Autor Tema: Adrian #13  (Posjeta: 12366 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline treiler

• Hero Member
Odg: Adrian #13
« Odgovori #75 : Lipanj 14, 2021, 15:59 »

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #76 : Lipanj 14, 2021, 16:26 »
Jebeno nisu normalni, na osnovu čega je dobio produženje ugovora? Koliko gluposti i kikseva treba napraviti da bi ga se otjeralo odavde? Nije zaslužio ni da ga se odveze do aerodroma na odlasku a kamoli produženje ugovora.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #77 : Lipanj 14, 2021, 16:40 »
Ovo mi nema smisla pogotovo sto nije bolji ni od Kellehera

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #78 : Lipanj 14, 2021, 16:51 »
Ovo mi nema smisla pogotovo sto nije bolji ni od Kellehera

Uz to što je lošiji ovim ugovorom će vjerojatno zarađivati tri puta više od Kellehera, ovo nema nikakvog smisla sa kojeg god aspekta da se gleda.

Offline graba1926

• Sr. Member
« Odgovori #79 : Lipanj 14, 2021, 19:45 »
Priča se da će bit treći golman, Kelleher drugi, valjda je pristao na veće smanjenje plaće i da bude s njima na treningu itd.
I'mnorracceptindat!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #80 : Lipanj 14, 2021, 20:17 »
pametan. ovdje će braniti vrlo malo i dobivati plaću kakvu bi vjerojatno negdje dobivao igranjem iz kola u kolo.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #81 : Lipanj 03, 2023, 14:07 »
Adrian has already signed new deal at Liverpool, contract extension completed and set to be unveiled soon. 🔴 #LFC

The GK will be part of Klopp’s team next season ⤵️

Jel moguce? Da nemas nikog kvalitetnijeg za drugog golmana ako Kelleher ode?
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #82 : Lipanj 03, 2023, 22:56 »
Adrian has already signed new deal at Liverpool, contract extension completed and set to be unveiled soon. 🔴 #LFC

The GK will be part of Klopp’s team next season ⤵️

Jel moguce? Da nemas nikog kvalitetnijeg za drugog golmana ako Kelleher ode?

Najebali smo ako nam ovaj bude branio u kupovima ili ako se opet Alisson ozljedi.  :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #83 : Srpanj 14, 2023, 10:01 »
Ja bih prodao Adriana jer nam ne nudi ništa kvalitetno sa klupe dok još nešto možemo dobiti za njega, posebno  ako može neki solidan engleski golman to bilo super. :ceka
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #84 : Srpanj 14, 2023, 10:06 »
Ja bih prodao Adriana jer nam ne nudi ništa kvalitetno sa klupe dok još nešto možemo dobiti za njega, posebno  ako može neki solidan engleski golman to bilo super. :ceka
Sta tocno mozemo dobit za njega? Litru mlijeka? Ocito ga u klubu cijene kao oke opciju na treningu i u svlacionici pa je zato dobio novi ugovor, ionako je treci golman.

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #85 : Srpanj 14, 2023, 11:13 »
I u takvoj situaciji nemam ništa protiv njega, ali malo me muči ako ode Kelleher pa ovaj postane druga opcija.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #86 : Srpanj 14, 2023, 12:22 »
Sta tocno mozemo dobit za njega? Litru mlijeka? Ocito ga u klubu cijene kao oke opciju na treningu i u svlacionici pa je zato dobio novi ugovor, ionako je treci golman.

Ne možemo dobiti ništa, ali mi nije jasno zašto smo poziciju non HG igrača popunili igračem koji će igrati, nadajmo se, tek pokoju kup tekmu?

Mislim to ne mora ali može postati problem ako ti odu dva britanca, tipa Kelleher i Hendo, zar ne?
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #87 : Svibanj 14, 2024, 13:52 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #88 : Lipanj 05, 2024, 12:03 »
Liverpool confirm a contract offer has been made to Adrian to stay and continue at the club.

Thiago Alcantara and Joel Matip leave as free agents.

:lol :hitwall

Znaci Kelleher na prodaju, nece se ici po drugog golmana. Onaj mali Brazilac ako je jos u klubu, mogao bi biti drugi ili treci golman.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #89 : Lipanj 05, 2024, 12:08 »
Ima li boljeg posla od toga da si treći golman u velikom klubu, da primaš platu i da ne radiš ništa ?