Autor Tema: Adrian #13  (Posjeta: 12366 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Adrian #13
« Odgovori #45 : Listopad 23, 2020, 09:49 »
Ma jos dvije tekme treba izdržati u koje će nam sve skupa uputiti 5 udaraca po golu. Koje su šanse da dobijemo više od 2 komada? :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #46 : Listopad 23, 2020, 11:56 »
Kad već pretjeruju svi... :roll

?
YNWA!!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #47 : Listopad 23, 2020, 13:28 »
Ma jos dvije tekme treba izdržati u koje će nam sve skupa uputiti 5 udaraca po golu. Koje su šanse da dobijemo više od 2 komada? :D
Jako velike
Sjecam se kad je Minjola branio, primali smo gol iz prvog udarca u okvir. I ne, ne zajebavam se

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #48 : Listopad 23, 2020, 13:47 »
Jos prekidi. Ima da strahujemo nakon svakog kornera, faula, auta, ispucavanja...

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #49 : Listopad 23, 2020, 13:49 »
Sve utakmice u kojima ne brani Adrian.

Dajte ne pizdite i otrijeznite se. Koliko god da je loš i dalje je pet puta bolja opcija od bilo koje treće opcije u klubu.

jednostavno ne možeš objasnit nekim ljudima

šta je najgore, Adrian je relativno dobar shot stopper ali mu se često dogodi pomraćenje uma (tipa prvi gol protiv Aston Ville ili kad je napucao napadača Ajaxa prekjučer) i mislim da će mu iduće 2 utakmice jako dobro doć za samopouzdanje pred West Ham koji znam bit nezgodan

što se tiče Evertona, nemam neke zamjerke. Je li prvi gol mogao bolje? Vjerojatno je, ali je to bilo dosta blizu i brzo, a nije baš ni da su se stoperi tu nešto iskazali
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #50 : Listopad 23, 2020, 14:09 »
Sve utakmice Adriana u kojima je grijesio. Ima tu jos nekih poput onih u kupovima koje nisu rezultirale greskom koja je dovela do gola kao sto su uzasna postavljanja iz prekida, onda neki dan protiv Ajaxa par gresaka itd. Nije savrsen golman, ali je zato jedan od najgorih koje smo imali.

1. Norwich (usao umjesto povrijedjenog Alissona). Uzasno postavljanje kod suta Pukkia koji ga hvata na krivoj nozi. Top shot stopper

2. Soton - Dodaje loptu direktno u noge Ingsu nakon cega primamo gol

3. Chelsea - Super kup evrope - pravi najnaivniji penal ikad na Abrahamu, ali eto brani jedan u raspucavanju pa postaje heroj za njegove fanove

4. Lester - Maddison slabim sutem mu salje loptu kroz ruke. Sreca zabijamo u nadoknadi pa se ne prica o tome.

5.Brighton - Alisson dobija crveni karton, ulazi top golman uzasno postavlja zivi zid habla na spanskom dok mu yebeni Dunk daje gol iz slobodnjaka

6. Everton - gol iz prekida, jer ne zna pokupiti niciju loptu

7. Chelsea - FA kup. Willian sutira, pokusava fatati loptu, gura je u gol na kraju. Ispadamo iz kupa

8. Atletico - sve znate. Igramo savrseno osim u realizaciji, ali i kao takvi uspjevamo kontrolisati utakmicu, ne damo protivniku da dise, ali kad imas njega na golu moras valjda imati 5 razlike da bi bio siguran.

9. Aston Villa - kad pogrijesis onako u drugoj minuti dobijes rezultat kakav dobijes

10. Everton - uzasno komandovanje odbranom kod prekida, nije u stanju pokupiti loptu koja mu pada na 30 centimetara od gol crte.

To be continued

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #51 : Listopad 23, 2020, 15:56 »
Sve utakmice Adriana u kojima je grijesio. Ima tu jos nekih poput onih u kupovima koje nisu rezultirale greskom koja je dovela do gola kao sto su uzasna postavljanja iz prekida, onda neki dan protiv Ajaxa par gresaka itd. Nije savrsen golman, ali je zato jedan od najgorih koje smo imali.

