Anketa

Koliko ste zadovoljni ovakvim stoperom u ovom trenutku/situaciji?

1
2
3
4
5

Autor Tema: Ben Davies #28  (Posjeta: 14192 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
Odg: Ben Davies #
« Odgovori #15 : Siječanj 31, 2021, 23:02 »
Tjesim se sa ovim izrekama “Valjda Klopp zna”, “I Robbo je dosao iz Hulla”... Ono sto sam vidio na YT klipovima je to da je cvrst i malo prgaviji stoper sto mi se sviđa, a za ostalo vidjet cemo... Ocekivanja nemam, moze samo pozitivno iznenaditi.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #16 : Siječanj 31, 2021, 23:06 »
Ma mislim, za mene je ovo tijelo koje ce malo bolje stilski pasat od Phillipsa iducih par mjeseci, ne vidim ga u ekipi vec iduceg ljeta i oke sam s time.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #17 : Siječanj 31, 2021, 23:09 »
Ma mislim, za mene je ovo tijelo koje ce malo bolje stilski pasat od Phillipsa iducih par mjeseci, ne vidim ga u ekipi vec iduceg ljeta i oke sam s time.
Baš.
Ogroman pritisak na dečku. Došao iz nižeg ranga, odmah mora uskočiti u goruće kopačke, a ubrzo potom pada u zaborav.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Siječanj 31, 2021, 23:11 »
Baš.
Ogroman pritisak na dečku. Došao iz nižeg ranga, odmah mora uskočiti u goruće kopačke, a ubrzo potom pada u zaborav.

Pa ne bih rekao da je pritisak na njemu. Ako ne uspije, vraća se u Championship gdje bi svejedno, ako bar nekako uspije, ostaje u PL. Ovo mu je šansa da podigne svoju karijeru za 2 razine.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #19 : Siječanj 31, 2021, 23:37 »
Pa ne bih rekao da je pritisak na njemu. Ako ne uspije, vraća se u Championship gdje bi svejedno, ako bar nekako uspije, ostaje u PL. Ovo mu je šansa da podigne svoju karijeru za 2 razine.
Da, to je što se njega tiče.
Ja sam to pozicionirao iz kuta navijača (globalno navijača, ne isključivo osobno mišljenje)

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #20 : Veljača 01, 2021, 06:59 »
Bolje Championship stoper od PL stopera? :D

Ovo moze mnogo a ne mora nista da znaci,

Najbitnije da on odradi posao i ostane zdrav do kraja sezone a sad ako u njemu cuci neki ne otkriveni potencijal kao u Robertsonu koji je pa skoro iz Championshipa dosao kod nas bice to idealno.
ima kontinuitet igranja i u standardnoj je igrackoj formi tako da mu to bar nece biti problem da odmah izadje na teren

A sto se tice mustafia koji je cijelu sezonu presjedio na klupi i jos imao povredu ahilove tetive i novca i place koju bi morali izdvojiti za njega mislim da je ovo mnogo bolja opcija.

Nadajmo se najboljem.  :D
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #21 : Veljača 01, 2021, 08:30 »
A fee of around £1.6m was quickly agreed with Preston for Ben Davies, who also have a 20 per cent sell-on clause. An official announcement is expected today following the completion of a medical. #awlfc [@JamesPearceLFC and @Simon_Hughes__]

Bournemouth were also keen on securing Ben Davies’ signature and willing to pay a higher fee but once the 25-year-old was alerted to the fact Liverpool wanted him, he only had eyes for Anfield. Celtic are understood to be “gutted”. #awlfc [@JamesPearceLFC and @Simon_Hughes__]

Ben Davies ticked the right boxes in terms of value, experience and skillset to bolster their squad. He had been on Liverpool’s radar since he established himself in the Preston team in the 2017-18 season. #awlfc [@JamesPearceLFC and @Simon_Hughes__]

