemo skroz plasticno), ja sam zadovoljan s onim s cim bi ulazili u iducu sezonu.

1-Thiago
2-
3-Fabinho
4-Hendo
5-Elliot
6-Jones

Stvarno mislim da nema puno ekipa boljeg 4. veznjaka od Hende ili 3. od Fabinha ili bolju 6. opciju u vezi od Jonesa (ili 7. od Milnera)  :)

Mislio sam da Elliota računaš kao potencijalnu opciju na krilu pa onda on možda popunjava vezu, a možda i ne (kad si napisao 6 ili 7 ovisno kako ih gledamo). Tko ti je onda taj 7.? Ili Milner opet produžuje? :lol
« Zadnja izmjena: Rujan 02, 2022, 01:19 gento »