3. Chelsea - Super kup evrope - pravi najnaivniji penal ikad na Abrahamu

4. Lester - Maddison slabim sutem mu salje loptu kroz ruke. Sreca zabijamo u nadoknadi pa se ne prica o tome.

5.Brighton - Alisson dobija crveni karton, ulazi top golman uzasno postavlja zivi zid habla na spanskom dok mu yebeni Dunk daje gol iz slobodnjaka

6. Everton - gol iz prekida, jer ne zna pokupiti niciju loptu

10. Everton - uzasno komandovanje odbranom kod prekida, nije u stanju pokupiti loptu koja mu pada na 30 centimetara od gol crte.

3. vau, golman napravio glupi penal. Prije i poslije njega se to nije nikad dogodilo

4. daj me nemoj zajebavat, ostao mu je sam na par metara. Isto kao Klich ove sezone Alissonu

5. to je sranje u kojem su jednako krivi i on i živi zid i smradina Atkinson

6. o kojem ti golu pričaš???

10. ahahahahaha je, on je kriv što stoperi nisu čuvali svoje igrače

da se razumijemo, ima Adrian i previše kikseva, ali ovo već graniči s opsesijom i bolešću

btw ajde malo analiziraj greške Alissona, baš me zanima koliko ćeš ih tu nać

npr kad je driblao protiv Leicestera pa smo primili gol

kad mu se odbilo od koljena protiv Uniteda doma pa mu je Lingard dao gol

hm hm Aguerov gol u njegov kut u onoj ključnoj utakmici na Etihadu

na kraju prošle sezone greška na Emiratesu

je li protiv Leedsa mogao išta bolje?

a možda je mogao i prije mjesec dana protiv Arsenala ono obranit s obzirom da je Lacca zakucao loptu u pod a Alisson se napamet bacio...

ima li koja još greškica?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #52 : Listopad 23, 2020, 16:12 »
Ok. Znamo da mislis da je Adrian za klasu bolji golman od Alissona.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #53 : Listopad 23, 2020, 16:20 »
Ok. Znamo da mislis da je Adrian za klasu bolji golman od Alissona.

Super argument kad nemaš nikakav argument

Al ok, da ne duljim više

Smiješno mi je kako ljudi uhvate jednog igrača na pik i onda je on kriv za sve. Prije je to bio Lucas, pa nakon njega Lovren, sad je to REZERVNI golman. Gledaj, možda on ne može bolje. Je li onda kriv Klopp koji nije doveo novog golmana?

Pričamo o Evertonu ove sezone? Ok. Adrian je po tebi kriv za prvi gol? A je li Mane promašio čisti zicer za 2-1? To nećemo spomenut?

Neku večer protiv Ajaxa je Gini falio čisti zicer za 2-0 i nitko to ne spominje. Usrao zicer i lišo prošao

Je li Virgil poklonio gol Leedsu za 2-2? Al ok, dobili smo 4-3 pa to ne spominjemo

Vas par se uhvatilo Adriana i ne popušta. Mi sutra moramo odigrat tako da ne damo Sheffieldu priliku da Adrian kiksa. Dobit ih 5-0 i adio

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #54 : Listopad 23, 2020, 16:21 »
Znaci golman nije kriv za gresku, ako napadac promasi zicer.

Ok, svaki dan naucis nesto novo, valjda.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #55 : Listopad 23, 2020, 16:57 »
Naravno da je kriv, samo se njegove greške važe i broje, al zato se od svih ovih drugih lako zaborave

I to je to na ovu temu od mene

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #56 : Listopad 23, 2020, 17:37 »
Nije tačno. Kritikuju se i Gomez, Matip, pa i Van Dijk. Kritikovao se i Alisson, Henderson. Kritikovao se i napadački trojac itd. Umišljaš stvari kao i obično.

Druga je stvar što većina pobrojanih ima više kredita, pa se i manje kritikuju. Logično jel.
« Zadnja izmjena: Listopad 23, 2020, 18:17 luigi »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #57 : Listopad 23, 2020, 18:17 »
Jako velike
Sjecam se kad je Minjola branio, primali smo gol iz prvog udarca u okvir. I ne, ne zajebavam se

Znam, zato sam i napisao i stavio :D

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #58 : Listopad 23, 2020, 18:51 »
?
To je bio odgovor na onaj post iznad koji veli da bi mogli probati sa omladinskim golmanima, ja sam na to sarkastično odgovorio

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #59 : Siječanj 29, 2021, 18:40 »
❗️Liverpool goalkeeper Adrian is looking to leave the club before the end of the transfer window. #LFC are happy to let him go if he can find a suitor, as they are not interested in exercising the option of extending his contract for another year. [@Estadio_ED] https://t.co/dwL6UWPcox