Autor Tema: Thiago #6  (Posjeta: 42205 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Thiago #6
« Odgovori #45 : Rujan 18, 2020, 20:39 »

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #46 : Rujan 18, 2020, 20:44 »
Zadnji transfer koji me je ovako obradovao je Torresov,znam od koga narucujem dres ove sezone.  :love Little Genius

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #47 : Rujan 18, 2020, 20:56 »
Odličan transfer, čovjek je doktor i taman nam je jedan plemeniti veznjak trebao.

Svjetska klasa, ne sjećam se da smo kupili ovakvu dokazanu klasu godinama.

Uvijek su to bili igrači koji će tek postati ko npr. Torres, Suarez, Xabi,...
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #48 : Rujan 18, 2020, 21:10 »

Offline markec2408

• Hero Member
« Odgovori #49 : Rujan 18, 2020, 21:21 »
Kakvog smo mi igrača doveli  :klanja

Još kada vidim njegovu sreću jer je došao kod nas  :love

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #50 : Rujan 19, 2020, 00:37 »
https://streamable.com/pmrtv0
Interview

Ono kad po samom intervjuu vidiš da je netko svjetska klasa i da je prošao sve.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2020, 00:47 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #51 : Rujan 19, 2020, 01:01 »
Jako odmjerene izjave. Gospodski, nema sta.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline scouser68

• Hero Member

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #55 : Rujan 20, 2020, 20:15 »
Why the arrival of Thiago is a game-changer in the PL battle ahead between Liverpool and Man City. MoS column here: https://t.co/OgszvHuyTY @MailSport

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #56 : Rujan 21, 2020, 11:36 »
ala kako mrzim ovakve statistike i brojanje točnih pasova. Realno, svi pasovi su mu bili prvom do sebe a dosta često i unazad. Još je i penal skrivio

tako da ono, uvjeren sam da je Thiago igračina, ali isto tako će mu trebat određeno vrijeme da dođe na svoju razinu i uklopi se u momčad. Jučerašnji nastup mu je bio prilično prosječan, da ne kažem loš i nemojte to s nekim debilnim statistikama pretvarat u svjetsko čudo
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #57 : Rujan 21, 2020, 12:17 »
Vise mrzim ono kad se relativizira analitika. Da, to zaista postoji i netko zaista broji dodavanje nekog igraca. I hrpu drugih stvari, poprilicno kompleksnijih. No ta kompleksnost analitike proizlazi od ovakvih, naizgled nebitnih brojanja dodavanja. I ta ista analitika je jedna od prednosti liverpoola

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #58 : Rujan 21, 2020, 12:29 »
ala kako mrzim ovakve statistike i brojanje točnih pasova. Realno, svi pasovi su mu bili prvom do sebe a dosta često i unazad. Još je i penal skrivio

tako da ono, uvjeren sam da je Thiago igračina, ali isto tako će mu trebat određeno vrijeme da dođe na svoju razinu i uklopi se u momčad. Jučerašnji nastup mu je bio prilično prosječan, da ne kažem loš i nemojte to s nekim debilnim statistikama pretvarat u svjetsko čudo
slažem se oko tvog razmišljanja glede satistke i pasova.
meni taj podatak jedino potvrđuje ono što već znam, a to je da ne voli pimplati sa loptom već ju brzo predaje, znači ubrzava igru.
isto tako vjerujem da će nakon par treninga, kada skupi malo više samopouzdanja i nauči akcije te kako se kreću suigrači, njegova dodavanja biti još ofenzivnija.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #59 : Rujan 21, 2020, 12:29 »
Jbt može li se shvatiti da je taj podatak podijeljen iz razloga što se upravo desio rekord u broju uspješnih dodavanja u 45 min otkad se vodi ta statistika, ne zato što netko želi nakon 45 min igre dokazati da je Thiago najbolji veznjak ikad u Engleskoj. Možda bi onda bilo manje pms reakcija na nogometnom forumu.  :D
Say what again!