Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
2 (7.4%)
5
12 (44.4%)
Za drugu godinu trebamo
0 (0%)
- novu prvu opciju
0 (0%)
- njegovu kvalitetnu zamjenu
12 (44.4%)
- nisam siguran
1 (3.7%)

Ukupno Glasova: 14

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:57

Autor Tema: Sadio Mané #10  (Posjeta: 110988 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
Odg: Sadio Mané #10
« Odgovori #1140 : Lipanj 24, 2022, 12:00 »
Sad ima smisla sto svo ovo vrijeme nije slavio pogotke s nekim zarom.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #1141 : Lipanj 24, 2022, 12:43 »

Ovo pokazuje kakvog smo sjajnog tipa izgubili...ali isto tako mislim da ovo najbolje pokazuje kako smo daleko došli kao klub...od onih odlazaka,bježanja,krađa (nazovi kako hoćeš) Alonsa, Mascherana, Torresa, Suareza...do ovakvog lijepog i poštenog rastanka. Bravo Sadio,bravo Liverpool.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1142 : Lipanj 24, 2022, 13:10 »
Šteta, vjerujem da će biti na top razini još 3-4 sezone. Da je ostao, možda bi dostigao i 200 golova za klub i postao jedan od najvećih u povijesti. Karakterom bi to svakako zaslužio, rekao bi i najdraži igrač u ovoj Kloppovoj eri. Skroman, gotovo nikad ozljeđen, ekstra klasa.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1143 : Lipanj 24, 2022, 13:26 »

Ovo pokazuje kakvog smo sjajnog tipa izgubili...ali isto tako mislim da ovo najbolje pokazuje kako smo daleko došli kao klub...od onih odlazaka,bježanja,krađa (nazovi kako hoćeš) Alonsa, Mascherana, Torresa, Suareza...do ovakvog lijepog i poštenog rastanka. Bravo Sadio,bravo Liverpool.
Rekao bih da smo sad svjesni kako takve igrace mozemo zamijeniti i nadomjestiti.
Mada vjerujem da u pocetku nece bit lako,trebat ce prilagodbe.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1144 : Lipanj 24, 2022, 16:58 »
Ne bih pretjerivao na temu Sadia. Hvala mu za sve golove, asisistencije i za sve što je doprinio u zadnjih 6 godina za klub. Da mu se ostajalo, ostao bi. Treba bit pošten pa reći da je igrao i dosta slabo čitavu pretprošlu sezonu, kao i pola ove sezone, dok nije premjesten na devetku. Mišljenja sam da je dosegao svoj limit i ko zna kako bi to izgledalo u budućnosti da je ostao, ovako će na prevaru u duplo slabijoj Bundesligi trpat razni Augsburg, Koln, Bochum. Kakav je čovjek ne bi znao reči, činjenica da pomaže svoje rodno selo, da je veliki vjerski fanatik, to mi se nekako sve krši sa zahtijevima koje je stavio pred klub (400 tisuća funti tjedno) i plus po meni ipak podosta bezobrazno ponašanje na travnjaku, di je često znao i udarat suparnike. Tako da sve u svemu neće mi bit žao što je otišao u slučaju sa Darwin krene odmah s golovima.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1145 : Lipanj 24, 2022, 17:14 »
Mozda je trazio vece pare kako bi mogao jos vise pomoci svom selu i slicno. On misli da toliko vrijedi i to mi je okej, nema to veze sa vjerom puno

Offline kenny77

• Full Member
« Odgovori #1146 : Lipanj 24, 2022, 19:37 »

Hvala Sadiu za sve što je pružio za naš voljeni crveni dres. Pamtit ćemo ga po golovima, asistencijama i igri ali znam da ćemo ga preboljeti kao što smo u svojoj povijesti preboljeli i razne druge velike napadače ali i ostale igrače, općenito, kad su odlazili sa Anfielda.
Ostat će nam zasigurno u lijepoj uspomeni iako ne znam zašto je na forumu postojao antagonizam prema njemu sa raznim usporedbama tipa Ibe itd.
Život ide dalje i Sadio je već prošlost za nas iako ćemo ga se povremeno rado prisjetiti.  :D 

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1147 : Lipanj 25, 2022, 22:27 »
Sadio Mane’s PR Manager Bacary Cissé on a reported 100k salary at LFC:

"Those are false rumours. We didn't want to talk about that. A player of Sadio's calibre can't be earning the salary that people are speaking about. The numbers circulating are completely wrong." [@TV5MONDE] https://t.co/k68Lvbws0Z

Cissé:

"Sadio was already earning more than that when he joined Liverpool from Southampton. He extended his contract in 2018 and his salary was much higher than the numbers circulating in the media.”
Never miss a good chance to shut up.

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #1148 : Lipanj 26, 2022, 17:47 »
odličan igrač u svojoj roli i jedan od najzaslužnijih za preporod liverpoola. nevjerojatna konzistentnost i fizičke predispozicije, čak i kad je igrao loše ginuo je na terenu i nisam mu ništa mogao zamjeriti. očekujem da će u bayernu nastaviti kao do sada, nije on još ni blizu penzije.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1149 : Lipanj 26, 2022, 22:40 »
Sad ima smisla sto svo ovo vrijeme nije slavio pogotke s nekim zarom.

Da, svakako je pao što se tiče te strasti, kao da je nesretan, zapravo vjerojatno ima osjećaj da je dao i brijedio više a da to nije prepoznato ili cijenjeno..
nezz, ako nije hepi, neka traži dalje svoju sreću, hvala mu na svemu!

S druge strane, realtivno smo malo dobili za njega. Volio bi makar da smo zavlačili bayern oko milju dve cijelo ljeto, ko oni nas za Thiaga. Sad traže čuda odbarce za Lewu..
YNWA!!