Autor Tema: Adrian #13  (Posjeta: 12357 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
Adrian #13
« : Kolovoz 05, 2019, 16:05 »

Full name: Adrián San Miguel del Castillo
Date of birth: Jan 03, 1987
Place of birth: Seville, Spain
Height: 1,90m
Position: Goalkeeper
Former clubs: Real Betis, West Ham United   

Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
Odg: Adrian #13
« Odgovori #1 : Kolovoz 05, 2019, 16:06 »
“I’m feeling really happy; really happy to be here and to work in this great club and start doing my stuff on the pitch as soon as possible,” he told Liverpoolfc.com.

“I’m very ambitious, I come here to try to win everything, to try to push Ali from the first minute and to make us better.

“Obviously I want to win titles. I come here to fight for all the competitions. We have many competitions ahead – we’re going to fight for it and try to get them.

“I’m looking forward to playing my first game at Anfield and to win as many games as we can.”

The manager told Liverpoolfc.com: “I think this is the perfect solution for us in this moment, replacing talent and experience like for like.

“With Ali and Simon, I felt like we had two ‘No.1s’ and in many ways we have repeated that with Adrian. This is important.

“He is a ‘keeper who knows the Premier League, who has played in pressure situations and has the highest quality.

“They are big gloves to fill because Simon was such an outstanding professional and contributed to the group even when not in the starting XI. Everything we know about Adrian tells us he has the personal qualities to go with his clear playing talent to ensure this area of the team is not weakened.

“We’re all looking forward to working with him.”
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #3 : Kolovoz 15, 2019, 11:17 »
dobio je nezahvalan zadatak odmah po dolasku, doslovno je imao tek nekoliko treninga s ekipom, ali nadam se da će ga sinoćnje "herojstvo" malo opustiti i dati dodatnog samopouzdanja. za svaki gol koji je primio pomislio sam "možda bi to alisson skinuo", ali eto, nije doveden da mu uzme jedinicu i znamo njegove mogućnosti. prva utakmica od prve minute i odmah europska medalja (kakva god! B-)), slijedi mu još nekoliko ligaških startova, a dobit će svakako svoje minute u kupu. lijepo je biti adrian ovih dana.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKg3gSem1l4 :lol
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #4 : Rujan 23, 2019, 13:21 »
Meni u zadnje vrijeme brani stvarno dobro. Za opciju drugog golamana je jako dobar te ako tako nastavi po meni ćemo ga teško zadržati i dogodine.
Šta mislite dali je trenutno ta kvaliteta odraz dobro posložene obrane, pa bi i neki drugi golman dobro izgledao, ili je njegova, kakva takva, kvaliteta razlog da se donekle skriva neki privremeni propuh, tj greške koje nastaju u obrani?
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #5 : Rujan 23, 2019, 22:20 »
Uz onaj jedan ozbiljan kiks i jedan do dva manja, brani jako dobro, zasad opravdava svoje dovođenje, bez sumnje
YNWA!!

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #6 : Listopad 19, 2019, 21:48 »

The Last Word with Stan Collymore - Adrián Interview

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7 : Siječanj 05, 2020, 23:50 »
šta ćemo s ovim momkom?

odličan drugi golman
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #8 : Siječanj 06, 2020, 22:42 »
šta ćemo s ovim momkom?

odličan drugi golman
Najbolje da ga damo nekom za djabe. Vraca nam se Karius iduce sezone.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #9 : Ožujak 12, 2020, 03:56 »
Kod prvog gola prvo pogrijesi u ispucavanju, pa onda udarac ni ne pokusa braniti nego se zavalja ko prase po travi. Potjerat govedo, dosta su ovakvi kostali klub zadnjih godina. Alissonu ponuditi sto god zeli i dovesti kvalitetnijeg drugog golmana.

Offline martin

• Full Member
« Odgovori #10 : Ožujak 12, 2020, 08:03 »
A jeli ima neki kvalitetan golman koji bi ti sjedio na klupi ?

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #11 : Ožujak 12, 2020, 15:10 »
Siguran sam da postoji neko ko bi bio nolja druga opcija, sumnjam da bi Lonergan bio lošiji...
Adrian ima solidno pozicioniranje i zbog toga ga lopte znaju pogoditi samim tim nešto da odbrani. Sve ostalo mu je kriminalno, niti se zna bacati niti zna nešto sa rukama.... Jako jako loš, nesiguran je i kad lopte idu u njega.

Online Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #12 : Ožujak 13, 2020, 08:48 »

:amen

Ista priča kao i za Origia.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #13 : Ožujak 13, 2020, 16:57 »

Ima. Dovedes nekog iskusnog 35+ golmana koji se nece buniti dvije ili tri sezone presjediti na klupi, a moze uskociti kad treba bez da nam sjebe sezonu kao Adrian ili Karius.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #14 : Ožujak 13, 2020, 17:01 »
Ima. Dovedes nekog iskusnog 35+ golmana koji se nece buniti dvije ili tri sezone presjediti na klupi, a moze uskociti kad treba bez da nam sjebe sezonu kao Adrian ili Karius.

i taj iskusni Manninger, Given, Friedel, Schwarzer ili bilo tko drugi može svejednako pogriješiti. onda bismo zazivali nekog mlađeg s riječima "daj mu priliku u kupovima i ovako katkad u ligi da se kali, zatrebat će kad zaškripi, mlad je i pokoja greškica se prašta". samo se vrtimo u krug. :D
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.