Anketa

Koliko ste zadovoljni ovakvim stoperom u ovom trenutku/situaciji?

1
2
3
4
5

Autor Tema: Ben Davies #28  (Posjeta: 9236 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Ben Davies #28
« Odgovori #60 : Kolovoz 14, 2021, 15:45 »
Oke, nek vrijedi onda 3 milijuna, ali opet nisi popušio 2 milijuna, nego si profitirao.

I rekao sam 3 posudbe ako ima 5 godina ugovora.
Ma dobro, kad uracunas jos inflaciju, opet si na nuli ili blizu nule, ali nije to ni bitno. Prodat ga kad cemo moc i to je to, ni ja ne ocekujem da cemo tu nesto izgubit.

…pa jebo te zivot ako ovo nije katastrofalan transfer onda ne znam sta je?
Pa recimo Barcine kupnje Coutinha, Griezmanna i/li Pjanica. Ili recimo Arsenalova kupnja Pepea, Atleticova kupnja Lemara ili ako bas ocemo nase kupnje Keite i Carrolla su puno blize katastrofalnim transferima nego ovo. Ovo je nista nista transfer, na kojem nista nisi izgubio i nista dobio, u trenutku i okolnostima kad je napravljen mi je potpuno prihvatljiv.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #61 : Kolovoz 14, 2021, 15:48 »
Pa recimo Barcine kupnje Coutinha, Griezmanna i/li Pjanica. Ili recimo Arsenalova kupnja Pepea, Atleticova kupnja Lemara ili ako bas ocemo nase kupnje Keite i Carrolla su puno blize katastrofalnim transferima nego ovo. Ovo je nista nista transfer, na kojem nista nisi izgubio i nista dobio, u trenutku i okolnostima kad je napravljen mi je potpuno prihvatljiv.

Ovo dvoje. Još danas zahvaljujem nebesima što nismo doveli Lemara. Lik mi je u očima bio manji od Shaqirija. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #62 : Kolovoz 14, 2021, 15:49 »
To smo radili s Grujicem, Wilsonom i sličnima. Za Origija smo samo na posudbi od Wolfsburga dobili 7 milijuna.

Moja je poanta da se od tih posudbi može vratiti uloženo, a cijena se održava i onda prodaja je čisti profit. Gle kako Chelsea zarađuje iz godine u godinu.

Jasno mi je kako gledas, samo on nema 20 kao Grujic, Wilson i slicni kad se islo s njima nego 26 pa vjerujem da ce taj transfer biti vec na ljeto..

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #63 : Kolovoz 14, 2021, 15:58 »
To smo radili s Grujicem, Wilsonom i sličnima. Za Origija smo samo na posudbi od Wolfsburga dobili 7 milijuna.

Moja je poanta da se od tih posudbi može vratiti uloženo, a cijena se održava i onda prodaja je čisti profit. Gle kako Chelsea zarađuje iz godine u godinu.

Navedene smo kupili s 19/20g i nije ista usporedba, chelsea to radi s mladim talentima jer im jeftinije izgubiti par milja nego popušit 'next big thing', ali i tako popuše..

Davies nit je mlad nit je talentiran. Uopće je na koncu nebitno popušimo li tu 2M ili budemo na 0, ili na +1, loš posao je bio dovodit čovjeka u firmu koji ti nije radio ništa osim što je dolazio na posao. Da je bio free, nešto manje loše, ovako neki mickey mouse transfer za kikiriki bez jebenog rezona na kraju..
Ma, oko čega se ovdje vodi rasprava, 25og igrača valjda.. suludo..
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #64 : Kolovoz 14, 2021, 16:29 »
Zar nisi ti pokrenuo raspravu? :D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #65 : Kolovoz 14, 2021, 16:33 »
Zar nisi ti pokrenuo raspravu? :D

Ja nisam uopće želio raspravu..  :ceka

Ponekad je nad nebitnim bolje prešutit nego da svi gubimo vrijeme pokušavajući pomiriti mišljenja.
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #66 : Kolovoz 14, 2021, 16:36 »
Pa valjda svatko može reći svoje mišljenje. Ugl, u najboljem slučaju nama 5. stoper ili nešto malo zaradimo od posudbi + transfera. Totalno "nebitan" igrač, tu se slažemo.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #67 : Kolovoz 14, 2021, 16:42 »
Ja nisam uopće želio raspravu..  :ceka

Ponekad je nad nebitnim bolje prešutit nego da svi gubimo vrijeme pokušavajući pomiriti mišljenja.

Zasto je potrebno uopce pomiriti misljenja? Svatko iznese svoje i super..  B-)

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #68 : Kolovoz 14, 2021, 16:45 »
Zasto je potrebno uopce pomiriti misljenja? Svatko iznese svoje i super..  B-)

Točno, zapravo ja prvi sam tvrdoglav oko svog viđenja  :D

Pa valjda svatko može reći svoje mišljenje. Ugl, u najboljem slučaju nama 5. stoper ili nešto malo zaradimo od posudbi + transfera. Totalno "nebitan" igrač, tu se slažemo.

Naravno, to je smisao foruma, međutim tema je sudbonosna koliko i pitanje trećeg golmana..
YNWA!!

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #69 : Kolovoz 14, 2021, 18:26 »
A jebem ti ako ćemo 2m izgubljena računati kao katastrofu...veća mi je katastrofa što Kariusa držimo na platnom spisku koliko već godina bez ikakvog razloga

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #70 : Kolovoz 14, 2021, 18:29 »
A jebem ti ako ćemo 2m izgubljena računati kao katastrofu...veća mi je katastrofa što Kariusa držimo na platnom spisku koliko već godina bez ikakvog razloga

Pa i tu smo kroz posudbu Besiktasu i Union Berlinu anulirali njegovu placu plus dobili od Besiktasa 2 i pol mil eura za posudbu.. 😎

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #71 : Kolovoz 14, 2021, 18:30 »
Evo ispraviću se, veća mi je katastrofa novi ugovor Adrianu nego Davies  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #72 : Kolovoz 15, 2021, 23:01 »
🥇· Sheffield United will pay around £1m to loan Ben Davies for the remainder of the Championship season.

Source: @SheffieldStar https://t.co/wyHeJGOdTz

Online mashaka

• Hero Member
« Odgovori #73 : Kolovoz 15, 2021, 23:12 »
Još 1 milion bliže smo Mbappeu 🎉

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #74 : Kolovoz 16, 2021, 20:44 »
Ben Davies' loan to Sheffield United is confirmed.

Liverpool receive a loan fee of £500,000, plus £500,000 if the Blades get promoted. 🔴

#LFC