Autor Tema: Adrian #13  (Posjeta: 12358 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Adrian #13
« Odgovori #60 : Veljača 02, 2021, 09:00 »
Možda nije klasa za Liverpool, ali može čovjek braniti u više od pola ekipa prve lige, tako da obzirom da imamo mladog golmana koji se sada našao ispred njega, vjerujem da će ubrzo i otići.

Nije on toliko loš golman, samo je sklon nepotrebnim ispadima koji koštaju bodova, uostalom, kao i Karius.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #61 : Veljača 02, 2021, 09:18 »
Koje prve lige? Slovenske?

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #62 : Veljača 02, 2021, 09:19 »
Koje prve lige? Slovenske?

:D

Ma ima ih... Andora, Lihtenštajn...  :kuler

Čuj, ako smo mi malo stariji, godinama trpili Davida Jamesa, Adrian je mala beba za njega. Jedino što smo Jamesa ujedno obožavali i mrzili   :p

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #63 : Veljača 02, 2021, 12:07 »
:D

Ma ima ih... Andora, Lihtenštajn...  :kuler

Čuj, ako smo mi malo stariji, godinama trpili Davida Jamesa, Adrian je mala beba za njega. Jedino što smo Jamesa ujedno obožavali i mrzili   :p

Kad se sjetim suza krene,zamirisu uspomene  :)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #64 : Travanj 06, 2021, 19:34 »
𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 (On his future): "My contract ends at the end of the season, but I’m very happy here at LFC. The club has made me aware that they are very happy with me, we are in talks but nothing clear yet. I would like to stay here, but there’s still a lot of things to clear up." https://t.co/2IgrEYMOCE
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #65 : Travanj 07, 2021, 19:31 »
𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 (On his future): "My contract ends at the end of the season, but I’m very happy here at LFC. The club has made me aware that they are very happy with me, we are in talks but nothing clear yet. I would like to stay here, but there’s still a lot of things to clear up." https://t.co/2IgrEYMOCE

više vjerujem Kelleheru nego njemu.. ajd zdravo momak..
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #66 : Travanj 07, 2021, 19:36 »
Više vjerujem onim Poljacima kojima ne znam ime, nego njemu. Ne zaboraviti kako nas je sam izbacio iz dva natjecanja prosle sezone. Dobro, da su napadaci zabili sve moguce sanse, mozda bi i imali sanse sa njim na golu.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #67 : Travanj 07, 2021, 19:41 »
Više vjerujem onim Poljacima kojima ne znam ime, nego njemu. Ne zaboraviti kako nas je sam izbacio iz dva natjecanja prosle sezone. Dobro, da su napadaci zabili sve moguce sanse, mozda bi i imali sanse sa njim na golu.

Tako nekako.. Kamil Grabara je jedan, drugi ima neko teže ime..  :D

Ma da, šta ti vrijedi ime u rosteru na koje ne možeš računati da ti odradi tekmu bez kiksa.. ne pričam da mora skinuti neko čudo, samo da ne primi neki debilni gol.. e ja to ne vjerujem ni njemu ni Kariusu, tako da bi otpustio obojicu, predkupe greške..
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #68 : Travanj 07, 2021, 20:30 »
Tako nekako.. Kamil Grabara je jedan, drugi ima neko teže ime..  :D

Ma da, šta ti vrijedi ime u rosteru na koje ne možeš računati da ti odradi tekmu bez kiksa.. ne pričam da mora skinuti neko čudo, samo da ne primi neki debilni gol.. e ja to ne vjerujem ni njemu ni Kariusu, tako da bi otpustio obojicu, predkupe greške..
Znam ja Grabaru, ali ima onih nekih mlađih dosta :D

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #69 : Travanj 08, 2021, 08:42 »
pametan čovjek. kapa mu fina para za ono malo što se baca na treningu, tko će se sad negdje drugdje seliti i još raditi svoj posao za iste ili manje pare. on bi tu ostao do penzije.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #70 : Travanj 08, 2021, 08:54 »
Samo neka vozi. I on i Karius.. Isti k..

Offline Coutinho#10

• Hero Member
« Odgovori #71 : Lipanj 03, 2021, 14:10 »
Adrian will sign a new deal at #LFC and be Alisson’s no.2 next season.
Kelleher will go out on loan. [Simon Jones]

Wow...

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #72 : Lipanj 03, 2021, 14:12 »
Moguce da je Kelleher odlucio da ne zeli bit no.2 i da zeli braniti iduce sezone.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #73 : Lipanj 03, 2021, 14:19 »
Moguce da je Kelleher odlucio da ne zeli bit no.2 i da zeli braniti iduce sezone.

Po meni je oke da Kelleher ode na posudbu. Super za razvoj.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Coutinho#10

• Hero Member
« Odgovori #74 : Lipanj 03, 2021, 14:19 »
Takodjer vjerujem da je to slucaj kod Kellehera. Ulazi u zadnju godinu ugovora i ocekujem da ce pitanje ugovora rijesiti prije odlaska na posudbu.

Najezim se na pomisao Adriana kao drugog vratara iduce sezone stoga se nadam dobrom zdravlju Alissona. Po mogucnosti manje izbivanja nego prosle sezone jer bi svaka utakmica sa 34-godisnjim Adrianom bila lutrija.