Autor Tema: Thiago #6  (Posjeta: 42284 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Thiago #6
« Odgovori #60 : Rujan 21, 2020, 12:35 »
Jbt može li se shvatiti da je taj podatak podijeljen iz razloga što se upravo desio rekord u broju uspješnih dodavanja u 45 min otkad se vodi ta statistika, ne zato što netko želi nakon 45 min igre dokazati da je Thiago najbolji veznjak ikad u Engleskoj. Možda bi onda bilo manje pms reakcija na nogometnom forumu.  :D
Zapravo se cak nije dogodilo ni to, nego rekord u broju paseva nekog tko je igrao 45 minuta ili manje.

Al da, ovo je jedna od onih statistika koje su vise "fun fact" nego ikakva kvalitetna statistika, nit mislim da joj je to bio cilj. Meni je Thiago bio solidan, nista posebno vise od toga, vidjelo se na svakom dodavanju da zna sta radi ali isto tako mi se cinio kao da se malo "preserava" u debiju u utakmici di smo brzo dosli do sigurnog vodstva i imamo igraca vise. U ozbiljnijoj utakmici bi volio da neke stvari odigrava drukcije, ovako mu nemam sta zamjerit.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #61 : Rujan 21, 2020, 12:39 »

Al da, ovo je jedna od onih statistika koje su vise "fun fact" nego ikakva kvalitetna statistika, nit mislim da joj je to bio cilj.

Upravo to.

Također, ništa spektakularno, ali za prvi nastup s klupe bez treninga mislim da je odradio jako dobro.
Say what again!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #62 : Rujan 21, 2020, 13:09 »
Upravo to.

Također, ništa spektakularno, ali za prvi nastup s klupe bez treninga mislim da je odradio jako dobro.

Samo neka promijeni broj jer nastavio je tradiciju pravljenja nepotrebnih pizd*** (penal) igrača s brojem 6.  :kuler

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #63 : Rujan 21, 2020, 13:40 »

Dream come true.  :D
Say what again!

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #64 : Rujan 21, 2020, 15:41 »
Još da je bio penal......  :D :D :D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #65 : Rujan 22, 2020, 12:55 »
ala kako mrzim ovakve statistike i brojanje točnih pasova. Realno, svi pasovi su mu bili prvom do sebe a dosta često i unazad. Još je i penal skrivio

tako da ono, uvjeren sam da je Thiago igračina, ali isto tako će mu trebat određeno vrijeme da dođe na svoju razinu i uklopi se u momčad. Jučerašnji nastup mu je bio prilično prosječan, da ne kažem loš i nemojte to s nekim debilnim statistikama pretvarat u svjetsko čudo

slažem se sa tobom, meni bi bilo bolnije da je penal realiziran, vratili bi ih u život makar i sa igračem manje.. tada nebi niko napisao točan broj paseva.
sjeća li se iko Joe Allena, i taj je imao točnost paseva preko 90%..  :D

nego iz aviona se vidi da zna dirigirati i da ima ideju  i prije nego primi loptu i stvarno volim takve igrače i treba nam takav igrač. taj dio je neupitan, ja se samo nadam da će se priviknuti na čvršću PL i da će ga ozljede zaobići.. 
YNWA!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #66 : Rujan 22, 2020, 13:37 »
slažem se sa tobom, meni bi bilo bolnije da je penal realiziran, vratili bi ih u život makar i sa igračem manje.. tada nebi niko napisao točan broj paseva.
sjeća li se iko Joe Allena, i taj je imao točnost paseva preko 90%..  :D

nego iz aviona se vidi da zna dirigirati i da ima ideju  i prije nego primi loptu i stvarno volim takve igrače i treba nam takav igrač. taj dio je neupitan, ja se samo nadam da će se priviknuti na čvršću PL i da će ga ozljede zaobići..

O tome se takodjer ne pise. Imao je 9 duela, i dobio je samo 2. Mora ulaziti daleko cvrsce.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #67 : Rujan 22, 2020, 19:24 »
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2020, 19:29 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #68 : Rujan 22, 2020, 20:09 »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #69 : Rujan 22, 2020, 20:12 »
Evo još jedan video:
https://twitter.com/LFC/status/1308467336857427969

17 000 ljudi gleda premijeru

I to samo na youtubeu. Objavili su i na twitteru i ostalim ruštvenim mrežama. :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gogec

• Hero Member
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #72 : Rujan 29, 2020, 19:31 »
https://twitter.com/_pauljoyce/status/1310995439919955968?s=19

Pozitivan na koronu.

Thiago Alcantara has become the latest footballer to test positive for coronavirus and will now miss Liverpool’s trip to Aston Villa on Sunday.

The midfielder was also absent for Monday night’s victory over Arsenal due to the illness and is currently self isolating.

Alcantara’s positive result comes in addition to the ten cases announced by the Premier League on Monday evening following their latest round of testing.

Liverpool arranged an additional test for the 29-year-old after he complained of feeling unwell and displayed symptoms associated with coronavirus.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #73 : Rujan 29, 2020, 19:32 »
Taman krenuo da stavim.

Tek lik došao i ovo ga zadesi  :lol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #74 : Rujan 29, 2020, 19:33 »
Taman krenuo da stavim.

Tek lik došao i ovo ga zadesi  :lol

I njega i Tsimikasa (on je već prebolio). Jota je sljedeći.