Anketa

Njegova prva godine je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
1 (50%)
5
0 (0%)
Za novu godinu očekujem
0 (0%)
...napredak i fix ulazak u prvih 11
0 (0%)
...biti će bolji ali ne dovoljno za prvih 11
1 (50%)
...nisam siguran da je za nas
0 (0%)

Ukupno Glasova: 1

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Fabinho #3  (Posjeta: 37272 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Fabinho #
« Odgovori #30 : Svibanj 29, 2018, 05:48 »
Znači PERVERZIJA od transfera, bolesno, kako imam dobar predosječaj u vezi njega, ovo mi se baš ono čini Kloppov transfer, ali totalno!

Jak je u skoku, siguran je na lopti, zna započet napad, jebeno agresivan u defanzivi, dobro čita igru, ma ono sve čovjek ima, svega 24 god a iza sebe 4 jebene sezone u Monacu.

Sad ono što sam maloprije vidio, 17 500 odigranih minuta u zadnje 4 god, to je prisječno 4 400 minuta po sezoni, znači jebeno je konstantan  :klanja :klanja

Znam da se dosta klubova tuklo za njega prošli prijelazni rok i odjednom se sve utišalo, i sad booom evo ga u Loverpoolu, tko zna kad se još ovo dogovorilo, kažem opet, perverzija od transfera za mene  :D

Keita, Fabinho i OX  drugi svijet u odnosu na ovo šta nam je igralo finale sad ( da ne bi netko napao, nemam ništa protiv ovih i skidam im kapu, al ovo je za par koplja iznad )
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #31 : Svibanj 29, 2018, 05:59 »
 :super

Sljedece mora biti novi golman  :D

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #32 : Svibanj 29, 2018, 06:07 »
Odicno i brzo odradjen posao. Zelim su sve najbolje i puno lijepih trenutaka u crvenom dresu. Da i mi kupimo brazilca da se onaj samac moze druzit :)

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #33 : Svibanj 29, 2018, 07:37 »
Napokon "nasljednik Mascherana" :D

Zelim mu srecu i da bude taj celik u vezi, i naravno da pomogne da dodjemo do te 19te!

Da i mi kupimo brazilca da se onaj samac moze druzit :)

Tu jos uskace i Alisson :D
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #34 : Svibanj 29, 2018, 07:37 »
Svaki put kad me razjebete ja dodam gas i novi igrač liverpoola je ... fabinho.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #35 : Svibanj 29, 2018, 07:48 »
Svakako je i prednost što ni on kao ni Keita nije na Svjetskom pa će moći odraditi full pripremu i prilagodbu za novu sezonu.
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #36 : Svibanj 29, 2018, 08:03 »
Svakako je i prednost što ni on kao ni Keita nije na Svjetskom pa će moći odraditi full pripremu i prilagodbu za novu sezonu.

Zapravo je od veznih samo Hendo. Od obrane samo Trent i Lovren. Napad nam cijeli odlazi što bi značilo prilika za Woodburna, Wilsona i slične...

Interview:
https://streamable.com/vkrzm
« Zadnja izmjena: Svibanj 29, 2018, 08:12 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #37 : Svibanj 29, 2018, 08:21 »
Zapravo je od veznih samo Hendo. Od obrane samo Trent i Lovren. Napad nam cijeli odlazi što bi značilo prilika za Woodburna, Wilsona i slične...

