Sve utakmice Adriana u kojima je grijesio. Ima tu jos nekih poput onih u kupovima koje nisu rezultirale greskom koja je dovela do gola kao sto su uzasna postavljanja iz prekida, onda neki dan protiv Ajaxa par gresaka itd. Nije savrsen golman, ali je zato jedan od najgorih koje smo imali.
3. Chelsea - Super kup evrope - pravi najnaivniji penal ikad na Abrahamu
4. Lester - Maddison slabim sutem mu salje loptu kroz ruke. Sreca zabijamo u nadoknadi pa se ne prica o tome.
5.Brighton - Alisson dobija crveni karton, ulazi top golman uzasno postavlja zivi zid habla na spanskom dok mu yebeni Dunk daje gol iz slobodnjaka
6. Everton - gol iz prekida, jer ne zna pokupiti niciju loptu
10. Everton - uzasno komandovanje odbranom kod prekida, nije u stanju pokupiti loptu koja mu pada na 30 centimetara od gol crte.
3. vau, golman napravio glupi penal. Prije i poslije njega se to nije nikad dogodilo
4. daj me nemoj zajebavat, ostao mu je sam na par metara. Isto kao Klich ove sezone Alissonu
5. to je sranje u kojem su jednako krivi i on i živi zid i smradina Atkinson
6. o kojem ti golu pričaš???
10. ahahahahaha je, on je kriv što stoperi nisu čuvali svoje igrače
da se razumijemo, ima Adrian i previše kikseva, ali ovo već graniči s opsesijom i bolešću
btw ajde malo analiziraj greške Alissona, baš me zanima koliko ćeš ih tu nać
npr kad je driblao protiv Leicestera pa smo primili gol
kad mu se odbilo od koljena protiv Uniteda doma pa mu je Lingard dao gol
hm hm Aguerov gol u njegov kut u onoj ključnoj utakmici na Etihadu
na kraju prošle sezone greška na Emiratesu
je li protiv Leedsa mogao išta bolje?
a možda je mogao i prije mjesec dana protiv Arsenala ono obranit s obzirom da je Lacca zakucao loptu u pod a Alisson se napamet bacio...
ima li koja još greškica?