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #22 : Veljača 01, 2021, 10:05 »
Bas volim ove transfere u koje nitko ne vjeruje...decko nema sta izgubit a ima jako puno toga za dobiti...ovo je prilika kakvu svi nizeligaski igraci sanjaju. Sad samo ovisi oce se usrat prilike ili ce,kako smo ono govorili, pogledat tigra u oci :D
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #23 : Veljača 01, 2021, 10:19 »
Bas volim ove transfere u koje nitko ne vjeruje...decko nema sta izgubit a ima jako puno toga za dobiti...ovo je prilika kakvu svi nizeligaski igraci sanjaju. Sad samo ovisi oce se usrat prilike ili ce,kako smo ono govorili, pogledat tigra u oci :D

Ja bi pozdravio ovaj transfer da se radi o liku 21-22 godine ali ovaj dečko je na pragu 26 a vrhunac mu je Preston Noth End.
Pa jel moguće da ga nijedan premierligaš nije zapazio svih ovih godina bilo da se radi o Burnleyu, Sotonu, Brightonu itd itd. Ja bi rađe gurao sa Phillipsom i Rhysom i Hendom.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #24 : Veljača 01, 2021, 10:36 »
Pa isto tako nitko nije Vardya zapazio

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #25 : Veljača 01, 2021, 10:38 »
Pa isto tako nitko nije Vardya zapazio

Pa dobro, ali koje su šanse? To je kao da kažeš da Sheffield naredne sezone može osvojiti EPL jer ga je i Leicester osvojio nakon što se sezonu ranije borio za opstanak. Može, samo je pitanje koliko je to realno i koliko se to često događa?! :)

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #26 : Veljača 01, 2021, 10:44 »
Ja bi pozdravio ovaj transfer da se radi o liku 21-22 godine ali ovaj dečko je na pragu 26 a vrhunac mu je Preston Noth End.
Pa jel moguće da ga nijedan premierligaš nije zapazio svih ovih godina bilo da se radi o Burnleyu, Sotonu, Brightonu itd itd. Ja bi rađe gurao sa Phillipsom i Rhysom i Hendom.

Za tu cijenu i upravo cinjenicu da nije bas balavac po godinama te mogucnost da se pokaze ne vidim razlog zasto to nebi pokusao i kako to moze biti bolje od raubanja Hende na stoperu, a vec si i Fabinha tamo stavio.. Cijena koju Liverpool daje za njega ce vratiti uvijek (a potencijalno i vecu) tako da ne vidim kako od ove varijante tebi moze bolja biti nasa trenutna situacija? Do jucer je bila prica daj bilo sta samo da je stoper, a sad bi ostao na postojecem jer smo dobili dvije tekme.. Imas tijelo vise u obrani, a platio si minornu cijenu za njega.

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #27 : Veljača 01, 2021, 10:50 »
Nisu ni Virgila zapazili do 24. ili 25. godine pa je sad najbolji stoper na svijetu. Coady je proigrao tek u tim godinama i sad je dobar PL stoper. Ima još milijun takvih primjera gdje igrač tek u zrelijim godinama napravi neki skok u karijeri, pogotovo na stoperu, tako da me njegove godine uopće ne brinu, čak mu mogu biti i plus jer je zreliji i možda će bolje odgovoriti na pritisak nego mladi stoper. A to što ga klubovi koji dovode Sakha i slične nisu zapazili mi isto nije neki faktor.

Ne očekujem od njega neki takav skok u karijeri, ali mislim da je bolje gurati s njim tih pola godine nego ovim što sad imamo. A još ćemo dovesti nekog tako da je ovaj prva zamjena.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #28 : Veljača 01, 2021, 10:52 »
Ma zadovoljan sam ja s ovim transferom, nemamo što izgubiti, niti mi, niti on. Samo što svi uvijek uzimaju slučaj Vardy, a to se događa jednom u 20 godina valjda. Nekakav Coady bi se možda već i mogao dogoditi.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #29 : Veljača 01, 2021, 11:05 »
Ljudi nama treba zdrav igrac, zdrav stoper i trenutno al i za buducnost, mozda covjek  pod Kloppom bljesne i pokaze kvalitet koji nama treba.
Niko to ne zna pa treba sacekat i vidit,jer prakticno on ne kosta nista.

a na Gomeza , Matipa bas kao i Keitu i Oxa se ne moze ozbiljno racunat i planirat jer ljudi jednostavno fizicki nisu dovoljno jaki.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.