uf, ludilo. bio sam za jorginha jer smo se s njim bar sitno povezivali ali fabinho je igrac kakav nam nakon odlaska cana vise treba nego igrac poput jorginha a uz to nam daje puno vise taktickih mogucnosti
takodjer vjerujem da ovo znaci povremeno igranje u 4231 i 4411 varijantama, pogotovo ako dode fekir, sto bi uvelike promijenilo ritam utakmica i donijelo nam stabilnost i sigurnost u obrambenoj fazi nakon recimo nekog dobrog starta u 433 i ranog vodstva od 2-0. velika stvar kad stizemo rezultat je i to da moze na beka, ne bih se cudio da ga dogodine ponekad vidimo u ulozi koju je odradjivao milner lani gdje je na papiru bek ali zapravo dosta izlazimo preko njega i sudjeluje u izgradnji od iza
dobili smo sve sto sam zelio nakon odlaska cana - boljeg, dinamicnijeg, brzeg i raznovrsnijeg igraca za gorecu poziciju u momcadi. fabinho ima sve, zapravo mu ne mogu naci manu u igri - lijeva noga mu je dosta losa al tip je bek i defanzivni vezni - ne mozemo bas ocekivat da igra ko de bruyne.
konacno cemo imat dinamican vezni red koji je kvalitetan na lopti bez da fizicki patimo - fabinho je fizicki izuzetno dominantan sto nam je falilo kad god nije igrao can
veza je s ova 2 transfera dijametralno suprotna onome sto smo gledali lani, ovo bi moglo bit super za gledat. imamo igrace svih profila a veza koja sadrzi fabinha, hendersona, keitu, wijnalduma, chamberlaina, lallanu i milnera moze se nosit sa svim taktickim varijacijama i dovoljno je kvalitetna i duboka (i mlada) da godinama bude dovoljno kvalitetna za najvece dosege. fekir bi bio slag na tortu jer daje jos tu nijansu u vezu koju s keitom i chamberlainom cak ni ne trebamo toliko ali njegovim dolaskom bi zaokruzili vezni red za sljedece 3 godine (i 5 ako ne bude nekih nepredvidjenih odlazaka)
e da, rjesava nam jos jedan problem - rastura penale
takodjer je impresivan nacin na koji smo realizirali transfer, doslovno sam pogledao seriju i kad sam ulovio mobitel vidio 200 poruka i sluzbeno potvrdjen transfer
odusevljen sam ovime, mislim da je fabinho super transfer a bome je i cijena sasvim okej s obzirom na stanje na trzistu.