Autor Tema: Thiago #6  (Posjeta: 42206 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gogec

• Hero Member
Odg: Thiago #6
« Odgovori #465 : Svibanj 18, 2024, 10:26 »
A mislim ko je čiji transfer, može popis za nas koji su neupućeni ko je doveo koga? :roll

Što se tiče Thiaga indikativno je bilo zašto ga Bayern nije produžio i o tome smo pisali tijekom samih pregovora, ovakav rasplet stvarno nije bilo teško predvidjeti.. zamijenili smo igrača koji je odigrao valjda ponajviše minuta u sredini (Wijnalduma) sa tehnički boljim igračem koji je valjda u tri sezone skupio minutažu jedne Ginijeve..

Da li je isplativ transfer, po meni nije, lik je na drugoj ili trećoj plaći  u klubu a igra malo ili ništa, teško ga je sa takvom plaćom i utopit dalje.. nadao sam se ljetos ponudi iz SA, al jbg sad..

Istina je da je imao i jedan odličan stint, jedno proljeće je stvarno bio odličan, ali fkt premalo je dao kad gledaš da smo ga platili 20-25M + 10ak milja po sezoni
YNWA!!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #466 : Svibanj 18, 2024, 13:46 »
Ma glupo je sad raspravljat ko je čiji transfer, jer nikad nećemo znat. Ako već možemo tako raspravljat onda su sto posto Kloppovi transferi Diaz, Nunez, Endo, Gakpo. Jeli ijedan od njih igrač za prvih 11? Mislim da nije za ono šta mi želimo. Jesu li igrači za rotaciju i mogu li pomoci, jesu svakako. Ali ekipa se pojačava isključivo sa igračima koji ulaze u prvih 11 i rade razliku, ovi Kloppovi to baš i ne čine. Thiaga smo se trebali riješit još prošlo ljeto, a Keite i Oxa u ljeto 22 i to su te greške koje su napravljene.

Po toj logici apsolutno nijedan Edwardsov igrač nije za prvih 11 jer su sve potencijali ili razina ispod koju treba tek razvijati u igrača za prvih 11. To je cijela filozofija praktički, kupi jeftinije, "pametnije" pa ako se dobro poklopi napravi nešto od njega kroz koju sezonu.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #467 : Svibanj 18, 2024, 19:50 »
A mislim, priče “ovaj je Edwardsov, a ovaj je Kloppov” su mi pizdarija.

Niti bi Klopp imao toliko uspjeha bez Edwardsa i ekipe koja je radila posao u pozadini, niti bi Edwards bio toliko na glasu da nije bilo Kloppa koji je sve te igrače ukomponirao u cjelinu.

Možda niti jedan taj “Edwardsov igrač” ne bi došao da Klopp nije bio na klupi?
Možda Trent nikad ne bi bio to što je da nije bilo Kloppa?

Jebiga, to nikad nećemo znati, ali sad od Edwardsa radit nekog supergenijalca a pljuvat po Kloppu mi je baš promašeno. To su stvari koje jednostavno ne znamo, niti ćemo ih ikad znati.

Imali smo privilegiju živjet u vrijeme dok je Klopp bio na klupi, a Edwards u uredu i to trebamo tako gledat
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #468 : Svibanj 18, 2024, 21:02 »
Da, točno to.