Autor Tema: Adrian #13  (Posjeta: 12331 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Adrian #13
« Odgovori #30 : Listopad 05, 2020, 20:38 »
Stop mitomaniji oko Kariusa. Ne pisi gluposti. U polufinalu lige prvaka protiv Rome kod 0-0 na Anfieldu Kolarov suta(slicmo kao Bale u finalu) on loptu odbija od precku. Pokusao uhvatiti, sta li vec.

Par dana prije toga protiv Palacea u jednoj od kljucnih utakmica u borbi za top 4 pravi amaterski penal. Sreca preokrecemo pa se ne prica o tome. Ovo je samo moje iz glave. Da sad krenem traziti ko zna koliko bi nasao kikseva. Isto gov.no od golmana kao Adrian koji misli da je bolji nego sto stvarno jeste.

Cuj, molim te lijepo imao 20 utakmica bez kiksa
Gimme a break.

Utakmica finala LP sa Realom je nesto najbolje sto nam se moglo desiti u tom trenutku, inace bi i dalje stajali na 18 titula.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #31 : Listopad 05, 2020, 20:39 »
Stop mitomaniji oko Kariusa. Ne pisi gluposti. U polufinalu lige prvaka protiv Rome kod 0-0 na Anfieldu Kolarov suta(slicmo kao Bale u finalu) on loptu odbija od precku. Pokusao uhvatiti, sta li vec.

Par dana prije toga protiv Palacea u jednoj od kljucnih utakmica u borbi za top 4 pravi amaterski penal. Sreca preokrecemo pa se ne prica o tome. Ovo je samo moje iz glave. Da sad krenem traziti ko zna koliko bi nasao kikseva. Isto gov.no od golmana kao Adrian koji misli da je bolji nego sto stvarno jeste.

Cuj, molim te lijepo imao 20 utakmica bez kiksa
Gimme a break.

Utakmica finala LP sa Realom je nesto najbolje sto nam se moglo desiti u tom trenutku, inace bi i dalje stajali na 18 titula.

:super
Never miss a good chance to shut up.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #32 : Listopad 05, 2020, 20:43 »
Dobro se sjećam tog šuta kolarova, a sjećaš li se kakva je kiša bila taj dan? Još uvijek mi je pred očima detalj kad lopta pogađa prečku, a velike količine vode padaju sa prečke.... Kad se na to nadoda snažan i nezgodan šut Kolarova dobro je i ispalo...
To je podatak na osnovu činjenica koje su se desile isto kao što je podatak da Adrian ima 5 ili 6 takvih grešaka na 20 utakmica do sad... Karius je skroman golman, jako skroman, ali je i takav puno bolji od Adriana.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #33 : Listopad 05, 2020, 20:46 »
Padala je kiša... Odlično, znaci nije za Englesku  :lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #34 : Listopad 05, 2020, 20:46 »
Ne moras Adriana pljuvati tako sto ces neosnovano braniti Kariusa. Kisa padala, Ramos ga nokautirao, uvijek je toj golmanskoj gromadi neko drugi kriv. Da je toliko dobar kao sto ga hvalis siguran sam da bi nasao bolji angazman od Besiktasa, Union Berlina i slicnih.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #36 : Listopad 22, 2020, 10:20 »
Moram priznat da sam jucer u par navrata pomislio kako je cudo ako sa ovim pajacom ne primimo gol i kako necemo daleko stici nigdje dok god je on na golu!Ja bi rade probao sa malim Kelleherom ili onom drugim Jarosem jer tesko da mogu biti toliko nesigurni kao ovaj nesretnik...

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #37 : Listopad 22, 2020, 11:13 »
Ma onog novog brazilca odmah ubaciti

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #38 : Listopad 22, 2020, 22:35 »
Ma onog novog brazilca odmah ubaciti

Dobro Pitaluga ima 17g, ali sad bez zajebancije, koliko je riskantnije probati Kellehera?
Adriana je stvarno sve teže gledati .
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #39 : Listopad 23, 2020, 00:07 »
Kellehera sam gledao u 2-3 utakmice u svakoj je ''briljirao''. Odron od golmana.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #40 : Listopad 23, 2020, 08:56 »
Dobro Pitaluga ima 17g, ali sad bez zajebancije, koliko je riskantnije probati Kellehera?
Adriana je stvarno sve teže gledati .
Kad već pretjeruju svi... :roll

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #41 : Listopad 23, 2020, 09:02 »
Ne znam u cemu je pretjerivanje da se proba bilo koji drugi mladi golman jer ovo sto on trenutno radi nikako nije dobro!A nije vrag da u cijelom klubu i akademiji nemamo bar 1 mladog potencijalnog golmana!Sta mozemo izgubiti?

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #42 : Listopad 23, 2020, 09:05 »
Pošto nemamo baš neke opcije na golmanskoj poziciji, po meni treba trpjeti Adriana jer je ipak kako god bilo, očito trenutno najbolja opcija.
Uostalom, igramo kući protiv Sheffield Uniteda, valjda neće imati puno posla, barem se nadam, unatoč destekovanoj obrani.

Možda se i "otrijezni" na golu u tim donekle lakšim utakmicama.  :neznam

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #43 : Listopad 23, 2020, 09:28 »
Sta mozemo izgubiti?

Sve utakmice u kojima ne brani Adrian.

Dajte ne pizdite i otrijeznite se. Koliko god da je loš i dalje je pet puta bolja opcija od bilo koje treće opcije u klubu.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #44 : Listopad 23, 2020, 09:34 »
Dajte ne pizdite i otrijeznite se. Koliko god da je loš i dalje je pet puta bolja opcija od bilo koje treće opcije u klubu.
Ovo.