Anketa

Njegova prva godina u klubu je za

1
0 (0%)
2
1 (1.4%)
3
5 (7.1%)
4
20 (28.6%)
5
9 (12.9%)
Koliko očekujem od njega u nastavku
0 (0%)
nešto lošiji nego u prvoj godini
3 (4.3%)
kao i ove godine
15 (21.4%)
puno više
17 (24.3%)

Ukupno Glasova: 35

Glasanje završeno: Svibanj 19, 2018, 13:01

Autor Tema: Alex Oxlade-Chamberlain #21  (Posjeta: 65477 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Alex Oxlade-Chamberlain #21
« Odgovori #420 : Srpanj 30, 2022, 16:06 »
Znaš na šta mislim, više nije stao na gol, bio je i na posudbama. Kako god nakon tog kiksa nije pravio štetu Liverpoolu za razliku od Oxa koji je 2-3 sezone bukvalno beskoristan. Fazon Jack Wilsherea u Arsenalu nekad.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #421 : Kolovoz 08, 2022, 09:14 »
Njega treba prebaciti u temu "ozlijeđeni igrači" do kraja karijere.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #422 : Siječanj 25, 2023, 15:14 »
𝙉𝙀𝙒  (@MailSport):
Brighton are interested in signing Alex Oxlade-Chamberlain this January but any deal could hinge on whether Liverpool are prepared to let the midfielder leave for nothing this month

Ne bi me čudilo da ga pustimo. Velika plaća, a ne možemo ga prijaviti za LP jer on i Keita nisu bili prijavljeni za jesenski dio.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #423 : Siječanj 25, 2023, 16:13 »
haha koji bezobrazluk brightona, uzvratit im može free ak će Caicedo koštat 15 milijuna. Pa ne bi ga sad namjerno pustia

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #424 : Siječanj 25, 2023, 16:21 »
ma kako smo se mi doveli sa dva igraca u ovu situaciju i to dva vezna ox i keita pa to je prestrasno,
jednostavno se nije reagiralo na vrijeme i evo sta sad? ma uzas,
osobno sam toliko razocaran u kloppa da je to strasno
pa jebote sta si radio 5 godina zar nisi provalio kakvi su rizici sa njima i sta je najbolje , ma nevjerojatno
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #425 : Siječanj 25, 2023, 18:10 »
𝙉𝙀𝙒  (@MailSport):
Brighton are interested in signing Alex Oxlade-Chamberlain this January but any deal could hinge on whether Liverpool are prepared to let the midfielder leave for nothing this month

Ne bi me čudilo da ga pustimo. Velika plaća, a ne možemo ga prijaviti za LP jer on i Keita nisu bili prijavljeni za jesenski dio.

Pustio bi ga ako će nam dat popust 15 - 20 % ako pozelimo kupit Caiceda na ljeto.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #426 : Siječanj 25, 2023, 19:02 »
Pustio bi ga ako će nam dat popust 15 - 20 % ako pozelimo kupit Caiceda na ljeto.

Znaš koliko je 20% od njegovog transfera? Cca 15 milijuna. Vrijedi Ox sa 4 mjeseca ugovora 15 milijuna?

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #427 : Siječanj 25, 2023, 23:10 »
Ox je ogledni primjer očajne kadrovske odluke. Naime, kupljen je 2017. kao 24-godišnjak na ugovor od 5 sezona, dakle do njegove 29. godine. Odigra jednu dobru sezonu međutim potrga ligamente na kraju sezone, a inače mu je medicinski karton bio katastrofalan. I što mi napravimo? Damo mu produljenje (vjerojatno i povećanje plaće) do 2023, umjesto da smo ga prodali ili ostavili na starom ugovoru.

Keita slična stvar, s njim je još valjda bio i presedan gdje smo ga kupili pa čekali cijelu sezonu.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #428 : Siječanj 25, 2023, 23:36 »
Nismo Ocu povećali plaću, samo smo mu produžili za godinu dana. To je neka kloppova fora da igračima produži ugovor kod duže ozljede jer valjda misli da im tako da dodatnu motivaciju za povratak. Sličnu stvar je napravio i kod Glatzela.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #429 : Siječanj 26, 2023, 07:53 »
Znam da nismo u situaciji rasipati igrače okolo koje ionako nemamo dovoljno, ali mislim da smo ga mogli dati barem na posudbu do kraja godine.
Čitao sam da je zainteresiran bio Suthampton, Leicester i Brighton.

A ako baš nekoga jako zanima, ovdje može pratiti situaciju oko mogućih transfera.
https://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Premier+League/Liverpool/Midfielders/Alex+Oxlade-Chamberlain

Imate tu generalno sve moguće za cijelu ligu vezano za moguće transfere.