Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
4 (16.7%)
3
7 (29.2%)
4
1 (4.2%)
5
0 (0%)
Nakon prilagodbe očekujem
0 (0%)
- puno boljega igrača
11 (45.8%)
- nešto kao ove godine
1 (4.2%)
- nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Naby Keita #8  (Posjeta: 82296 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
Odg: Naby Keita #8
« Odgovori #720 : Lipanj 09, 2023, 22:14 »
Cekaj jel igrac mora ostati cijelu svoju karijeru u jednom klubu da bi postao legenda istog?

Liverpool dao sve Trentu, a ovaj mu nicim nije vratio? Trent da sutra ode u Real, za mene bi bio legenda kluba.
Dobro, sve si mi rekao.
.A da ode da igra za United?
Ja recimo ne bih gledao Rashforda u Liverpoolu ni da je besplatan iako je odličan igrač .
E tu se ja i ti razlikujemo.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #721 : Lipanj 09, 2023, 22:28 »
Dobro, sve si mi rekao.
.A da ode da igra za United?
Ja recimo ne bih gledao Rashforda u Liverpoolu ni da je besplatan iako je odličan igrač .
E tu se ja i ti razlikujemo.

Ne bih ni ja zelio niti jednog igraca uniteda u klubu. Ali to nije predmet rasprave.

Da ne svidja mi se sto je Owen na kraju karijere otisao u United i doneo im trofej. Ali ne mogu osporit sve ono dobro sto je doneo klubu. A to su 5 trofeja u jednoj godini i jos jedan Liga kup 2003.

Zbog trofeja i cinjenice da je bio u klubu 8 godina (ne racunam akademske godine) da je igrao povredjen za klub i tako unistio karijeru koja je mogla bit daleko veca, za mene je legenda kluba. U svoje vreme jedan od najboljih napadaca u svijetu.

Matt Busby se smatra legendom kluba, iako je daleko veca legenda medju navijacima uniteda.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #722 : Lipanj 09, 2023, 22:43 »
Ne bih ni ja zelio niti jednog igraca uniteda u klubu. Ali to nije predmet rasprave.

Da ne svidja mi se sto je Owen na kraju karijere otisao u United i doneo im trofej. Ali ne mogu osporit sve ono dobro sto je doneo klubu. A to su 5 trofeja u jednoj godini i jos jedan Liga kup 2003.

Zbog trofeja i cinjenice da je bio u klubu 8 godina (ne racunam akademske godine) da je igrao povredjen za klub i tako unistio karijeru koja je mogla bit daleko veca, za mene je legenda kluba. U svoje vreme jedan od najboljih napadaca u svijetu.

Matt Busby se smatra legendom kluba, iako je daleko veca legenda medju navijacima uniteda.
Problem je što ti sve gledaš kroz prizmu novca i glupe statistike.
Meni je veća legenda jedan Agger koji nije htio nigdje igrati osim u Liverpoolu i uvijek davao 120% , nego Torres i Owen koji je dijete Liverpoola i  puno veću karijeru izgradio, ali van kluba.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #723 : Lipanj 10, 2023, 05:33 »
Problem je što ti sve gledaš kroz prizmu novca i glupe statistike.
Meni je veća legenda jedan Agger koji nije htio nigdje igrati osim u Liverpoolu i uvijek davao 120% , nego Torres i Owen koji je dijete Liverpoola i  puno veću karijeru izgradio, ali van kluba.

Mozda je problem tebi, ja priznajem ono sto je igrac dao klubu. Ne mora igrac bit cijelu karijeru u klubu i da prolazi kroz tesko razdoblje kluba da bi bio legenda.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #724 : Lipanj 10, 2023, 13:26 »
🚨 𝗡𝗘𝗪: Naby Keita has taken a 75% pay cut on his £120,000-per-week salary after leaving Anfield to join SV Werder. #lfc [mail]

That's 30k a week.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #725 : Lipanj 10, 2023, 13:35 »
Toliko o tome, kad dođeš kao besplatan igrač, u naponu snage s 28 godina, a dobiješ 25% od prethodne plaće.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #726 : Lipanj 10, 2023, 13:42 »
Pa klub i plaća po mjeri.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #727 : Lipanj 10, 2023, 16:14 »
Ma to mu je mjera, a ne kako se tu tvrdilo da će zavrsiti u klubu kvalitete Lige Prvaka  :roll :roll
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #728 : Lipanj 10, 2023, 16:50 »
Toliko o tome, kad dođeš kao besplatan igrač, u naponu snage s 28 godina, a dobiješ 25% od prethodne plaće.

Ne znam sta hoces reci,
Al covjek je kod nas za 5 g postao milioner i uzeo cifru o kojoj mnogi igraci sanjaju , i sad u hladovini debeloj moze lagano rekreativno ovako do penzije.
On je najmanje kriv sto smo ga ovoliko drzali i filovali novcem a ocigledno je da za to niko nece snositi posljedice , iako je sa oxom napravljena ista greska.
On je meni idol , sto se tice , kako lagano postati milioner, za ostalo ima ko odgovarat.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #729 : Lipanj 10, 2023, 18:04 »
On je meni idol , sto se tice , kako lagano postati milioner, za ostalo ima ko odgovarat.
Ni prvi ni zadnji promasen transfer, jebiga, bilo je skupo al svima se dogodi.