Interview:
https://streamable.com/vkrzm

Svakako prednost za nas, Cityu i Unitedu valjda 20 igrača odlazi na SP, osim što će vjerojatno više vremena trebat igračima da uhvate formu, imaju i više opasnosti da im se ozlijedi neki igrač, nama samo nek prednja trojka ostane cijela ...
It is terribly simple.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #38 : Svibanj 29, 2018, 08:46 »
Svakako zanimljivo pojacanje koje nam, kao sto je i sam Klopp naveo daje dosta taktickih varijanti u ekipi ali i unutar same utakmice. Bit ce zanimljivo vidjeti sto ovo znaci za nas u iducem razdoblju, Fabinho nikada skoro nije igrao kao #6 u 1v2 vezi, nije bas navikao igrati medu stoperima u otvaranju napada a i defenzivno bi to do sad bio najveci test takticki za njega od kad je presao u vezu. S druge strane ako mislimo dovodit jos i Fekira (ili takav tip/poziciju igraca) onda me nebi nimalo iznenadio cesci prelazak na duplog pivota iduce sezone u neku verziju 4-2-3-1 ili 4-4-1-1 sto smo vec znali vidati i ove sezone samo puno cesce jer bi to onda otvorilo i puno "smislenije" mjesto za Fekira u vezi a omogucilo bi Fabinhu da igra u sustavu koji je zapravo dosta slican onome sto je imao prosle godine u Monacu. Vidjet cemo, ali za sad mi iz informacija koje imamo to zvuci dosta realna opcija.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #39 : Svibanj 29, 2018, 08:56 »
Konacno jedan odlican pravi dm koji ce unjeti jednu novu dimenziju u nasu igru.

Ovim potezom je i traktorsko tenkovska divizija hendo-can otisla u povjest.Hvala ti Kloppe do neba,

sad prioritet golman/i
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #40 : Svibanj 29, 2018, 09:10 »
uf, ludilo. bio sam za jorginha jer smo se s njim bar sitno povezivali ali fabinho je igrac kakav nam nakon odlaska cana vise treba nego igrac poput jorginha a uz to nam daje puno vise taktickih mogucnosti

takodjer vjerujem da ovo znaci povremeno igranje u 4231 i 4411 varijantama, pogotovo ako dode fekir, sto bi uvelike promijenilo ritam utakmica i donijelo nam stabilnost i sigurnost u obrambenoj fazi nakon recimo nekog dobrog starta u 433 i ranog vodstva od 2-0. velika stvar kad stizemo rezultat je i to da moze na beka, ne bih se cudio da ga dogodine ponekad vidimo u ulozi koju je odradjivao milner lani gdje je na papiru bek ali zapravo dosta izlazimo preko njega i sudjeluje u izgradnji od iza

dobili smo sve sto sam zelio nakon odlaska cana - boljeg, dinamicnijeg, brzeg i raznovrsnijeg igraca za gorecu poziciju u momcadi. fabinho ima sve, zapravo mu ne mogu naci manu u igri - lijeva noga mu je dosta losa al tip je bek i defanzivni vezni - ne mozemo bas ocekivat da igra ko de bruyne.
konacno cemo imat dinamican vezni red koji je kvalitetan na lopti bez da fizicki patimo - fabinho je fizicki izuzetno dominantan sto nam je falilo kad god nije igrao can

veza je s ova 2 transfera dijametralno suprotna onome sto smo gledali lani, ovo bi moglo bit super za gledat. imamo igrace svih profila a veza koja sadrzi fabinha, hendersona, keitu, wijnalduma, chamberlaina, lallanu i milnera moze se nosit sa svim taktickim varijacijama i dovoljno je kvalitetna i duboka (i mlada) da godinama bude dovoljno kvalitetna za najvece dosege. fekir bi bio slag na tortu jer daje jos tu nijansu u vezu koju s keitom i chamberlainom cak ni ne trebamo toliko ali njegovim dolaskom bi zaokruzili vezni red za sljedece 3 godine (i 5 ako ne bude nekih nepredvidjenih odlazaka)

e da, rjesava nam jos jedan problem - rastura penale :D

takodjer je impresivan nacin na koji smo realizirali transfer, doslovno sam pogledao seriju i kad sam ulovio mobitel vidio 200 poruka i sluzbeno potvrdjen transfer

odusevljen sam ovime, mislim da je fabinho super transfer a bome je i cijena sasvim okej s obzirom na stanje na trzistu.
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline red

• Hero Member
  • walk on
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #42 : Svibanj 29, 2018, 11:14 »
Koji je broj uzeo?
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline red

• Hero Member
  • walk on
« Odgovori #43 : Svibanj 29, 2018, 11:42 »
Koji je broj uzeo?

Neznam, ali pretpostavljam da će uzeti 22 kad Mignolet ode.
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

Offline red

• Hero Member
  • walk on
« Odgovori #44 : Svibanj 29, 2018, 12:18 »
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!