A ne temelju cega ti tocno zakljucujes da smo popusili 2 milje s igracem koji je ugovorom vezan za nas do 2025. godine? Od kuda tocno to zakljucujes? I da, naravno da utjece na cijenu i njegov potpis za Liverpool. Ovisi samo o kojim parametrima pricamo. Ali 2-3 milje svakako moze vrijediti, a tko kaze da ne moze i nesto vise?
Liam Millar je otisao ovo ljeto za 1.3 milje funti u Basel. Kamil Grabara je otisao za 3 milje funti u FC Kopenhagen.. Na temelju takvih stvari zakljucujem da bi kroz ovu posudbu s njime mogli izvuci minimalno povrat ulozenog, ako vec ne neki plus.. Nije sigurno, ali je itekako moguce.
Nebi bilo prvi puta. Englez je od 26 godina s dosta dobrom reputacijom koju nosi iz Championshipa. Jedna dobra sezona u Sheffieldu i imas povrat love pa i zaradu.. Ne mora nuzno tako biti, ali zasto nebi bilo tako? Poput gore spomenutih imas i Awoniyija koji nije mogao ni dobiti dozvolu do ovog ljeta pa je ostvario dobar transfer u bundesligasa, a vukao se po posudbama..
Čovjek nije dobio 5 jebenih minuta, evo na temelju toga.
Awoniyi nikad nije dobio radnu dozvolu a bio je dobar u bundesligi, Grabara je bio odličan na u21 evropskom prije par godina i mlađi je, neusporedivo. Zapravo sve koje si naveo su mlađi, Davies ima 26g
Nebitno, nisam ja prognozer niti gledam u kristalnu kuglu da znam kako će se razvijati karijera ovog momka, činjenica je da nam nije pomogao osim u treningu i da nije bio dovoljno dobar da uđe barem trash time jedne tekme..
po meni je to loša prosudba onog koji ga je odabrao za lpool kakva god konkurencija mu bila u tom trenutku..
Uopće nezz zašto se kačim na ovo, očito nisam jedini kojem je ovo loš potez ili misterija..